|
|
- bugün marketteki kasiyerden prezervatif tavsiyeleri alırken rastladığım bayandır. kasiyer de erkektir bu arada..
- kasiyerin kocası olması muhtemel kişidir.
+hayatım bu gece antreman yapıyor muyuz?
-yaparız, neden olmasın.
-ama şey... hani bitmişti ya
+heee tamam, al şu paketi çaktırmaaaa at cebe
-ama bu naneli, naneli acıtıyor biliyorsun.
+tamam o zaman çilekliyi kap, gizlice koy herifin teki bizi kesiyor..
- tamam hayatım bana bişey olmaz deme okey mi?
+ok (:
- (bkz: onu alma beni al)
- (bkz: alan derken)?
- oral kontraseptif kullanmayan bayan.
- (ara: alan bayan)
- sevişecektir...
- normal bir cinsel hayatı olan bayandır. nitekim seviştiği adamın yanında prezervatif olmaması durumunda seks aktivitesini yaparken ''ay hamile kalacak mıyım?'', ''dur bir şey oldu sanki'', ''ya bu adamda bir hastalık varsa da bana geçtiyse'' düşüncelerine kapılmayıp rahat rahat sevişecek bayandır. dikkatlidir, tedbirlidir.
- üşengeç bir kocaya sahip bayandır. ev işleri yetmezmiş gibi beyefendinin sikinin işlerini de yapmaktadır. feministler bu olaya derhal demokratik bir tepki göstermelidir.
- (bkz: ok e dönen kız)
- bilinçli kadındır. erkeklerin umursamazlığını da düşünürsek son derece normal bir durumdur. aids var bakteri var hepatit var...
- geleceğini garanti altına almak istemektedir.
- sevgilisiin yada kocasının üşengçliğine dayanamayıp artık son noktayı koyan hatundur . prezervatif alındığı öğrenildiği an iş güç bırakılmalı sevişmeye başlanmalıdır .
- (bkz: alan derinliği)
- sevgilisi ile kullanmak için alıyorsa gayet normal, yok ani bir şey olur, bir gecelik ilişki yaşarım diye düşünerek alıyorsa cehennemin dibine kadar yolu var diyorum.
- (bkz: cüzdanında prezervatif taşıyan kadın)
(ananas, 24.07.2008 23:32 ~ 23:32)
- ya sağlıklı bir cinsel hayat için alıyorsur, ya da balon yapıp yalnızlığa küfürler saydırıyordur.
- bir de bunların prezervatif ören bayan modelleri vardır.
(bkz: serbest çağrışım)(uncle, 25.07.2008 04:18)
- hamile kalmak istemeyen bir kadındır.
- kullandığı dildonun hijyeni için prezervatif satın alan bayan olabilir.
|