|
|
- starsailor'ın çıkış şarkısı, ayrıca şahsi fikrim en baba parçaları olduğu yönündedir
- as soon as you sound like him
give me a call
when you're so sensitive
its a long way to fall
whenever you need a home
i will be there
whenever you're all alone
and nobody cares
you're just a poor misguided fool
who thinks they know what i should do
a line for me and a line for you
i lose my right to a point of view
whenever you reach for me
i'll be your guide
whenever you need someone
to keep it inside
whenever you need a home
i will be there
whenever you're all alone
and nobody cares
you're just a poor misguided fool
who thinks they know what i should do
a line for me and a line for you
i lose my right to a point of view
i'll be your guide in the morning
you cover up bullet holes
- starsailor'ın şu dönemlerdeki şöhretinin ilk basamağını oluşturan parça
(jamal, 28.04.2004 22:55)
- ezik adam manasına gelen starsailor şarkısı
- starsailor'ın en güzel şarkısı. bahsi geçen "zavallı" dibe vurmuş ve unutması gerekeni hala unutamamış olabilir ama gene de ziyadesiyle şanslı bir mahlukattır, zira sesi çok ama çok güzel olan bir adam ona "ne zaman ihtiyaç duyarsan ben burdayım, yanında olup sana rehberlik ediyo olacağım, iyileşeceksin merak etme" demektedir. bazen zavallı yolunu kaybetmiş aptal olmak iyidir özetle..
- 'ben hallederim, sana göz kulak olurum' diyen şairin *"whenever you're all alone, nobody cares" diyerek kişiyi psikolojik baskıya aldığı, ardından 'zavallı acınacak şey' diyerek dinleyenin k.çına tekmeyi bastığı şarkı. oturur salak salak dinlersin, damarına basar, ama insan değil miyiz acıdan hoşlanmıyor muyuz, bi daha tıklarsın şarkıya...
- ilk dinlediğimden beri buyrun benim otomatik tepkisini verdiğim şarkı
- diablo 2, act 1 questlerinden search for cain'de (tristram isimli mekanda) bulunan wirt'in cesedine bir tekme attığımızda, karakterimizin rahmetli wirt'e söylediği söz. "poor misguided fool..."
- beni konu alan bu şarkı nedeniyle o star troopers mıdır sailor ship midir nedir o gruba telif hakları davası açıcam.
- girişine hasta olunası şarkı
- mp3ünü dinlemeye,klibini izlemeye doyamadığım starsailor şarkısı
- her dinlediğimde yoksul insanları hatırlatan ve ağlamaya ramak kala bitiveren yoğun duygusal gerilim yaratan mükemmel sözlere ve müziksel arka plana sahip bir eserdir. hani insan memleketimizde de keşke bu tür sanat insanları ve sanat eserleri olsa diyor ama beyhudedir.
- starsailor'ı orta malı yapmış bir eserdir.
- müziği ile insanın içini ürperten şarkı..
- (bkz: depresyondayım playlist)
- 2001 kışında çıktığında sözlerini ayrı melodisini ayrı sevdiğim unutamayacaklarım arasına giren şaheser.
- klibinde anlamadığım şeyler anlatan şarkı..dinlenesi,özlenesi, unutulmayası parça.
- an itibariyle itüsözlük radyosu'nda tekrar dinlememle, bünyeyi mahveden bi şarkı olduğunu tekrar kanıtlamıştır.
(archi, 05.08.2008 00:17)
- starsailorun en bomba şarkılarından biri
(medre, 05.08.2008 20:03)
|