belki ilginizi çeker
  1. · prestij ailesi
  2. · ferhat tunç
  3. · anadolu çocuğu
  4. · izzet altınmeşe
  5. · kardeşlik türküsü
  6. · servet kocakaya
  7. · suavi
  8. · zerrin özer
  9. · hilmi topaloğlu
gündem
  1. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  2. · okan bayülgen
  3. · erkekte ses tonu
  4. · 100 opera
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · sözlükle ilgili istekler
  9. · nereden bileceksiniz

prestij müzik  

1. hilmi topaloğlu, burhan aydemir, mahzun kırmızıgül ortaklığında, bir dönem müzik piyasasını alt-üst eden, bünyesinde onlarca şarkıcı/türkücü barındıran(isimleri saymakla bitmez, bir kısmının adı bugün hatırlanmaz, suavi, ferhat tunç, zerrin özer, servet kocakaya, izzet altınmeşe, en ilginç üyeleridir.) kral tv ödüllerinde öncü şarkıcılarına klasmanına bakmadan ödüller verdiren(özcan deniz= en iyi türkücü!!!), ortaklarına tonla para kazandıran, sonuç itibariyle tahmin edildiği üzre aile içi kardeş kavgaları sonucu dağılan kurum/kuruluş/şirket. çoğundan bugün kurtulmuş olsak da piyasaya sokuşturdukları özcan deniz, alişan gibileri hala sahnededirler. (burada terbiyem müsaade etse daha da sayarım çünkü kendileri zamanında gözlerini bürüyen hırstan farkedemeyip imzaladıkları sözleşmede isimlerini de satmışlardır, 5 bin dolardan başlayan fiyatlarla isimleri tmsf tarafından açık arttırmayla satılacaktır, cevap hakları an itibariyle yoktur.)
    kurumu açıklayıcı bir örnek için
    (bkz: kardeşlik türküsü)
    benzeri bir kurumu hayatımıza katan bir insan evladı için,
    (bkz: erol köse)
    (şuursuz, 21.10.2005 14:17 ~ 14:32)
  2. "milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz" ve "şu" sıfatıyla işaret ettiğimiz günlerde ortaya çıkıp "hepimiz kardeşiz, bu kavga ne diye" çağrılarıyla herkesi en yakınındakine kenetlemiş büyük aile.. [matematik hocama kenetlenmiştim]

zamanla sanatçıları devir sonucunda tmsf'nin gülü oldulardı..

sanırım bugün aynı misyonu "70 milyonluk dev bir aileyiz" sloganı çerçevesinde hürriyet gazetesi sürdürüyor.. günün birinde değerlerinin anlaşılacaklarını biliyordum!
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 02.08.2007 22:12)
  3. http://alkislarlayasiyorum.com/...

edit: video, prestij müziğin hazırladığı kardeşlik türküsü videosudur.
    (ya moor, 10.02.2009 00:26 ~ 00:51)
  4. bu efsane müzik şirketinin hazırladığı, yine efsane kardeşlik türküsü video'sunda, mustafa sandal'ın o masumiyeti, saflığı, çoşkusu beni benden almıştır. bir kişi de söyleseymiş yazık, kardeşim oynama boşuna montajda sadece kafanı alcaz, türkiye haritasına koyacaz deyu. yok. tıpkı bir saf gibi, oynamış da oynamış. kendinden geçmiş adeta. editör de gözünün yaşına bakmadan kesip kafayı koymuş. e noldu sana: kadrajdan çıkıp duruyor, yazık oluyor onca emeğe. ah mustafacım. canım benim.

not: videoda 5.40'dan sonra görebilirsiniz bu muhteşem olayı.
    (ya moor, 10.02.2009 01:03 ~ 01:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil