belki ilginizi çeker
  1. · japon yapıyor kardeşim
  2. · bana bunlarla gelmeyin
  3. · aşk
  4. · miss teacher
  5. · evlilik teklifi
  6. · hafızalara kazınan evlenme teklifleri
  7. · karpuz kabuğunda gizlenmiş 150 dolar
  8. · cherie blair
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · zongul ducks
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · aşk
  8. · kürtler türkmen kökenli
  9. · kozo

portakal kabuğunda gizlenmiş tek taş yüzük  

1. (bkz: japon yapıyor kardeşim)
    (bunu yazan tosun, 09.05.2007 00:48)
  2. (bkz: karpuz kabuğundan gemiler yapmak)
    (bulsaraa, 09.05.2007 00:48)
  3. (bkz: lava)
    (dünyayı kurtaran adam, 09.05.2007 00:50)
  4. millete kötü örnek olmayın kardeşim dedirten söz. şimdi bağyanlar her portakalda tek taş yüzük mü arasın? hep bu atasayın işleri. sen hem şu kadarcık de sonra da 36 ay vade yap.

(bkz: bana bunlarla gelmeyin)
    (shemsipashapasaji, 09.05.2007 01:15)
  5. gazı alan yurdum gencinin örneklerini çoğaltmak isteyebileceği türden bir heyecan.

"ben de geçen benim manitaya karpuz kabuğuna saklayıp tek taş hediye ederek evlenme teklif ediyim dedim. gittik pikniğe. kenardan da bi nehir akıyo gürül gürül. karpuzu oraya koyiyim de bi serinleyelim dedimdi. bi de baktım ki bizim karpuz suya kapılmış gitmiş. ben de pepsinin kapağını açtınmıydı o çıkan yuvarlak halkayı taktım sevdiceğimin parmağına. üç vakte kadar da ayrıldık tabi. bu da böyle bir anımdı."
    (gudu bet, 09.05.2007 01:37 ~ 01:44)
  6. hayatımın aşkına en beklemediği anda ettiğim evlenme teklifi sürprizinin bir parçası [diğer parçaları arasında eflak-boğdan gibi kıymetsiz şeyler var..]

etrafındaki tropikal meyvelerin [son anda düzelttim, yanlış yazıyodum mnkym] ortasında hiç bütün bir portakalmış gibi duran bir portakal kabuğu ve içinden çıkan tek taş yüzükle yaptığım o romantik evlenme teklifi.. [hmm.. cümle ucundan düşük oldu sanki..] ömrü billah unutamaz herhalde bu süper olayı.. [unutanın götüne koyim zaten!]

edit: hay allah.. benden başkaları da varmış! daha orjinal olmalıyım.. [bi sonrakini prezervatif içine gizliycem.. bakalım bulabilecek mii]
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 09.05.2007 02:34 ~ 02:40)
  7. -tek taş çık, gördüm seni
    +....
    -çık işte, portakal kabuğuna gizlenmişsin.. oradasın işte!
    +hay mnkym, fantezi de yapamaz olduk!
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 09.05.2007 02:41)
  8. (bkz: tek taş sen nelere kadirsin)
    (bkz: portakal kabuğu tek taş birlikteliği)
    (bkz: bende verecektim yuttum)
    (manha de carnival, 09.05.2007 18:34)
  9. (bkz: atma frodo yüzük kardeşiyiz)
    (dünyayı kurtaran adam, 09.05.2007 18:36 ~ 18:37)
  10. irisinden hallice portakal çekirdeğidir o.
    (anfinindistortiondugmesi, 09.05.2007 19:26 ~ 19:53)
  11. çok hin bir yüzük olsa gerek.

(bkz: yumurtaya can veren rabbim)
    (ichgeheindaskino, 09.05.2007 19:28)
  12. ehm selülitle ilgili mesaj vermek istenmiş olabilir.

(bkz: portakal kabuğu)
    (insert coin, 09.05.2007 19:30 ~ 19:31)
  13. o masum görünüşünün altında büyük riskler taşıyan yüzüktür. yazarımızın affına sığınarak konuyu açalım.

işinin ehli ve profesyonel bir damat adayı tarafından hazırlanan bu jest son derece isabetli sonuçlar verip insanların hayırlı bir izdivaça yelken açmasına sebeb olmakla beraber; bazen de hiç istenmeyen sonuçlar verip ambiansın dağılmasına hatta ve hatta tarafların birbirlerini tanıma evresinin bir bölümünün hastane koridorlarında geçmesine neden olabilir.

