itü sözlük 5. yıl partisi'nde ordan oraya koşuştururken kısa da olsa sıkı bi muhabbet yaptığımız yazar arkadaş. zaten ben kendisini şeker kız candy modelinde beklerken, ortaya iddaa muhabbeti yapıp ortak fotomaç okuyabileceğimiz bi model çıktı. fanatik de olur gerçi.
gece duyurumu görüp, iştahımı kaçırmak için bana kaka resmi yollayan yazardır kendisi. gece gece güldüm yahu. hay çok yaşa emi. "noldu kaçtımı iştahın" diye yükselen sesleri duyar gibiyim. hayır tabii ki kaçmadı. hala yemek yiyesim var. ama kendisine, yardımını esirgemediğinden dolayı teşekkürü borç bilirim.
''marjin giyinir,pogo yaparım'' diyerek lafı gediğine oturtan,trance müzik manyağı,büyük bir arminsever,istanbul hayranı,pizzanın üzerindeki preparatı yere dökmeden yiyemeyen beceriksiz ve o dünyanın tek harikası..
bu adama tapın! zirve sonrası istiklal'de süper sahneler yaşayan ve gülmekten yarılan grubun bir parçası kendileri.daha nice zirvelerde görüşmek dileğiyle,beyoğlu sabahları bizi bırakmaz diyoruz kendisine.
gecenin bir kör vakti javamın iflas bayrağı çekmesi, dolaylı olarak mozillamın hiçbir add-on'u indirememesi ve bütün bunların sonucunda da benim istediğim bir videoyu indirememe sorunuma hızır gibi yetişmiş yazar kişisi.
gıcık! tek kelime ile tanımladım kendisini, biliyorum sonu kötü olacak ama olsun. aslında bi' kötülüğü olduğundan da değil, seviyorum onu sinir etmeyi. tabi olan bana oluyor, o ayrı.
hani böyle severken öldürmek derler ya, o biçim işte. yanaklarını ısırıp kopartmak istiyorum bazen. sonra tabi koskoca poly aka bilirkişi bu tırsmıyor değilim. ehi ehi gülerek uzaklaşıyorum ortamdan. yok lan uzaklaşmıyorum, salmıyor ki beni bir yere. o nereye, ben oraya. kuyruk gibi hani.
kendisi bu aralar sağlığına pek bir düşkün aman bozulmasın. yediğine içtiğine dikkat ediyor, erken uyanıyor, tüm gün işte yoruluyor bir de üstüne bıkmadan usanmadan hergün yürüyüşe gidiyor. hey maşallah. ben genç yaşımda tansiyon ve kolesterolden ölücem lan bu kadar dikkat etme kendine!
bensiz dünyada ne bok yiycen ki sıkılırsın sen.. *
ütü masasını bana tercih etmiş insan. (en iyi tanım)
hani dicem, başka bişey olsa nebleyim mutfak dolabı falan kırsam neyse. bilemedin ekmek kızartma makinesi yani. en kötü evdeki nutellayı bitiririm. ama bu ütü masası bak, bildiğin. üstünde ütü yapılandan. biz onu bira sehpası olarak kullandık ve devirdim. ütü masasını tercih etti bu adam. hayat böyle acımasız işte amk.