belki ilginizi çeker
  1. · fairytale vs çikita muz
  2. · aka
  3. · emo kalbi
  4. · armin van buuren
  5. · çal kemancı çal adalarda zirvesi
  6. · yapılmış en aptalca dalgınlık
  7. · poly aka bilirkişi
  8. · 19 mart 2009 galatasaray hamburg maçı
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · 100 opera
  5. · boylumlama
  6. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  7. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  8. · nusret miroğlu
  9. · memişhane

poly aka bilirkişi  

1. (bkz: aka)
    (bkz: also known as)
    (kane, 21.09.2007 16:45)

2. kendisiyle mewto adlı pokemonu tartıştığım yazarcan . nostalji de yaptık gecenin bir köründe . girilerini ailecek takip ediyoruz ...
    (pakanajuhla of boreat, 26.09.2008 12:08)
  3. pokemon sever , türkçe rap sever , ama özellikle mode xlsever dördüncü nesil yazar...
    (ceza aka keskinkılıç, 26.09.2008 15:22)
  4. girilerini ayakta alkışladığım ve yalnız değilim dediğim yazar. her daim takipçisiyim. yürü koçero !
    (hplovecraft, 10.10.2008 00:44)
  5. hayatımdaki en büyük desteği aldığım insan üstü varlık.kendisini anlatmak için yeteri kelime tdk sözlüğünde henüz mevcut değil.
    (gözyasi sisesi, 06.01.2009 23:20)
  6. itü sözlük 5. yıl partisi'nde ordan oraya koşuştururken kısa da olsa sıkı bi muhabbet yaptığımız yazar arkadaş. zaten ben kendisini şeker kız candy modelinde beklerken, ortaya iddaa muhabbeti yapıp ortak fotomaç okuyabileceğimiz bi model çıktı. fanatik de olur gerçi.
    (rasmus, 10.03.2009 01:15)
  7. şampiyonlar ligi çeyrek finalini bir bok yerine say(a)mayan yazar.

(bkz: @3235931)
    (ms07, 20.03.2009 00:51 ~ 00:54)
  8. avrupada kupa** kazanmış bir takımın taraftarı olmasından ötürü çeyrek finalin bi boka yaramadığını bilen kişi.*
    (abstract, 20.03.2009 03:31)
  9. gece duyurumu görüp, iştahımı kaçırmak için bana kaka resmi yollayan yazardır kendisi. gece gece güldüm yahu. hay çok yaşa emi. "noldu kaçtımı iştahın" diye yükselen sesleri duyar gibiyim. hayır tabii ki kaçmadı. hala yemek yiyesim var. ama kendisine, yardımını esirgemediğinden dolayı teşekkürü borç bilirim.

bol artılı, mutlu giriler.
    (arcturus b, 01.04.2009 02:39)
  10. gecenin bir yarısı bana mesaj atan, galatasaraylı olması dışında kötü bir yanı olmayan bir yazar arkadaşım.

.
    (the turkish revenge, 16.04.2009 02:13)
  11. ''marjin giyinir,pogo yaparım'' diyerek lafı gediğine oturtan,trance müzik manyağı,büyük bir arminsever,istanbul hayranı,pizzanın üzerindeki preparatı yere dökmeden yiyemeyen beceriksiz ve o dünyanın tek harikası..

(bkz: armin van buuren)
    (gözyasi sisesi, 26.04.2009 20:54 ~ 20:55)
  12. bazen eskiler geliyor aklıma;gülümsüyorum.

''leaann'' diye başlayan neşe kaynağı konuşmaların,''ben burdayım'' deyip cesaret veren gözlerin,her daim umutlarla dolu kalbin...

soğuk havaya inat cebine koymayıp bana uzattığın ellerin için teşekkür ederim,çok özledim..
    (gözyasi sisesi, 08.05.2009 10:34)
  13. bu adama tapın! zirve sonrası istiklal'de süper sahneler yaşayan ve gülmekten yarılan grubun bir parçası kendileri.daha nice zirvelerde görüşmek dileğiyle,beyoğlu sabahları bizi bırakmaz diyoruz kendisine.
    (nickcode, 22.06.2009 00:05)
  14. devrimim..
    onunla birlikte herşey değişti hayatımda. özlemek nedir ondan sonra öğrendim. meğer ben özlemeyi bilmiyormuşum...

mucizem..
    onunla birlikte bir insanın vazgeçilemeyecek değerde olabileceğini öğrendim.. meğer kimseye değer vermiyormuşum...

özgürlüğüm..
    onunla birlikte gülmeyi öğrendim.. hiç gülmemişim gibiydi sanki...

hayatımdaki en değerli varlık;iyiki varsın!
    (gözyasi sisesi, 25.06.2009 00:20)
  15. ikinci disko kralı zirvesi'nden:

- abi burdan nereye akıyoruz
    - abi okanın soluna akalım bence
    - olm akıcan
    - sabah beşe kadar çorbacılara akıyoruz.

(bkz: akabilir kişi)
    (karakter sınırını sonuna kadar kullanan genç insan, 27.06.2009 13:26)
  16. gecenin bir kör vakti javamın iflas bayrağı çekmesi, dolaylı olarak mozillamın hiçbir add-on'u indirememesi ve bütün bunların sonucunda da benim istediğim bir videoyu indirememe sorunuma hızır gibi yetişmiş yazar kişisi.

sağolsun varolsun!

(bkz: hızır)
    (photographer, 02.07.2009 02:28 ~ 02:28)
  17. armin van buuren!

aga müthiş ben şimdi balon oldum bağdat semalarında süzülüyorum. dinden imandan çıkıyoruz.

iyi adamdır.
    (shufflez, 25.07.2009 19:59)
  18. gıcık! tek kelime ile tanımladım kendisini, biliyorum sonu kötü olacak ama olsun. aslında bi' kötülüğü olduğundan da değil, seviyorum onu sinir etmeyi. tabi olan bana oluyor, o ayrı.

hani böyle severken öldürmek derler ya, o biçim işte. yanaklarını ısırıp kopartmak istiyorum bazen. sonra tabi koskoca poly aka bilirkişi bu tırsmıyor değilim. ehi ehi gülerek uzaklaşıyorum ortamdan. yok lan uzaklaşmıyorum, salmıyor ki beni bir yere. o nereye, ben oraya. kuyruk gibi hani.

kendisi bu aralar sağlığına pek bir düşkün aman bozulmasın. yediğine içtiğine dikkat ediyor, erken uyanıyor, tüm gün işte yoruluyor bir de üstüne bıkmadan usanmadan hergün yürüyüşe gidiyor. hey maşallah. ben genç yaşımda tansiyon ve kolesterolden ölücem lan bu kadar dikkat etme kendine!
    bensiz dünyada ne bok yiycen ki sıkılırsın sen.. *

hepsi bir yana, çok özlüyor insan...
    (gözyasi sisesi, 04.08.2009 00:27)
  19. ütü masasını bana tercih etmiş insan. (en iyi tanım)

hani dicem, başka bişey olsa nebleyim mutfak dolabı falan kırsam neyse. bilemedin ekmek kızartma makinesi yani. en kötü evdeki nutellayı bitiririm. ama bu ütü masası bak, bildiğin. üstünde ütü yapılandan. biz onu bira sehpası olarak kullandık ve devirdim. ütü masasını tercih etti bu adam. hayat böyle acımasız işte amk.
    (gözyasi sisesi, 11.08.2009 22:13 ~ 23:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil