gündem
  1. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · google wave
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · domuz gribi
  8. · kadim dost
  9. · yunus günçe

premier lig maçlarındaki sanal reklam uygulaması  

1. yayıncı kuruluş (fox tv) premier lig maçlarında sanal reklam uygulama kararını vermiş, ancak beceriksiz yönetmenler yüzünden eline yüzüne bulaştırmıştır. yüksek ihtimalle, maçtan önce şöyle bir konuşma geçmiş;

x : "abicim, freekicklerde nike reklamını ekrana çakmamız lazım"
    y : "sebep??"
    x: "o kadar para aldık, 126 kez çakmalıyız ve sanal olmalı.."
    y : "tamam abi, ben şurda kıvrılıp uyuyim, sen freekick olunca bana haber ver. hemen düğmeye basarım, reklamı çakarım"

ancak maç içinde muhtemelen y'yi uyandırmak biraz zor olmuştur. 3 saniyelik gecikmelerden dolayı, sanal nike reklamı tüm freekick boyunca ekranda kalmış ve bizleri orta kafa gol/aut/korner üçlemesini izlemekten mahrum bırakmıştır.

alacağın olsun fox tv dir..çin'de daha ucuz yönetmenler vardır, şimdikini kovsunlardır, onu getirsinlerdir..
    (pps, 19.08.2007 23:30 ~ 23:36)
  2. hayatımda ilk defa şikayet maili yazmama neden olan uygulamadır.

kardeşim premier league nedir? yan toplardır, kornerlerdir, frikiklerdir, kesmedir, muzdur, ortadır, kafadır, goldür! sen n'apıyosun? tam pozisyon esnasında ekranın ortasına nike reklamını yapıştırıyorsun! her yer çamur içinde! neymiş; çak istediğin yere!

istediğim yere mi?! emin misin?!
    (işin esprisi, 19.08.2007 23:39)
  3. (sadalet, 19.08.2007 23:39)
  4. bir de yeni istihdam edilen spikerin, jermaine pennant'ı (cörmeyn penınt), steve finnan (sitiv finın) ile kaynaştırıp pinın diye telaffuz etmesi vardır ki, pennant'ın oyundan çıkmasına üzülmem gerekirken, sevinçten havalara uçmama neden olmuştur.
    (pps, 19.08.2007 23:56 ~ 23:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil