gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · boylumlama
  7. · google wave
  8. · pkk
  9. · cehennemin arka plan müzikleri

portaxe  

1. 2007'ye girmeyi tercih ettiğim ve belki 46 yaşında olsaydım eğlenebilirdim dediğim mekan. ilkokul partilerinden sonra hayatımda ilk defa külah şeklinde şapka ve üfleyince uzayan zımbırtıyla zıplamama vesile olan post modern düğün salonu.
    sonuçta şikayetçi değilim tabi, yılbaşı akşamı saat dokuza kadar ne yapcağına hala karar veremezsen olacağı budur. polyannacı bi insansanız kokoş amcalarla - teyzelerle göbek atarak yine de güzel bi gece geçirebilirsiniz. onu bırakın, dış mekana çıkıp 5 dakika boğaz manzarasına bakmanız bile suratınızda aptal bi gülümseme oluşmasına neden olabilir.

baltalimanı - istanbul
    (errant, 05.01.2007 12:15)
  2. tam iki ay önce mezuniyet balomun olduğu küçük ama manzarası güzel mekan...ha yemekleri,servisi nasıldı derseniz,zaten zıplayıp atlamaktan,bara gidip gidip kadeh doldurmaktan ya da masadan masaya gezmekten onu inceleme fırsatı bulamadıydım...benim açımdan mezuniyet dışında başka sonlara da şahit olmuştur ayrıca burası o gün...
    (tasarımcı mühendizzz, 19.08.2007 13:08)
  3. bugün xerox'un brunch organize ettiği mekan. servis elemanları'nın hizmeti çok başarılı.
    (yeşilçam, 06.01.2008 15:56)
  4. baltalimanı'nda denize sıfır mekan. güzel bi beykoz ve köprü manzarası alıyor. burada brunch yapacaksın aslında, ama akşam da ayrı keyifli hacı. mekan idare eder fakat manzaranın yanında acayip sönük kalıyor.
    (be anything, 12.06.2009 12:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil