belki ilginizi çeker
  1. · penisi çıkardıktan sonra erkekten geriye kalanlar
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · zongul ducks
  4. · öğretmenler günü
  5. · ezel
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · bir çalgıyım göğsüne yaslanmış
  9. · yalan

portatif penis  

1. hemen herkesin aklına gelecek olan ilk şey vibratör olacaktır ama kastım o değildir daha ziyade erkeğin penisinin seyyar olması durumudur. kadın erkek ilişkilerinde meseleler biraz ilginçleşecektir. kadın erkek ilişkilerine yeni kavramlar ve olaylar kazandıracağı malümdür. kocasına penisini vermeyip turşusunu kuranlar, bir gece arabanın anahtarını alır gibi aleti alıp kaçanlar vesayire
    (ofsaytadüştümgelicem, 02.05.2009 19:29)
  2. edebiyat dersi, -de bağlacı -ki edatı vb. bitişik mi yazılır ayrı mı konusu.
    hoca: bakın çocuklar şimdi bu -ki, eğer bir nesneyi nitelemiyorsa ayrı yazılır. mesela madem ki. buradaki -ki ayrı.
    zihin sıçraması yaşayan genç kız: aa hocam "sizinki" birleşik değil mi?
    hoca: yok evladım benimki portatif, kılıfı falan var hatta. ikiye ayırıp öyle taşıyorum, birleşik zor oluyor biliyor musun.
    haydi şimdi hep birlikte: zuhahahaha

bu anlattığım hikaye hayal ürünü falan değil, ciddi ciddi dersanenin birinde yaşanmış bir olaydır. olayın kahramanı hoca 1.95 boyunda falan olduğu için iş daha bi garip hale gelmiştir.

keyfi tanım: atalarımızın hakkında "elin şeyiyle gerdeğe girilmez" dediği şey.
    (sofsotik, 02.05.2009 19:45)
  3. ilk aklıma gelen şey tvden pazarlamasında olası cümleler olmuştur.
    -evet o kadar pratik ki istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.
    -3 çeşit boyutta satışa sunuyoruz 15-20-25 cm. işte bu 15 cmlik olanı her yerde kullanabilirsiniz boyutu küçük olduğu için hiç farkedilmeyecektir.
    -memnun kalmadığınız takdirde paketleyip bir yakınınıza hediye olarak verebilirsiniz çünkü kullanıldıkça eskimez -yeni bir bileşimden yapıldığı için çarpma elektrik ve yanmaya karşı dayanıklıdır.
    -ergonomik tasarımına aşık olacaksınız.
    - ve bu ürünü 3 aydır kullanan bir müsterimize soruyoruz
    + hanfendi onunla tanıştıktan sonra hayatınızda neler değişti?
    m: kocam artık bana karşı daha istekli sanki aralarında küçük bir tatlı rekabet oluştu diyebilirim.
    + son olarak almakta tereddüt edenlere neler söylemek istersiniz?
    m: bence vakit kaybetmeden orta boy sipariş edin. orta boy çünkü küçüğü biraz fazla küçük diğer ikisi arasındaki seçim için azı karar çoğu zarar diyebilirim.
    (imba, 02.05.2009 19:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil