görseller
portechoportecho
portechoportecho
belki ilginizi çeker
  1. · studio plastico
  2. · undertone
  3. · studio plastico
  4. · tan tunçağ
  5. · undertone
  6. · grain of me
  7. · on üçüncü taşkışla bahar şenliği
  8. · shooting stars
  9. · 17 ocak 2007 radyo eksen 7 yaş partisi
  10. · ayça sarıgül
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · disko kralı
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · sarah michelle gellar
  9. · famous blue raincoat

portecho  

1. iki ası olan elekronik müzik grubu.
    http://portecho.com/
    myspaceden parçaları dinlenebilir.
    http://www.myspace.com/...
    (okulluserseri, 29.10.2006 23:49 ~ 23:59)
  2. elektronik müzik konusunda sürekli bir adım geride duran beni bile benden almış undertone isimli albüme imza atmış, tan tunçağ ve deniz cuylan'dan oluşan grup. ilk dinlendiğinde böyle bir müziğin altında türk imzası olmasına şaşılsa da, sonradan vay be yapmış adamlar işte diye gurur duyulabiliyor.
    (mazzo, 12.11.2006 00:01)
  3. myspace adreslerinden sympathy şarkıları mutlaka dinlenmesi gerekli olan grup
    (abece, 19.11.2006 20:54 ~ 20:55)
  4. bas gitar, davul ,vokal ve laptop(!)'dan oluşan eğlenceli grup...
    (seanpenn, 11.03.2007 01:07)
  5. yılbaşında, kendilerini balans'ta izlemeye gelen hevesli güruhu saat 2'ye kadar bekletip daha sonra sahneye çıkmayan gruptur [daha sonra çıktılarsa bilmiyorum, ekim'e kadar çıksınlar o saatten sonra]. bir kısım bekleyenleri kendilerine çok tepkilidir.
    (azureel, 11.03.2007 03:07)
  6. bu gece ilk defa makina'da dinlediğim ve izlediğim müzik grubu. müziklerini teknik anlamda eleştirmek bana düşmez ama iyilermiş. müzikleri elektronik-rock karışımı gibi birşey.

ayrıca bir elinde laptop'unun mouse'u bir yandan laptop'a pür dikkat bakarken kendinden geçerek danseden üyeleri var. *
    (sarı saçlarından sen suçlusun, 11.03.2007 04:27)
  7. türkiye standartlarına göre olayı aşmış olan,elektronik müzik icra eden gruptur. ilk izlendiğinde yabancı bir grup izliyormuşsunuz gibi gelir fakat sonra türk olduklarını öğrendiğinizde göğsünüz kabarırç

(bkz: yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)
    (dark elven, 09.04.2007 12:10)
  8. birde sympathy şarkılarına çektikleri klip hiç yakışmamış, ibne gibi erkek erkeğe çekmişler."nasıl elektronik lan o insan azcık karı kız koyar klibe" diye kınıyoruz kendilerini.

(bkz: esefle kınıyoruz)
    (bkz: teesüf ediyoruz)
    (bkz: ybsg)
    (dark elven, 09.04.2007 13:02)
  9. yarın ayran günü kapsamında bornova anadolu lisesi'nde konser verecek olan grup..
    (rotario, 16.05.2007 17:15)
  10. yabancı muadilleriyle rahatça yarışabilecek kalitedeki iki şarkısıyla** epey şaşırtmış ve mutlu etmiş bir gruptur. masstival 2007'de ikinci gün son grup olarak sahne alacaklar, kesinlikle izlenilesi, dinlenilesi hatta performansları merak edilesi.
    (iao, 30.06.2007 03:07 ~ 03:07)
  11. şarkı söylerken ya da müzik yaparlerken neden bu kadar mimiklerini abarttıklarını ve triplere girdiklerini anlayamadığım grup. yap müziğini geç, o havalar niye anlayamadım bir türlü.
    edit:yaptıkları müzik tartışmasız oldukça başarılı. hala anlamıyorum, o tripler niye, samimi değiller sahnede.
    (kolik, 08.07.2007 01:18 ~ 01:25)
  12. ay hangi parçaları en güzeli söylesene bi onu dinliyim deseler, bütün albümü diyebilirim ancak..öyle bir şey bunlar işte..

ayrıca,
    (bkz: deniz cuylan)
    evet..

