görseller
powderpowder

belki ilginizi çeker
  1. · arşivlenmesi gereken filmler
  2. · albino
  3. · pudra
  4. · peaceful warrior
  5. · noi albinoi
  6. · jerry goldsmith
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · zongul ducks
  5. · ugg
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · x için iftar vakti
  9. · nebula

powder  

1. film türkiyede harika çocuk olarak yayına girmiştir..star dan başka kanalda yayınlandığını görmedim..

izlenmeye değer bir filmdir.
    (cesurmanyak, 29.10.2005 22:23)
  2. ing. toz.
    (gxix, 29.10.2005 22:25)
  3. (hansvoralberg, 29.10.2005 23:24)
  4. annesine yıldırım çarptığı için enerji emebilme yeteneğine sahip olarak doğan vücudunun tamamı kılsız bir gencin hikâyesini anlatan filmdir. 1994 yapımıdır. star'dan önce cine 5'in cine 5 olduğu zamanlarda bu kanalda ve atv'de oynamıştır. ekranlarda pek görünmemiş, hakkı da azıcık yenmiş bir filmdir. sean patrick flannery'nin başrolünde olduğunu belirtmekte fayda var. filmin müzikleri jerry goldsmith'e aittir.
    (sinefilolog, 12.12.2007 23:34)
  5. çocukluğumda beni feci şekilde etkilemiş filmler sıralamasında en üst sıralardadır. hatta ikincidir.

------spoiler olabilir ama çok istiyosan oku--------------

filmin en ünlü sahnelerinden biri kahramanımızın ymekhanede eline aldığı kaşığı az biraz ovma ile mıknatıs haline getirip, kendisi ile dalga geçen tüm okulun elindeki tabağındaki kaşıkları-çatalları çekivermesiydi.

-----spoiler kelimesinden de pis bi elektrik alan bi ben miyim acep-------

filmi izledikten sonra gaza gelen süper bünye olarak ertesi günü okula çantamda kaşıkla gittim. ama ortaokulda yemekhanemiz olmadığından sabırsızlıkla yapmaktan kendimi alıkoyamadığım büyük şovumu dersin ortasında yapmaya karar verdim. hiç tereddüt etmeden çıkardım kaşığımı çantadan. başladım ovmaya. bir de sanki beyin damarlarım arasında süperötesi bir bilgi alışverişi oluyormuşcasına da kendimi sıkmaya başladım. artık kendime ne kadar inanmışsam, bilmiyorum, arkadaşlarımın ellerindeki tüm rotringleri çekecekmişim inancı ile doldum taştım.

ama olmadı. hocanın ''oğlum gerizekalı!.. kalemle yazacaksın kalemle.. ne o elindeki kaşık!'' uyarmasıyla gerçek dünyaya döndüm büyük bir utançla.

ha yazının başını unutmayanlar diyeceklerdir ki, bu ikinci etkileyen film ise birincisi nedir? hemen cevaplayayım: karate kid. kartal vuruşu!..
    (ikiguzelhareketbirden, 18.02.2008 23:12 ~ 31.05.2008 22:28)
  6. yıllar önce atv'de rezalet bir seslendirme ile yayınlanmış film... esas karakter için "yürü be koçum" ve "yazık lan bi rahat bırakın herifi" arasındaki duygular içinde izlendikten sonra sonlara doğru "hah iyi oldu" dedirten bir filmdir, güzeldir...
    (deadclown, 23.09.2008 03:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil