|
|
- bileğin dairesel hareketiyle döndürülen ve döndükçe kendi içinde dengesizlik oluşturarak 15000 rpm hızlara çıkabilen, tenis topu büyüklüğünde bir jiroskop. topun balans ayarı çiple kontrol edildiği için yüksek hızlarda bile kararlı kalıyor. kol egzersizi için birebir, enteresan teknolojik alet.
dünya rekoru:
(bkz: http://www.powerball-gyros.com/...)
- kısa sürede alacağım jiroskoplu top. fosforlusu da çıkmış.
- bir arkadaş geçen satın almış, buna 75 ytl nasıl verirsin diye dalga geçtim. manyaklık bir anda tüm çevremde yayılmaya başladı. herkesin elinde bir powerball. ben de hastası oldum. parmakla başlatıp, show yapanlardan tutun; karanlık bir oda da elinden ışıklar çıkartarak kendini aduket atmaya hazırlayan bir ryu sanan, yaratıcı arkadaşlar da türedi. insan eline aldı mı bırakamıyor, insan gibi de egzersiz niyetine kullanılmayıp, rekora koşulduğu için, bileğin incitilmesi an meselesidir sanırım.
- efendim bu alet çok manyak bişey. internette videolarını izledik, beğendik aldık. bu aletin kullanma kılavuzunda bas bas bağırıyor ilk hafta 6000 rpm i geçmeyin diye. fakat dayanmak mümkün değil hemen rekor denemelerine başlıyorsunuz ve sonuç olarak ön kol kaslarınız kasılı kalıyor. ayrıca bu alet rsi ve cts nin tedavisine yardımcı olmaktadır. ayrıca bu aleti eline alan herkes hırslı bir şekilde yüksek devirlere çıkmak istiyor ve bazen elinin kontrolünü kaybedip powerball'un dağlara taşlara gitmesine sebep oluyorlar. bu büyük düşüşün sonunda powerbalunuz artık eskisi değildir. işte bu powerballun en kötü özelliğidir. düşünce büyük ihtimalle bozuluyor. aslında bunu önlemek için bileklik kullanılabilir zaten powerballun üstünde deliği var. lakin kutusundan bileklik çıkmıyor.
(munal, 01.11.2007 01:21)
- eskiden sarkan göğüslerimden ve göbeğimden dolayı insan içine çıkamazdım.arkadaşlarımın alay nesnesiydim adeta.ta ki powerball u tanıyana dek.powerball bana çok sey kazandırdı.
aleti 2 haftadır kullanıyorum masterbasion performansımda gözle görülür bir değişim oldu.43 kilo verdim,kendime güvenim arttı artık dar kıyafetleri hiç çekinmeden giyebiliyorum.hanım da bu değişimimden çok memnun.üstünden büyük bir yük kalktı.artık her hafta bir arkadaşta buluşup powermaster-party veriyoruz.
tesekkürler powerball amiga commodore (yaş:64 meslek:emekli vidanjörcü)
http://www.youtube.com/...
- insanın bileğini hiç olmadığı kadar güçlendiren , kas oluşumuna neden olan , fazla hıza ulaşıldığında hop hop hoplatan alet.
(wormy, 01.04.2008 05:48)
|