tahminimce sevgili bulmuş yazar. msn de zırt pırt bi nick altı yazın be diye ağlıyo. heralde hava atacak. (ahauha mahvettim lan resmen)
ha bir de devamlı beatles - lucy in the sky with diamond istiyo, anlamış değilim.
arkadaş susturamıyoruz. nick altı diyor başka da bir şey demiyor. neymiş efendim "beni sevmiyor musunuz?" , "şu koca sözlükte yalnızım." , "bir sevenim , bir kankam bile yok." , "nick altı yazanım yok." ... ağladı da ağladı. gözyaşları sel oldu aktı. merhamet sahibi olmamdandır ki dayanamadım ve bu giriyi kendisine hazırladım.
yazar özel notu : kısasa kısas mantığı güderek bu giriye karşılık olarak yapacağı kontra niteliğindeki nick altı eyleminde dikkatli olmasını temenni ediyorum. *
emo değildir. kendisini her allahın günü görüyorum, bizzat şahidim, değil. lan valla değil ya ! kendi nick altıma herkes gibi şiirler, anlamlı sözler hazırlamıştım ama hakkımdaki iddiaları çürütmekten ona sıra gelmedi amk. *
@3721526 bunu bir ben yapıyorum dediğim, ona buna söylemekten utandığım sıkıldığım bir şeyi yapan, bana da bunu söyleme cesareti veren nesildaşım yazardır. ben de geceleri rockstarcılık oynuyorum. nedir yani.. ben saç fırçası kullanıyom o ayrı..
sözlükle arasına bir kara kedi misali öss girmiş yazardır. az sonra hesabını kilitleyip internetin renkli dünyasından uzaklara, çok uzaklara, test kitaplarının yeni kağıt kokan dünyasına gidecektir. en azından, arkadaşlarının biriyle arasında geçen şu diyalogdan sonra artık bunu yapması gerekiyordur:
- tatili acayip verimli geçirdim lan. hede dersin hödö konusu bitti, özel ders de alıyorum zaten. sen naptın?
+(iç ses) sınav zamanı götüme girecek girileri yazdım, napiyim amk!
+(dış ses) ben de öyle baktım biraz işte...
yaa, işte böyle sevgili sözlük. sayende düştüğüm hallere bak. neyse napalım, eğitim sistemimiz utansın.
son olarak diyeceğim odur ki; allah'ım, bu zorlu süreçte, ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketleri yapmama izin verme, iki şık arasında kalmayayım, kaydırma yapmayayım. sübhanake dinimiz amin. **
doğum günü bugün olan yazar. doğum günü pek umrunda değil gibi, mail bekliyor; ama o mail gelmiyor bir türlü. bir an önce gelsin de dırdırı kessin. yeter artık.
iyi ki doğmuş insan.
seneye istanbula gelmesini temenni ettiğimiz, (şimdilik) ankaralı yazar.
sevimli (görmedim ama öyledir herhal)*, bıcırık, meraklı mı meraklı bir kişi.çok da geveze bu anacım, susturamıyoruz vallahi, ayrıca ne zaman konuşacağını bilmiyor falan.bıktık mı, bıktık.doğruya doğru.o gelince herkes susuyor, yazıyor yazıyor, anlamıyor derin suskunluğumuzun altında yatan sebebi.ahh ahhh.gençliğine veriyoruz.napalım...
yaptığı yegane şeylerden biri de baskı baskı baskı! korkuyorum yareppim.sırf bu baskıları yüzünden bu nickaltıyı girigiriverdim.yazar burda bunu açıklıyor.ehe ehe.
öss maratoncusu hanım kızımızdır ayrıca.burdan ona başarılar dilemeyi bir borç bildim.ama buna o zorlamadı.valla lan.tamamen kendi isteğim*
kilitlediği hesabının süresinin yarısı geçti bile.azcık daha sabır kuzum.geçicek bu zor günler.güzel günler göreceğiz, güneşli günler....
neyse bu kadar yeter herhalde sana.çok bile şekerim diğğ mii.öptüm hadi.mucu mucu.*
msn karşılama komitesi insanı güzel şahsiyet. angaralı ki ne demişler
angara angara güzel angara dırı dıp dıp
seni görmek ister her bahtı garaa...
işte öyle bir şey. umarım uluslararası ilişki uzmanı olacak. o zaman yanımda işe alacam onu. basacam gidecem rusya ya. işte bu yüzden sırf benim işleri sekteye uğratmaması için ona tavsiyem git ders çalış kızım. oku da benim gibi olma. asl kib öptüm bye...
meşhur grubun neşe saçan insanı. ilk tanıştığımda adının taşıdığı özelliklere uyup uymadığını sordum. birazcık farkla kaçırınca kendisi moralman çökmemi sağlayıp, taşıdığı ismin hakkını vermeyerek beni hayal kırıklığına uğratmış bir genç, msn grubunun en genç üyelerinden birisi.
meşhur gülmesiyle, arada hastayım ulan demesiyle, ulan ne götükalkık herifmiş demesiyle bizi bizden alır. yaşının insanı değildir gördüğüm kadarıyla. çekilmez gecelerde geyik yapmak için gelmiştir sanki dünyaya. öss gencidir. bu aralar dershaneyi fazla sallıyor ama öss'de onu sallayacak ahahaha. neyse seviyoruz.
enerjik. garip bir enerji var bu gız'da(3 adımda angaralı nasıl olunur?)... henüz yüz yüze görüşmedik ama beynimde öyle bir izlenim oluşturdu ki, hoplayan zıplayan, duvarların tepesinde dengede durmaya çalışan yaramaz bir çocuk görürsem hiç şaşırmayacağım...
öyle bir kabullendirmiştir ki kendine tanışmamıza vesile olan sözlük msn grubunun * kurallarını sadece ona mahsus olmak şartıyla bozduk, aynı şartlarla aranıza katılmak istiyorum diyenleri arkamıza bakmadan bıraktık, torpil yaptık!
yirim . şu sözlükte benden daha nickaltıfetişisti olan belki de tek yazar. aha lan yazıyorum işte. ayrıca seviyeli bir birlikteliğimiz var. ankara ya gittiğimde kendisi ile ulus ta tiner çekme zirvesi yapacağız. çakmak ışığında başbaşa. ay çok romantik...
edit: seviyeli birliktelik tamamen dostça bir birlikteliktir. sözlükteki bayan yazarlar lütfen yanlış anlamayınız şu an bekarım , bekliyorum. bizimkisi tamamen tiner ilişkisi. otlakcı bu ondan yani.