ek: amsterdam'daki konserlerine bakıverdim youtube'dan da.. burda niye kurmuyolar ekibi konserlerde..bize gelince bir apple, bi gitar, bir vokal.. herhalde ben en tırt konserlerini izledim de kaçırdım..ayıp.
    (on my toothpaste, 17.07.2007 17:47 ~ 17:51)
  13. 13 kasım perşembe if performance hall konserinde bizleri coşturan, soundları çok iyi grup.
    (thedawn, 14.11.2008 12:26)
  14. "studio plastico" isimli ikinci stüdyo albümlerini şubat ayının başlarında yayınlamayı planlayan elektro akustik müzik ikilisi.
    (nordic, 19.01.2009 10:01)
  15. ikinci albümlerinin adı studio plastico olan elektronik müzik grubu
    (scalanova, 17.03.2009 09:04)
  16. yeni klipleri studio plastico şuradan izlenebiliyor;
    http://vids.myspace.com/...
    (gobbledigook, 17.03.2009 21:13)
  17. studio plastico albümlerini fena başarılı bulduğum gruptur. muse ink'te rastlayınca tekrardan bakayım dedim. üşenmedim tek tek dinledim. şahsıma gayet eğlenceli geldi tarzları. albümde en çok dikkatimi çeken parça ise grain of me oldu.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 23.03.2009 18:34 ~ 20.05.2009 17:56)
  18. bedükle birlikte kalite yükselten gruptur.studio plastico ya çektikleri klip gayet güzel olmuş.bu klipte fantezilerini değil türkiye'de yaşanan ikiyüzlülüğü göstermişlerdir.helal olsun cesaretleri için.
    (maybash, 24.03.2009 11:52)
  19. studio plastico adlı çalışmalarındaki muhteşem kliplerini tepkilerden dolayı yayından kaldırmak zorunda kalan adamlar. türkiye'de baskı yok diyenlere duyurulur. çokta güzel kapak olmuştu birilerine halbuki... 7x24 yayınlanması gereken bir klipti...
    (twinport, 29.03.2009 00:30)
  20. müzikal açıdan türkiye ötesinde adamlardır.

yurt dışı bilinirlikleri olmamasını, yurt içindeki bilinirliğini ise son birkaç günde çarşaflı etekli bir kliple ancak sağlayabilmiş olmalarını ise adlarına bir talihsizlik sayıyorum.
    (wondrous, 30.03.2009 02:23)
  21. efes pilsen one love festival 8'de pazar günü sahne almış gruptur.

festivalin o günkü en baba grubu röyksopp idi. her iki grubu da ilk defa canlı dinledim fakat bana sorarsanız röyksopp'a 10 çekecek bir performans sergileşmişlerdir.

artık gelecek canlı performanslar da görüşmek dileğiyle diyoruz kendilerine. hadi bakalım.
    (ceysın, 22.06.2009 15:34)
  22. türkiye'de elektronik müzik yapan ve başarılı işler çıkarmak için çaba sarfeden ender gruplardan biri. ayrıca klibi haber bültenlerine konu olup da klibi yayından kaldırmayı düşünecek kadar garip bi grup portecho.
    türkiyede sözümona müzik yapanların söylemeyi en sevdiği "biz her kesimden insana hitap ediyoruz" klişesini söylemek için uygun şartlar tam da sağlanmışken bu fırsattan kaçıcak kadar garipler.
    popüler olabilecekken "her kesimden insana hitap etmek istemiyoruz ki zaten" diyerek küçük kalmaya önem verdiklerini ve özen gösterdiklerini belirtiyolar, klibi yayından kaldırmalarını da "bi tepki bekliyoduk açıkçası ama bu kadar duyulacağını düşünemedik, bu kadar büyüyeceğini bilsek yayına koymazdık en başından" diyerek açıklıyolar...
    sadece kendisini "gerçekten dinleyen" kitleye ihanet etmemek adına bu kadar güzel bi işi çat diye yayından kaldırmayı seçmeleri bile saygı duyulmayı hak ettiklerinin bi kanıtı...
    klibi bi yerlerde görürseniz bence izleyin, ben böyle güzel eleştirel klip görmedim şu ülkede çekilen. keşke kalkmasaydı da birileri* o eleştiriye maruz kalsaydı.
    (blondie, 28.06.2009 00:18)
  23. günde az miktarda ve kısıtlı sürelerde alındığında çok eğlendiren bir grup. ardarda uzun süre dinlenirse sıkabiliyor çünkü her parçası aynı neredeyse. ama yine de seviyoruz, bağrımıza basıyoruz. epol 8'de canlı performanslarını da gördük, beğendik, sonuna kadar eğlendirdiler. müziklerine yeni bir şeyler katarlarsa çok güzel yerlere geleceklerini düşünüyorum, çünkü türkiye'de eşi olmayan bir şey yapıyorlar. hardcore bir elektronik müzik dinleyicisi olarak takdir ediyorum kendilerini.
    (noscho, 29.06.2009 23:06)
  24. studio plastico adlı süper şarkıya sahip grup *
    (sleeping with ghosts, 29.06.2009 23:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil