|
|
- "asker botu" olarak da bilinir.*
- psikopat bir oyun adı. öldürülen karakterlerin üzerine işemek ve kedileri tüfeklere susturucu olarak kıçlarından monte etmek mümkün
- (bkz: postal 2)
- intihar ederken şu son sözleri duyardım..soğukkanlı bir ses tonu ile; i regret nothing..
- an itibariyle izlediğim 2007 yapımı uwe boll imzalı rezil amerikan filmi. baş roldeki abi postal dude karakterine cuk oturmuş ama sanki biraz pasif kalmış çünkü postal dude okul geçidi yapan çocukların üzerine şen kahkahası ile el bombaları, molotof kokteyilleri atardı. filmde iğrenç insan uwe boll'a da rol vermişler berbat olmuş zorunluluktan izledim. oyun tamamen amerikan sistemi yüzünden çıldıran sıradan bir vatandaşı anlatırken filmde oyuncak çalan bir vatandaş olmuş yani olmamış. bin ladin ile bush arasında geçen konuşmalar güzel düşünülmüş yalnız muhammed ismi verilen bir karakterde var haberiniz olsun umarım hazreti peygamber değildir. imdb notu da zaten 3.8 yani aslında söylenecek fazla söz yok. ama ben yine de bazı sahnelerini hafif beğendim. (bkz: pollyanna)
(knuckle, 04.09.2008 02:55 ~ 02:56)
- (bkz: portal)
|