öncelikle bu iş; yüksek kurgu, ekip çalışması, iyi zamanlama ve yüksek maliyet gerektirir.

seçilen mekan daha önceden damat adayımız tarafından ziyaret edilmeli, gerekirse şef garsonun eline yenisinden bir banknot sıkıştırlmalıdır. daha sonra durum tüm ayrıntıları ile şef ve personeline anlatılmalı gerekirse prova yapılmalıdır.

zamanlama olarak ise mutlaka belirli bir parola belirlenmeli, tarafların içinde bulunduğu atmosfer asla bozulmadan, önceden anlaşılmış parola veya işaret doğrultusunda tropikal meyvelerin ortasına koğuşlandırlımış tek taş yüzük masaya getirilmelidir.

neden portakal?

çeşitli cevaplar arayıp bulamama, kişilerin yerine kendimi koyup empati kurmama rağmen tatmin edici bir cevap bulamadım. bu durumda yapacak tek şey kalmıştı o atmosferi simule etmek.

hemen benim çırağı *çağırdım,

al şu parayı, koş melek pazarına ordaki manavlardan adını bilmediğin ne kadar meyve varsa al dedim. 1 kilo portakal almayı unutma dedim. valla dedim.
    10 dakika sonra çırak geldi, elinde 5 - 6 çeşit garip meyvelerden mütevvellit bir poşet ve de onların yanında küçük emrah gibi duran 1 kilo portakal vardı.

aferim dedim.

abi para yetmedi hesaba yazdırdım dedi.

sağlık olsun dedim.

yan taraftaki lokantadan bir tepsi aldım, bu meyvelerin hepsini bir güzel tepsiye yerleştirdim akabinde tam ortaya, portakalı bu kez soyulmuş bir biçimde yerleştirdim.

sıra denekleri beklemeye gelmişti.

işyerime gelen bayanlara tepsiyi uzattım, hepsinde aynı tepki vardı, önce teşekkür ediyor daha sonra ısrarlara dayanamayarak ellerini uzatıyor ve hepsi de portakala uzanıyordu. ilginçti.

yaptığım gözlemler ve deneyler sonucunda bazı sonuçlara ulaştım. zevkle paylaşıyorum.

portakal yanında bulunduğu diğer meyvelere oranla daha bir avam görüntü sergiliyor. bu açıdan ikram edilen bayan ''ben ağır hatunum'' edası ile önce portakala uzanıyor.

hatunlar tanımadıkları meyveler ile muhattap olmuyorlar. tropik falan boş yaneeee.

konum itibari ile ortada durduğundan dolayı hatunlar ona atlıyor.

portakalın bu masum yüzlü tek taş için doğru bir mevzi olduğu kanısına vardım çabalarım sonucunda.

ya işler yolunda gitmeseydi?

işte kabus gibi bir komplo teorisi.

portakal kabuğunun arasına gizlenmiş tek taş yüzük, masaya taşınma esnasında oluşan sarsıntılardan dolayı avokadolarla kivilerin arasına oradanda ilk hamleyi portakala yapmayan gelin adayının çatalına denk gelir. bu arada birbirlerinin gözlerine bakmakla meşgul aşıklar bu talihsiz hatayı fark edemezler.
    damat adayı durumu farkettiğinde her şey için artık çok geçtir. en iyi ihtimalle nöbetçi eczaneden alınacak bir kutu müshil ilişkinin selahiyeti açısından şarttır. kötü ihtimal ise hastane köşelerinde geçirilecek ve mide yıkaması, bağırsak enfeksiyonları gibi pek anlamadığım konularda tıbbi yardım istemekle devam edecek bir süreçtir.

burada önemli olan ziyan olmuş tek taş yüzüğün, taşı düşürmeden kurtarılmasıdır. en etkili çözüm bence müshildir.

