gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · domuz gribi
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · hatun ayarlamak için yalan söylemek
  9. · 19 mayıs 2007 galatasaray fenerbahçe maçı

prezervatifi yanlış yere takmak  

1. ilk başta hehe nereye olabilir ki tepkileriyle karşılanan, devamı okunduğunda hadi ordan dedirten bir hürriyet haberidir. üstelik bunu yapan kişi hakkın rahnetine de kavuşmuştur. prezervatif içine gülme gazı doldurup kafasına geçiren kişinin ölümü anlatılır.

(bkz: http://www.hurriyet.com.tr/...)
    (floydian, 16.11.2007 21:09)
  2. dangozluğun ulaştığı son nokta. bir sonraki level prezervatifi önce vajinaya yerleştirip sonra birleşmek olacak gibi gözüküyor.
    (senior prisoner, 16.11.2007 21:18)
  3. afrika'da hiv ve aids bilincini yerleştirmek üzere halkı eğitecek gönüllüler köy köy gezmekte ve insanlara prezervatifin nasıl kullanılacağını öğretmektedirler:
    "cinsel birleşmeden evvel prezervatifi paketinden böyle çıkaracaksınız. baş parmağıma taktığım gibi takacaksınız, şöyle iterseniz açılır, falan da filan da..."
    yıllar geçer, koli koli prezervatif gönderilmesine karşın ne doğum oranında ne de hiv bulaşma oranında azalma görülmemektedir. yardım kuruluşları bölgeye gider, millete sorar:
    "yahu neden işe yaramıyor prezervatifler? size öğrettiğimiz gibi kullanmıyor musunuz bunları?"
    cevap şudur:
    "evet de bunları parmağa takınca bütün bunları nasıl önleyecek anlamadık..."

(bkz: based on a true story)
    (three hours, 16.11.2007 21:20)
  4. (devil, 16.11.2007 21:50)
  5. (ernesto guevara de la serna, 16.11.2007 22:05)
  6. "takmak" fiiline her ne kadar uygun olmasada doğudaki köylere "blinçli üreyin ulan deyyuslar,ne o öyle 15 er 20 şer çocuk? o değil karınız yalama oluyor" düşüncesi ile "bilinçli sex" adı altında prezervatif dağıtıldığını, ertesi günlerde prezervatifi hap sanıp yutan köylülerin hastaneleri doldurup taşırdığını duymuştum. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim,tek emin olduğum bu mantaliteye sahip insanların ülkemde barındığı gerçeğidir. bir de karısının içine işeyince çocuk olacağını sanan bir tip vardı,hayel meyal hatırlıyorum konuyla alakasız...
    (yaqui, 16.11.2007 22:34 ~ 22:35)
  7. bir arkadaşım tarafımdan kafaya takılmıştır.arkadaşa ilk verilen tepkiler ;
    "o nasıl o kadar esnedi" , "sen ne s.k kafalı bir adamsın yaa"
    (hani karlarda açan çiçektim, 16.11.2007 23:42)
  8. (bkz: ybsg)
    (aslan kraldır, 17.11.2007 00:20)
  9. (beşincicemre, 17.03.2008 07:48)
  10. bu eylem ile ilgili birkaç ayrıntı. adam 31 yaşında ölüyor ve sussex bölgesinde yaşıyor.
    (karizmatik, 17.03.2008 08:20 ~ 09:18)
  11. (metropolsalagi, 17.03.2008 09:13)
  12. (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 17.03.2008 11:22)
  13. + hayatım prezervatifi niye koluna taktın?
    - sex fantazisi hayatım.

ertesi gün...
    + hayatım niye kafana taktın onu?
    - ee fantezi dedik ya bitanem.

öbür gün...
    + aaa ama artık o kadar da değil! bacağında ne işi var o prezervatifin?
    - sado-mazo rööağğğr

ertesi gün hürriyet manşet: kocasını yutan kadın...
    (aberrant, 17.03.2008 11:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil