belki ilginizi çeker
  1. · dvd rom u kıçıyla kapatan tipler
  2. · masaüstü bilgisayarı ayak baş parmağı ile açmak
  3. · ayak parmağıyla bilgisayar kapatanlar
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · cehennemin girişinde yazan söz
  8. · ismail sen kocaman bir çılgınsın
  9. · arkhealos

power tuşuna ayak parmağıyla basan tipler  

sayfa  / 2
  1. bilgisayarı hoyratça kullanan tiplerdir. cd-rom'u da elleriyle kaparlar bu şahıslar. ama bu özellikleri sekste iyi olmalarını da sağlayabilir.
    (gitaristkaptan, 05.03.2007 15:37 ~ 15:37)
  2. bilgisayar kasası eğer masanın altındaysa yapılması her insan evladı tarafından mümkündür,ama kasa eğer masanın üstündeyse bu insanlar gerçekten birer tiptir,uzak durulmasında yarar vardır.
    (nickim konusunda kararsızım, 05.03.2007 15:39)
  3. bu işte master yapmış kişilerin reset tuşuna bile ayağın serçe parmağıyla bastıkları görülmüştür.
    (korialstrasz, 05.03.2007 15:40)
  4. sağlam futbol tekniğine sahip olabilecek kişilerdir.zaman zaman tuşa basamadıklarında da sinirlenir bu tipler.
    (bkz: aa bu benim lan)
    (binbir hayallerle itüye gelen şaşkın genç, 05.03.2007 15:50)
  5. bilgisayar kasası yerde durduğundan dizleriyle cdromu kaparlar, ayaklarıyla açarlar, iki ayaklarıyla disket takıp itebilirler(zor bir iştir bu), bilgisayarı açarlar, kaparlar, resetlerler, ayaklarını kasanın üzerine utatırlar, hafif kambur insanlardır.

(bkz: ben)
    (the killer, 05.03.2007 18:01)
  6. bu tipler uzanmış televizyon izlerken sesi açıp kapatmak ve kanal değiştirmek için de aynı yöntemi kullanırlar..
    allah vere de ocak yakıp söndürmeye de başlamasınlar...
    (zeynepp, 05.03.2007 18:50)
  7. bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve dolap kapaklarını da ayaklarıyla açıp kapama özelliklerine sahip kişilerdir
    (madalyonun güzel yüzü, 05.03.2007 18:54)
  8. (akarui, 05.03.2007 19:03)
  9. benim kedim bu kümeye girmektedir. nezamanki ben bir çizim üzerinde saatlerce uğraşayım,onunla ilgilenmeyeyim gelir patisini koyar kapama düğmesine.
    (bkz: laptop)
    (bkz: gülsek mi ağlasak mı)
    (psychick, 05.03.2007 19:26)
  10. reset tuşuna hiç çekinmeden ayak parmağıyla basan tiplerdir.açamadığı zaman tuşa kızar kendine değil.
    ilerki hali;
    (bkz: cd romu ayakla açmak)
    (bkz: cd romu dille açmak)

