belki ilginizi çeker
  1. · phppgadmin
  2. · content management framework
  3. · sql
  4. · phpmyadmin
  5. · regular expressions
  6. · mysql
  7. · dbms
  8. · firebird
  9. · apache2triad
  10. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · 2012
  4. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  5. · galatasaray
  6. · boylumlama
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · umarım yeterince iyi bir sebebin vardır
  9. · bir yılbaşı öyküsü

postgresql  

1. open source tabanlı bir dbms.
    (wondrous, 03.03.2005 16:57)
  2. linux sistemlerde mysql muadilidir. eski hali ile mysql'den daha modern bir yapı kabul edilirdi, data integrity check yapardı, şimdi bilmem. pgadmin arayüzü ile denetlenebilir ve pgsql olarak kısaltılır.
    (unruly, 02.04.2005 14:40)
  3. (bkz: phppgadmin)
    (wondrous, 22.01.2007 14:39)
  4. ne mssql gibi pahalı ne de mysql gibi bug manyağı olmayan kurduğum ilk günden beridir aslanlar kaplanlar gibi çalışan rdbms.
    (ee caylar kimden, 05.04.2007 14:24)
  5. iyi olduğunu duyduğum fakat hiç kullanmadığım veritabanı yönetim sistemidir. hiç kullanmama rağmen benim için bir mysql alternatifiydi.

galiba artık bir alternatif de olamayacak. proje sonlandırılmış.

http://people.planetpostgresql.org/...

düzenleme:
    1 nisan şakasıymış, rss okuyucuları için oldukça ciddiye alınabilecek bir durum. hadi yine yırttı, bir alternatif olarak duruyor.
    http://catablog.decompiler.us/...
    (mustafa, 02.04.2008 01:41 ~ 01:48)
  6. bir tablodaki sildiğiniz satırları isterseniz fiziksel olarak silmeme , daha sonra bunları "vaccum" denilen bir yöntemle silme gibi bir özelliğe sahip veritabını .(mysql de yok) halının altına çöpleri sıkıştırıp sonra süpürge ile çekmek misali , bana çok komik gelmiştşi.
    vardır bir bildikleri
    (pelin87, 19.10.2009 22:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil