belki ilginizi çeker
  1. · sözlükle ilgili istekler
  2. · tüm mesajlarınızı allah yarattı demeden siliyoruz
  3. · stella
  4. · warcraft
  5. · itü sözlük
  6. · panel
  7. · yazarlardan nefret etmek
  8. · sonu hane ile biten kelimeler
  9. · yeni bir mesaj göndereyim
  10. · mesajlar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  4. · dinde zorlama yoktur
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · aylin aslım
  7. · zongul ducks
  8. · uma thurman
  9. · mcdonalds vs burger king

postane  

1. kısaca ptt dediğimiz kurum.
    edit: sözlükte de mesaj yolladığımız mekandır. (ha keza gelen mesajları da buradan okuyoruz).
    (gxix, 28.09.2005 22:48 ~ 19.05.2007 18:17)
  2. mektup/paket gönderilebilen/alınabilen devlet işletmesi(türkiye de) altındaki kurum.

(bkz: ptt)
    (dlord, 14.11.2005 21:09)
  3. sözlüğün panelini tıkladığımız vakit doğrudan açılan panel sekmesi. şimdi burada gelen giden mesajlar arasında arama yapmaya imkan verecek yeni bir buton var. en alt satırda hepsini seç, sil, vs. vs. butonlarını arasına eklenen "ara" butonunu tıkladığımız zaman artık onun da altına bir satır geliyor. iki tane kutu var. ya bir yazarın adını girebiliyoruz ve onunla mesajlaşmalarımız önümüze seriliyor. yahut da bir anahtar kelime giriyoruz ve onun olduğu mesajlar önümüze geliyor. süpper bir yenilik.

(bkz: wondrous çalışıyor)
    (azwepsa, 25.12.2006 00:39)
  4. (bkz: çok güzel oluyoruz)
    (ximxili, 25.12.2006 00:44)
  5. charles bukowskinin henry chinaskinin öyküsünü anlattığı harika bir kara kitap.alınıp okunası,gülünesi hoşça ve eğlenceli vakit geçirilesi kitap.
    (genius kusagami, 27.01.2007 16:45)
  6. artık yazar isimleri gizli bakınız halinde durmaktadır..
    üzerlerine tıklandığında sadece o yazar ile yazışmalarınız/mesajlarınız ekrana gelmektedir..

"siz istediniz biz yaptık.."
    itü sözlük

"hızlı bir wondrous çalışması!"
    daily news

"şerefsizim benim aklıma gelmişti.."
    zeus
    (zeus, 16.05.2007 21:37)
  7. içerisinde, bir kişinin adını ya da mesajlardaki bir kelimeyi aramamızı sağlayan bir buton barındırmaya başlamış yer.

edit: uyuyorum lan ben, bayadır varmış o, yeni farkettik.
    (kl7mu, 01.12.2007 23:39 ~ 23:52)
  8. bayram yılbaşı nedeniyle trafiklerinin artıp artmadığını merak ettiğim mekanlar. gelenekler öldü mü diye istatistik tutacağım, o hesap...
    (heidi, 01.12.2007 23:43)
  9. vakti zamanında tebrik kartı, mektup vb. göndermek için kullanılan, şimdilerde ise fatura ödeme gişesi/veznesi haline gelmiş yer.
    (kaldırımmühendisi, 15.05.2008 19:19)
  10. artık buraya gelen mesajlar email vasıtasıyla yazarlara bildirilmekte. pek güzel olmuş.
    (jellyjam, 27.05.2008 01:44)
  11. "itü sözlük mesajlaşma arabirimi aracılığıyla gönderilen mesajların yerine ulaşma garantisi verilmemektedir. şifre, kredi kartı numarası, dünyanın sırrı gibi gizli bilgilerinizi itü sözlük mesajlaşma arabirimini kullanarak göndermenizi tavsiye etmeyiz. okuduğunuz veya okumadığınız mesajlar arşivlenmediği takdirde bir hafta içinde silinir. taraflardan birinin küfür/hakaret/taciz gibi durumlarda şikayeti halinde özel mesajlar incelenebilir, okunup gülünebilir." mesajı ile karşılar yazar kısmını..
    (dirtypain, 27.05.2008 01:50)
  12. dünyanın en büyük postane binası chicago'dadır. ancak şu anda kullanılmamaktadır. en son batman begins (2004) ve the dark knight (2007) filmlerinin çekimlerinde kullanılmıştır.
    (closer, 27.05.2008 02:06)
  13. şu ana kadar yatırdığım paralarla kesin bir bmw alınırdı... okuldan çıktıktan sonra dakikalarca yürürsün yürürsün bir türlü varamazsın. hıhh tam geldin ondada kesin sıra vardır. oturursun bir kenara. 10-15 dk berlersin ardından aaa yine mi sen gülüşüyle bir merabadan sonra işleme geçilir. mektup mu kart mı ayrımı yapılır ardından mektuplar ve kartlar tartılır. amerika, ispanya, fransa, almanya fiyatları bellidir, ödenir ama yeni zelanda'nın ne kadara gittiği hatırlanmaz. bilgisayardada sorun vardır bulunamaz. siz biraz bekleyin cümlesi tarafımdan 2-3 dk olarak algılanır. lakin onun bundan kastı 20-25 dkdır. beklersin beklersin en sonunda ağbim elektronikçi bilgisayardan iyi anlar gelsin bir yapıversin yoksa ben başka birşeyler yapıcam diyerekten sinirini bir nevi boşaltırsın ardından kadın 80 lira ver sen nasılsa yine gelirsin sorun olursa o zaman aramızda hallederiz diyerek işi ve beni bitirir...
    (instinct, 27.05.2008 16:25)
  14. şimdi ne kadar doğru bilmiyorum ama az evvel ilginç sayılabilecek bir şey fark ettim. yolladığımız mesajlar karşı taraf okuyana kadar kalın şekilde gözüküyor. karşı taraf okuyunca normal yazı şekline dönüyor. bunu yeni mi keşfettin embesil demeyin daha önce hiç dikkat etmemiştim.
    (elladan tinuviel, 08.08.2008 21:36)
  15. sözlük fasilitesi olanınını server'ın ağzına sıçana kadar kullanmanın hesap aktifliğine bir etkisi var mıdır diye merak ettiren gereç.
    (pa, 20.01.2009 18:12)
  16. eğer kısa süreli bir sorun değilse, artık girinin yanındaki "msj" butonuna basıp gönderdiğimiz mesajlar giri no'sunu kopyalamıyor.

edit: bana ait bir sorun galiba. ama cooki'leri temizlememe, çıkıp tekrar girmeme rağmen sorun değişmedi.

edit 2: opera ile ilgili bir sorun galiba. yarın hatalara yazarım düzelmezse.
    (jugador, 29.09.2009 02:43 ~ 03:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil