gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · youtube dan video indirmek
  9. · bağımsız değişken

polis zanlı diyalogları  

1. tanım: gulunecek durumlara yol açabilecek diyalgolardır.

yıl 97..yer çevik kuvvet binası bahçesi zamanlardan kurban bayramı asayisberkendal o dönem bir yandan simit satmakta bir yandan lise 1 ögrencisi olarak devam etmekte.. galatasaray'ın besiktaş'i 3-1 yendiği bir maç sonrası bütün simitlerini satmış ve cukkayı sağlama almış, kumara oturmuş düştüğü şirkette sermaye dahil bütün parasını kaybetmiştir. neyse efendim para bitti zaman geldi evin yolunu tutuyoruz yürüye yürüye...iki kardeş ve ben...kardeslerden büyük olanı ile ben önde, küçük olanı arkada tam da cevik kuvvetin karşısında yürümekteyiz. birden arkadan bir cam kırığı sesi geldi.. meğerse kardeşlerden küçük olanı elindeki anahtarlıkla çevik kuvvetin tam karşısında olan fotoğrafçınin bozuk lambasına isabet ettirmiş..tabii cevik kuvvetin basketbol sahasında kurban bayramı dolayısıyla mangal partisi yapılıyor..neyse kapıdaki nöbetçi bizi çağırdı..kardeşlerden küçüğü uyanık tabii hemen tabanları yağladi..asayisberkendal saf tabii hemen kafasının üzerinde bir konuşma penceresi belirdi:"lan mal niye kaçayım ki nasılsa görmüştür benim kırmadığımı" düşünceleriyle nöbetçinin yanına dogğu ilerledik...büyük kardeşe sen git kaçanı getir dediler ve beni içeri aldılar..ama alış o alış...birden basketbol sahasından 6-7 kişi çıktı..gelen vuruyor giden vuruyor...arada saçımin berberin azizliğine uğrayıp çok kötü bir imaj sergilemesinden ve çok içselleştirdiklerinden olsa gerek "vatan haini" sözlerini duyuyor gibi oluyorum...o arada komiser geldi...ne oluyor lan burda dedi...birisi olayı anlattı...ondan sonra olaylar gelişir...

- tanıyormusun kaçanı

+ tanımıyorum(aklınca ser verip sır vermeyen kahraman olacak)

şaaaak(bir tokat)

+ tanıyorum abi

- nerde oturuyor

+ bilmiyorum abi

şaaak...

+ bık bık mahallesinde

- evini biliyor musun

+ bilmiyorum abi

şaaak...

+ biliyorum abi...

- atlayın arabaya cocugu almaya gidiyoruz

bu arada bir oruspu cocuğu vardi aynen tango ve cash filminde tango nun burnunu hapishane kapısının mazgalına vurup kırdığı adama benziyordu, onun baldırıma vurduğu tekmeyi hiç unutmam...bir hafta ağrisi geçmemişti...
    (asayisberkendal, 28.01.2009 23:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil