itüsözlük sayesinde karşılaştığım,yaşasın bir afl*'li daha diye düşünmeme sebep olan alt dönemim,üniversite adayı,biyoloji olimpiyatçısı ve de nesildaşım sözlük yazarı.
kendisi ilgi odağımız neşe kaynağımız madalyalı yazarımızdır.şirinlik,konuşkanlık bilumum akıl fikir ondadır.evet çok sigara içiyor.
(bkz: yapma çocuğum)
(bkz: yapma evladım)
(bkz: koş babasııı)
öss 2007 sayesinde -fakültelerin yakın olmasının da avantajıyla- yüzünü sık sık görmeyi umduğum arkadaş. bölümünün heybeti altında ezilmeyi de göze aldım...
karakedi dinlediğimiz zirveden sonra headbang yapmaktan şu an boyun ağrısı çektiğini tahmin ettiğim yazar. iyi bir metal dinleyicisiymiş onu öğrenmiş olduk. ayrıca erken yaşta profesör olmak gibi bir düşüncesi de var. umarım olur ama bu hayalini trişka'nın yanında söylemeseydi keşke.*
yılbaşı ve kişe kelimelerinden oluşan zirvede tanıştığım bir kaç kişiden biri.
gittim buluşma mekanına, azıcık geç ve alkollü gittim ki rahat davranabileyim. bir nevi assolist durumları.
bu çocuğu korkutmaya çalıştım ben, küçük diye. baktım dil pabuç, korkmak şöyle dursun üste çıkmaya çalışıyor.
yani kendisi biraz çetin ceviz çıktı.
kürsüsü olunca bana asistanlık verecekmiş, hem ukala hem de kürsüsü olacağını sanıyor. benim yaşıma geldiğinde doktora bitirmiş olacakmış, yok profesör olacakmış, yok bilmem ne. deli yani bir de...
valla zehir gibi adam. umarım istediği her şeyi yapar, ben istemem asistanlık filan, bana tavla oynayıp geyik yapabileceğim bir iş lazım. ayar vermek, korkutmak işin eğlence kısmı tabii, ben de eğlendim zaten onun sayesinde.
misket verdim buna sıkılmasın diye, hemen ilkini kaybetti, mızmız napayım baktım susmuyo al dedim ikincisi, ama haa bir daha vermem ona göre...
hemen hemen hiç bir zirveyi kaçırmayan ve yaşından çok olgun,zeki arkadaşımızdır kendisi.evimizin küçük kardeşi,kafası iyiyken tatlı afacanıdır.hayatında ve çizdiği yolda kendisine başarılardır.
efendi, yakışıklı, nazik, ağır başlı, güzel içici bi kardeş yazarımızdır.
camel paketine ne olduğunu halen merak etmekteyim. hayır ben camel da içmem valla... o pakete sahip çıkmak benim görevimdi, çok üzgünüm. affına sığınırım bir yerde...*
okulda bölümden arkadaşım olan, insana bir insan bu kadar mı düzgün olur be kardeşim dedirten insan. ayrıca okuduklarıma bakıyorum da, acemi ve yeni bir yazar olarak ben, son derece iyi ve kıdemli buldum kendisini.
herşeyden öte, çoğu konu hakkında rahat rahat da konuşup sohbet edilebilecek biridir kendisi, yardımseverdir. bölümümüzde herkes birbirinin kuyusunu kazarken, o bana göre bize göre çok daha rahattır.
bazen onun bu umursamaz halinden biraz bende de olsa diye iç geçirmiyor değilim.
10 sene sonra, ben hala asistanken büyük ihtimalle o hoca olacak, ben severim power of the rightı