netice itibari ile sözlük semalarından bir dişi güvercin havalanmış ve damat adayının kurguladığı muhteşem bir senaryo ile beraber takla atmaya başlamışlardır.
    (manha de carnival, 09.05.2007 19:41 ~ 11.12.2007 23:48)
  14. (bkz: bokunda boncuk bulmak)
    (panzerfaust, 09.05.2007 19:44)
  15. keke rendelenip mideye indirildiğinde "pırlanta gibi insan" kavramının mimarıdır.
    (jeanne darc, 09.05.2007 19:49)
  16. kim demiş gizlenmiş o yüzük diye? alın bir komplo teorisi de benden:

günümüzde istediğimiz canlının dnalarıyla oynayarak beklenmedik sonuçlar elde edebiliyoruz. örnek mi vereyim? alın size örnek : @1353420 sadece bu da değil geçmişte de insan kafalı atlar*, kuzu meyvesi veren ağaçlar, ve bunun gibi şimdilerde garipsediğimiz pek çok şeye yazılı veya sözlü kaynaklarda rastlayabiliyoruz. bu ne demek oluyor peki? portakal ağacının genleriyle oynanarak daha doğrusu midyede inci üretimini sağlayan genler ilave edilerek portakal ağacının meyvesinde inci üretmek istemiş bir kaç kafayı sıyırmış bilim adamıyla karşı karşıyayız. fakat umdukları gibi gitmedi deneyleri portakal ağaçları inci yerine tek taş yüzük ürettiler. haliyle bu işe daha çok sevindiler ve hemen içlerinden biri numune bir portakalı manavdan alınan diğer meyvelerle birlikte bir kaba konulmasını sağladı. ama meyvenin tek taş yüzük ürettiğini anlamasın diye evelenme teklifi yapacağı kişinin yüzüğü portakal kabuğunda bulmasını sağladı. yarın öbür gün piyasaya büyük miktarlarda tek taş yüzük girerse haklılık payım bir kat daha artacak. bu teoriyide iyi temennilerle bitirelim: allah mutlu mesut etsin
    (chixculub, 09.05.2007 20:03)
  17. yapış yapış olmuştur, takmadan önce silmek/yıkamak gerekebilir.
    (labarba, 09.12.2007 22:00)
  18. (bkz: selülit sürprizi)
    (widowmaker, 09.12.2007 22:04)
  19. portakal kabuğu görünümündeki selülitlerden kurtul, tek taşı al manasına gelen sürpriz. ne şekilde yapılmış bilmiyorum ama gerçekten etkileyici olmuştur sanıyorum.
    (kurutulmus kelebek, 09.12.2007 22:23)
  20. içeriği tam olarak böyle olan bir masal vardı. sanki. o geldi şimdi aklıma. zamanın birinde büyük bir ülkede yaşayan prens bir baloda tanıştığı bir kaç kızdan hangisiyle evleneceğine karar verememiş. kendi gibi arkadaşlarıyla, gittiği bir balodan dönerken aklına parlak bir fikir gelmiş. ülkenin en iyi kuyumcusuna eşek kadar taşı olan pırlanta bir yüzük yaptırmış. bunu sarayın bahçesindeki portakal ağacının dallarındaki portakalların birinin kabuğunun altına gizlemiş. gelin adaylarını bu ağacın altına toplamış. ve demiş ki; en çok portakal yiyen prensesim olacak. kızlar yarışa başlamış. sonunda "çaat" diye bir ses ardından feryat figan bir ağlamayla son bulmuş yarış.. portakalları kabuğuyla yemeye çalışan zavallı kıt kafalı kız ön dişi eksik olarak prenses olmaya hak kazanmış.. gökten üç portakal düşmüş..falan derken masal burada bitmiş.
    (girift, 09.12.2007 22:48)
  21. (bkz: ebesinin amı ali sami)
    (yer yer çoğu zaman, 02.04.2009 13:00)
  22. - anneee, bu ne yaa kekten tek taş yüzük çıktı...
    + ah bee semih, yapılcak iş mi bu...aptal abin yüzüğü portakala saklamış meğer.
    (no reply, 02.04.2009 13:08 ~ 13:30)
  23. ikram edilen dişinin dişini kırabilir.ağlar ve sizi terkeder.oha amına koyim bu ne romantizm.
    (balefulwhisper, 26.07.2009 14:40)
  24. ne bereketli şeymiş şu portakal,
    vitamininden çocuk, kabuğundan tek taş yüzük çıkıyo.
    (yannis, 26.07.2009 15:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil