power türk *  

adana çık aradan

1. digiturk 100uncu kanaldan yayın yapan muzik kanalı ve 99.7 frekansından yayın yapan adı üstüne türkçe müzik kanalı
    (ascella, 28.05.2004 18:30)

2. artık kablolu yayında bulunan kanal.
    (axel fox, 04.08.2004 03:16)
  3. bulutsuzluk özlemi'nin bağdat cafe isimli klibinde nejat yavaşoğulları'nın gitarı üzerinde bulunan "savaşa hayır" logosunu önce sansürleyen,sonra da klibin siyasi içerikli olduğunu iddia edip yayından kaldıran kanal.
    (close2death, 26.05.2005 14:12 ~ 14:12)
  4. power türk ohoo, power türk yeahh, türkçe pop gibi salak, sinir bozucu bir fon müziği olan radyo kanalı.
    (la mer, 11.03.2006 00:08)
  5. sahibinin deniz seki olduğundan şüphe duyulan kanal.malum her üç şarkıda bir kendi klibi yayınlanmakta.
    (ataraksia, 11.03.2006 15:06)
  6. an itibariyle eski klipleri yayınlayan kanal.zaman zaman bu şekilde tüm gece nostalji yaşatır.
    (bigbang, 24.10.2006 03:28)
  7. radyo yayınından bahsedecek olursak; belirli bir şarkı listesinin asla dışına çıkmadan 3 saatte bir kendini tekrarlayan döngü içerisinde yayın yapan kanal. nitekim, www.powerturk.com sitesine girip anında istek yapmak istediğinizde size sunulan listeden bir seçim yapabiliyorsunuz sadece.

bir de oldukça karizma ses tonlarına sahip olan dj leri vardır ama bu dj lerin tek görevi %99 ihtimalle öss ye hazırlanan ya da final sınavlarına, vizeye çalışmakta olan bir gencin istek parçasını alıp o şarkıyı kime gönderdiğini sormaktır...
    (erc, 06.01.2007 02:39)
  8. 10 tane şarkıdan oluşan ve sırayı bile bozmadan bütün gün bu gerizekalı şarkıları çalan dandik radyo.
    (galak, 06.01.2007 03:10)
  9. şu an tv'deki en iyi türkçe müzik kanalı. her kitleye hitap ediyor programları.
    (bosvermis bunye, 28.05.2007 15:02)
  10. (bkz: emre karakurt)
    (bkz: hüseyin karadayı)
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 28.08.2007 01:19 ~ 01:21)
  11. sertar ortaç çaldığını görüyorum, hatta karı ile yüreğimden yaralı bizim hikayemiz diyerek seviştiğinide görüyorum ama bunların yanında şarkı sözlerini de aynen alttan okuyabiliyorum.. ne siktiri boktan iş lan bu..şimdi aslı çalıyor onda bir bok yazmıyor.. serdar ortaç da mı yoksa ingilizce singıl yaptı? bak şimdi de izel çalıyor onda da birşey yok..garip kanal vallahi, çözemedim ben.
    (obsession, 11.11.2007 02:51)
  12. haksız eleştirilere maruz kalan radyo kanalı. en çok eleştirilen nokta ise aynı şarkıları sık sık çalmasıdır. halbuki web sitesinden yayın akışı incelenirse bunun nedeni anlaşılacaktır. adı "top türkçe pop" olan programlarda o sıralar hit olan parçalar çalınmaktadır ki bunun avantaj veya dezavantaj olduğu su götüren bir meseledir. "pop sabah", "eve dönüş", "anında iste" gibi programlarda ise yeni ve eski parçaların dengeli bir harmanı yapıllarak sunulmaktadır.

diğer radyolara göre en büyük artısı dj'leridir. gayet karizma ses tonuna, düzgün bir dile ve konuşmaya sahip bu dj'ler gereksiz laf kalabalığı yaparak dinleyiciyi de sıkmazlar. öz ve öz konuşurlar. hatta 2-3 şarkı da bir çıktıkları da olur. bir şarkı dinlemek için gereksiz ve katledilmiş bir türkçe ile kurulan cümleleri duymak zorunda kalmazsınız.

bir diğer artısı ses kalitesi oldukça iyidir. radyo çalabilen herhangi bir aletten keyifle dinleyebilirsiniz. ayrıca powertürk'ün bir tarzı vardır ve bunun dışına çıkmazlar. sadece türkçe pop çalarlar.
    (karizmatik, 16.02.2008 22:02)
  13. kesinlikle övülecek hiç bir yönü olmayan radyodur. 10 şarkılık listesi adeta shuffle dahi olmadan dönüp duruyor sabahtan akşama dek. eski bir sezen aksu şarkısı çaldığında, levent yüksel'in geçmiş zaman melodilerinden birini duyduğumda frekansı kontrol ederim hep.

sadece müzik tavrıları değil eleştirilecek olan. bir radyo istasyonunu ilgilendiren tüm detaylarıyla da hiç bir artısı olduğunu sanmıyorm. görevi daha ziyade piyasaya çıkmış ya da piyasadaki pop(!) şarkılarını insanın kafasına mıhlamaktır ve bu görevde başarılı olduğu su götürmez bir gerçektir. dj'ler falan diyenler var. şayet "peaoovouuır tuüork" telaffuzu bir kalite göstergesiyse amenna.

(bkz: vasat)
    (galak, 16.02.2008 22:16)
  14. internet sitesinde farklı tarzlarda müzik yayını yapan 6 adet web radyosu barındıran güzel radyo kanalı.

http://www.powerturk.com
    (infogmy, 23.04.2008 03:23)
  15. sitesinde yer alan

power türk rock
    power türk adrenalin
    power türk nostalji
    power türk slow

kanalları ile beni benden almış, bakış açımı altüst etmiş radyodur.
    (bkz: nabza göre şerbet vermek)
    (etriye, 23.04.2008 05:41)
  16. gece yolcularının değer mi adlı cover parçasının orjinal versiyonunun içinde rap bölüm bulunduğundan dolayı şarkının yamalı klibini yayınlayan tv
    (snncr, 01.05.2008 01:53)