belki ilginizi çeker
  1. · gözlüklü şirin
  2. · itü sözlük te hiç güzel kız olmaması
  3. · yapımı zor olan yemekler
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · aşk ı memnu
  6. · yılmaz özdil
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · cemaatleşme eğilimi
  9. · sarhoş ejderha

ppr  

1. uykunun vücuduma hakimiyet kurduğu şu dakikalarda beni gülücükler içinde bırakan altıncı nesil bir yazar. daim olsun.
    (phillytominny, 04.01.2009 04:50)
  2. şu ana dek altıncı nesil arasından dikkatimi çekip de girilerini okutmayı başarmış tek yazar oldu. tebrikler valla. betimlemeleri ve çağırışımları pek ala.
    (geber marla singer, 04.01.2009 05:56)
  3. klavye hatalarına dikkat etmesini önerdiğim nesildaş yazardır. hoşgelmiştir.
    (fittirifiti, 04.01.2009 06:42)
  4. çok içli yazıyor be. sabaha karşı birazdan işe gidecekken yapılmaz ki. bu kadar da vurulmaz ki bize.
    (asayisberkendal, 05.01.2009 06:24)
  5. (kısaltma kablosu, 08.06.2009 04:11)
  6. (bkz: @3600391)
    (bkz: @2930682 )
    bu satırların yazarıdır. tanımıyorum kendisini, ilk defa az önce okudum sanırım bir kaç girisini.. çarpıyor resmen.
    (marla damagınızda ki yara, 18.06.2009 15:34)
  7. yaşanmışlıklarından beslendiğini düşündüğüm güzel tasvirli yazar.
    (maladie, 05.08.2009 00:09)
  8. kendisine 'hiç yok mu la şu koca sözlükte kafa adam, beraber bunalım takılacağım bi model?' dediğim bi anda rastladım.

rastlamak ne kelime kayboldum resmen girilerinde. piskopatlık statüm tavan yaptı.

iyi ki doğdun ve iyi ki rastladım sana...
    (jake in kırık kalbi, 06.08.2009 00:12)
  9. sözlükteki varlığını yeni farkettiğim ve teker teker tüm girilerini favorilerime almaktansa burdan sözlük adminlerine sesleniyorum, ben bu ppr kişisinin tüm yazdıklarını ve yazacaklarını takdire şayan bir eser olarak görüyorum o yüzden yeni bir şey çıkarın da yazarları da favorilerimize ekleyebilelim, teker teker uğraştırmayın beni... yani o derece mükemmel ve orijinal yazan kişi.
    (siyanür, 08.08.2009 04:01)
  10. @3828207 girisi ile olayı gözlerimin önünde canlandıran yazardır. belkide ortak yanlarımızdan birinin annelerimizin -gereğinden fazla- titiz oluşlarından kaynaklanan bir sürü sorundur.bilmiyorum,çok da ilgilenmiyorum nedeniyle;ama yine de iyi ki burdaymış.
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 15.08.2009 22:46)
  11. @3842260 nolu girisinde yazdığı paragrafla derin bir nefes almama sebep olmuş yazar.

"başka birini sevebilecek kadar kalbim kalmadı. başka bir ülkeye kaçmama izin vermiyorlar. anlıyor musun? burada bu karamsarlığı giyinmeye muhtaç kaldım. kırılan kavanozlardan dökülen kuş lokumları.. kül yığınında dağılıp yuvarlanan üzüm salkımları. bir kapı çarpmasında tuzla buz olan fanustaki bilyeler... milyonlarca çıtırtı milyonlarca uzağa sürüklenme. ben bunlar olsun istememiştim. ben sende bir asalak sevgi yetiştirmek istememiştim. ben senin gitmeni istememiştim. anlıyor musun? yanan filtre kokusunun burnuma yapışması gibi yapıştı tenime umursamazlığın. bunları hak edecek bir şey yapmamıştım. hem fotoğraflar.. sarılmışsın ya bana. öpmüşsün bir de ufak ufak. yalancı! "

birini sevebilecek kadar kalbi kalmamak, kalbimin hali, bu cümleyle özetlendi.
    (odalık, 20.08.2009 00:21 ~ 02.10.2009 14:19)
  12. kediler, siren siren likör shotları, panikataklar, boş şarap şişeleri, kalp krizleri, artık kolaj parçaları, tunalı kokusu, tütün kokusu, istiklal kokusu, kızgınlar ve yitikler, çingeneler ve korkunçlar edebiyatı, kızgınlar ve yitikler.. öyle işte.
    (geber marla singer, 21.08.2009 00:18)
  13. dert ortağı.

kaderdaş.

yol arkadaşı.

kafası bir türlü şişmek bilmeyen, içimde biriken cam kırıklarını vakum gibi çekmeyi başaran şahsiyet.

minik sarı kafa!
    (photographer, 31.08.2009 00:35)
  14. bu aralar nerde olduğunu merak ettiğim ve sevgi pınarında yokluğu iyice belli olan yazar arkadaşım. gelsin de okumaya devam edelim girilerini.
    duymuştur umarım beni!
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 31.08.2009 19:51)
  15. üzülmeyi haketmiyor ama üzülmek ona yakışıyor.
    (kısaltma kablosu, 02.09.2009 20:24)
  16. yüreğindeki kırıklar gitsin diye güzelim saçlarını keser, kaçar gibi gitmek istese de, içindeki sesler susmaz bir türlü, belki bilir belki bilmez ama tonla kadın taşır içinde ve tonla adam, hepsini tek tek severim kadınlarının, tüm adamlarına lanet okuyarak..
    hiç tanımadığı bir deliyi bile teselli edebilecek kadar büyük bir yüreği vardır büyüktür tabi çünkü içinde tonla acı taşır, nasıl kaldırır bilemem. yazar işte, çok güzel yazar. yaralarından beslenerek, yazsın ama yaralanmasın istersiniz... sadece güzel yazsın.
    (illuyanka, 07.09.2009 16:34 ~ 16:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil