-ay yazıııık. ah polyyym nasıl da düştün sen bu yola.
-olsun ama iyi para kazanıyorum.
-canım ya bak hala da iyimser.
-valla çok iyi kazanıyorum. ataköy'de ev aldım. bodrum'daki yazlığın da son taksidini bu ay bitiriyorum. arabam var. nakit de var bankada.
-deme ya.
-tabiiii. ben bu işi sırf para için yapıyorum. kalmadı eski masumiyet.
-yaaa.
-tabii, bi de ünlü bi bağyan olunca müşteriler ne fiyat versen gene de geliyorlar.
-vay orospu.
-orospuyum ama para bende.
haddinden fazla iyiniyetli olmanın sonuçlarındandır. kerhaneden gene kurtulma imkanı var.
dua etsinki boğazını kesip, öldürüp, bileziklerini çalmamışlar.
-ya benim ilk seferim de biraz yardımcı olsan polyanna be!!?
-son seferin de olabilirdi ama di mi , sevinmelisin buna!
- ..........!!!
-ee var mı bir kıpırtı?
-ne diyon sen ya?
-ya topitoş olsaydın arkadan itişli olsaydın , di mi??
-yaa gitti iyice yaaa , bi sus be!!
-ya küçük emrah olsaydın annen bu yollara düşseydi di mi?mutlu olmak lazım aslında....
-sus ulan sus , yeteeeerrrrrrr!!!
kapı açılır , mahalleden bir hanzo dalar:
-abi , koş ananı sikiyolar!!!
-ulan ben de şimdi seni siktim felaket tellalı karı!!!
pamuk prenses ( genelevde pamuk ya da anadolu gaplanları için pambıkkhh ) muhtemelen pollyanna ' dan önce geneleve düşmüş olacağından , ondan daha kıdemli olacaktır ve ona kimi zaman tatlı -sert bir yol gösterici olacak , kimi zaman ablası ( illa bakınız : lezbiyenlik ) olacaktır. pollyanna genelevde geçirdiği günlerde '' beterin beteri var '' , '' kaçınılmazsa zevk almaya bak '' avuntuları içindeyken , 7 bela pezevenk cüceler polly ' i tacizden geri durmayacaklardır. iş tuttuktan sonraki yorgunluk pollyanna ' nın deyişiyle '' tatlı , ıslak esrikllikler'' dir ki pollyanna günlerini hiç mi hiç dinlenmeden geçirdiğinden zatürre olacak , öğlen yemeğini ; pittzaydı , lahmacundu , pideydi geçiştirip , şekeri düştüğünde de ne idüğü flu yağlardan yapılan kerane tatlısı yediğinden ülser sahibi olacaktır. bir gün iş üstündeyken kendinden geçtiğinde ; öfkeli , bu baygınlık halinin zevkten olduğunu düşünüp sırıtırak gidip gelmeye devam ederken polly ' nin tepkisizliğini farkedecek , daha sonra pollyanna ' ya bakması için çağrılan part taym doktor ( valla ben hipokrat ' ın yalancısıyım ) , part taym şarkıcı fergöç hater polly ' e aşık olacak , onu bu hayattan çekip çıkararak evinin kadını yapmak isteyecektir. ancak pollyanna mgm biraderlerle anlaşıp masal dünyasına geri dönecektir.