bu konuda ihtisas yapan ben..
    (clompi, 05.03.2007 19:32 ~ 19:32)
  11. ege tv'nin ksk taraftarları tarafından basılması sırasında, spikerin masasının üstündeki kağıtları eliyle değil de ayağıyla dağıtan orangutanın da içinde bulunduğundan emin olduğum grup.
    (almbfsek, 05.03.2007 20:03)
  12. (bkz: ben)
    bu işlem sandalyede otururken daha rahat yapılabilir. tek ayak kaldırıldığında vücudun tüm basıncı diğer ayağa geçecektir ve power tuşuna basan ayak parmakları zorda kalacaktır. tuşun içine kaçma ihtimali var. o yüzden söylüyorum.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    (gethsemane, 05.03.2007 20:25)
  13. bilgisayar kasasını masanın üstüne konuşlandırmam sebebiyle becermek için akrobatik şekillere bürünmemi beraberinde getiren eylem, lakin heyecandır, adrenalindir, candır.
    (sigur ros, 05.03.2007 20:44)
  14. laptop bilgisayarlarda işleri biraz komplike olabilecek güruh.
    (optimist, 15.07.2007 03:01)
  15. (ode to melancholy, 15.07.2007 22:38)
  16. küresel ısınma karşıtı tiplerdir. nasıl mı? eğilerek daha fazla enerji harcamayıp enerjisini kendine saklayan, enerji yenilemek için doğal kaynakların tüketilmesini aza indiren insandır. böyle de düşünceli insanlar bu gruptan çıkarlar.
    (azman, 15.07.2007 22:45)
  17. ayak parmaklarımı kullanmamı geliştiren bir uygulamadır. her seferinde eğilip kalkmaktan üşenen bendenizin baş parmağımı kullanarak bilgisayarı açma, kapatma, reset atma, hatta cd-rom kapağını açma işlemlerinde kullanmamın ardından onları bir maymun esnekliğinde kullanmaya başladığımı farkettim. küçük parmak hariç diğer 4 parmağımla hoparlörün ses tuşunu kavrayarak sesi açıp kapatmaya başlamam da maymunlukta geldiğim son noktadır. (bkz: ters evrim)
    (belmonte, 15.07.2007 22:49)
  18. bunlardan birtanesi zamanında ıkına tıkına aldığı dvd-writer'ın açık unutulan kızağını ayağıyla kırıp günlerce yas tutmuştur. sonra kambur olma riskini göze alıp yerkürenin derinliklerindeki power tuşuna eliyle basmayı alışkanlık haline getirmiştir.
    (bellek read olamadi, 15.07.2007 23:00)
  19. switch düğmesini içeri göçertmesi muhtemel insanlardır.
    (bkz: tecrübeyle sabit)
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 15.10.2007 01:35)
  20. mouseu da ayaklarıyla kullananlar görülmüştür bu tiplerden..
    (bvrak, 15.10.2007 01:43)
  21. (freedomislonelinessderimben, 15.10.2007 02:06)
  22. esnek,kıvrak ve sivri kafalı tiplerdir.harika insanlardır onlar,mükemmeldirler,şahanedirler.zeki çevik ve ahlaklıdırlar!...aynı zamanda yere düşen silgi kalem vs. nesneleri bile esnek ayak parmakları yardımıyla alırlar.
    mutfaktan elleri dolu (çay,kahve,kek,vs...) çıkarken ışığı ayaklarıyla bile kapatabilirler.düşünün bi o ne kadar yüksekte...(oha! demeyin o benim!)
    (ağır hasarlı, 11.09.2008 18:40)
  23. çatalı kesme aracı olarak kullanabilen bide ekstradan bıçak da neymiş diyen tiplerdir bunlar.pratik zekaya sahiplerdir.
    (amele mektebi, 11.09.2008 18:42 ~ 18:42)
  24. öf o kadar farklıdırlar ki çok manyaktırlar, süperdirler, çok zekidirler; o kadar zekidirler ki yükseleni tapir olan zürafa burcu üyesi olmaları muhtemel. hiç kimsenin daha önce düşünmediği bir şeyi düşündüklerinden zekaları yüksektir. çok farklıdırlar özetle. zeki olduklarını söylemiş miydim?

ne kadar değişik bir şey olduğunu tahmin ettiğimden, üşenmedim bu eylemi sosyomat'ta arattım:

ayak başparmağı ile power tuşuna basmak (1030 kişi, 622 ahkam)

görüldüğü üzere sosyomat adlı dandini sitede bile 1030 tane birbirinden manyak, süper, zeki ve farklı insan var. hepsi de belki de kendi gibi ayak başparmağıyla power tuşuna basabilen prens ya da prenseslerini bekliyor. ne bekliyorsunuz koşun onlara, haydi çocuklar gibi!
    (iao, 11.09.2008 18:53 ~ 18:54)
  25. facebook'ta kendileri için grup kurulmuş insanlardır.

http://www.facebook.com/...
    (sageeth, 11.09.2008 18:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil