belki ilginizi çeker
  1. · kız arkadaşının ayakkabısını bağlayan erkek
  2. · uyku düzeni bozuk olan insan
  3. · sultanahmet te iftiharla iftar zirvesi
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · erkekte ses tonu
  4. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · çirkin parasız tuncelili alevi ve kürt olmak
  9. · pelit

poisonx  

1. altıncı nesil yazar kişi.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 10.07.2009 00:59)
  2. nickinden tanıdığımız*, buralarda görünce sevindiğimiz yazar.
    (odalık, 10.07.2009 01:03)
  3. uzunca bir süredir başka sözlük ortamlarında yazarlık yapmakta olan şahsım. en bilinen yazarlık serüvenim ise 1 sene 7 ay süren uludağ sözlük macerasıdır. yazdığı ortama bir şeyler katabilmeyi, fikirlerini sunmayı, diğer yazarlarla iletişim halinde olmayı da pek sever. genelin aksine sözlük vasıtası ile edinilen arkadaşlıkları samimi ve içten bulur. bunda insanların genel iki yüzlülükleri, samimiyetsizlikleri de etkilidir. buralarda kimsenin kimseden bir çıkarı olmadığını ve olamayacağını bilir ve buna körü körüne olmasa da belli bir mantık çerçevesinde inanır.

uludağ sözlük adlı sözlükten ayrılma sebebi ise sözlüğün sahibi olan, oralara sahip çıkması gereken zat-ı muhteremin yönetimsel zaafiyetler göstermesinin yanı sıra diğer yazarlara alenen küfür eden yazarların herhangi bir yaptırıma maruz kalmamasıdır. bir yerde yazarların korunması gereken haklarının gözardı edilmesi durumundan rahatsız olmuştur. üste bir de küfür edenlere "küfür edilmesin" dediğinde çaylaklık ile cezalandırılması tabiri caiz ise tuz-biber olmuştur. peki bu yazarımız sadece kendisine küfür edildiğinde, sadece kendisi haksızlığa uğradığında mı bir tepki göstermektedir? hayır.

uludağ sözlük klasiklerinden olan sabaha karşı küfür şölenlerinin ayyuka çıktığı bir dönemde de kendince bu zaafiyeti protesto etmiştir. itü sözlükten de şimdiye kadar herhangi bir kullanıcı hesabı almamasının nedeni ilişkilerine olan sadakatidir. aynı anda iki sözlüğe yazarlık yapmanın bir taraftan bir tarafı boşlamak olacağını düşünmesidir.

uzun lafın kısası: hoşbulmuştur. özellikle entry girdiği başlığın taşınması durumunda otomatik bildirim ile kendisinin haberdar edilmesi memnun etmiştir kendisini ilk gözlem olarak. zamanla sözlüğü daha çok keşfedecek ve keşfettikçe de umulur ki kendisine bir şeyler katacaktır. şimdilik kendi hakkında bu kadar açıklamayı yeterinden fazla bulmakta ve ilgili entryi sonlandırmaktadır.
    (poisonx, 10.07.2009 13:46 ~ 12.07.2009 13:36)
  4. "simidine yandığımın" 6. nesil yazar.hoşgelmiş sefalar getirmiştir.
    (entel geçinen anten, 11.07.2009 15:18)
  5. hoş gelmiş yazar kişisi. itüsozluk'te aradığı huzuru bulması dileğiyle. *
    saygılarımı iletiyorum.
    (dinamiğin temel prensibi, 12.07.2009 13:23)
  6. kendisini uludağsözlük'de tanıdığım, artık itüsözlük'den tanıyacak olacağım altın kalpli, şiir dostu yazar.
    hoşgeldin dostum.
    (eses taraftari porsuk canavari, 12.07.2009 22:23)
  7. büyük kaptan
    (taşakless, 24.07.2009 00:57 ~ 27.07.2009 15:21)
  8. an itibari ile türkiye sınırları içerisinde nafile bakışlarla babasını görmeyi ümid eden yazar. ama ne çare?
    (poisonx, 24.07.2009 14:51)
  9. kahpe hayatın oyun hileleri ile kazandığı zaferlere asla ve asla yenilmeyecek olan şovalye.
    (eses taraftari porsuk canavari, 23.08.2009 17:49)
  10. 6.nesil yazar arkadaşımız. hoşgelmişler efendim.
    (mokaryus, 25.08.2009 20:53)
  11. uludağ sözlükten tanıdığım yeni bir itüsözlük yazarı like me.
    tanıdığım dediysem bir kaç kısa muhabbete girmişliğimiz vardır kendisi ile. neyse, onu siktir et, iyi yazıyordu, baktığım, gördüğüm, okuduğum kadarı ile de burada da kendisini bozmamış.
    başarılı girilerinin devamını dileyerekten nick altını terk ediyorum.
    hoşgeldin
    hoşgeldim
    hoşgeldi
    hoşgeldiler.
    (kullanici adi, 28.08.2009 23:42)
  12. zehir gibi yazar.özünde iyi insan ama kendini tütün malülleriyle zehirliyor.ona birinin dumansız hava sahasını anlatması gerekli.ehl-i muhabbet bir imaj çiziyor,sempatik elektriğine güvenerek en kısa zamanda nikotin bantlarıyla koluna yapışmayı düşünüyorum.
    (defanstaki son adam, 30.08.2009 11:02)
  13. "ben suyu şişeden içerim siz kovadan içmek istiyosanız bilemem" lafını söyleyen ünlü bar filozofu
    (taşakless, 31.08.2009 15:43)
  14. gözlem yeteneği neredeyse mükemmel olan insan. şıp diye anlamış benim nasıl biri olduğumu. öyle demodeyim ben falan diyor da her şey vakti zamanı gelince demode oluyor takma kafana diyorum kendisine. ayrıca kaç yıl sonra kot yelek gördüm sevindim ki ben.

tek sorun doğru dürüst iki kelam edemedik kısmetse bir dahakine başını şişirmek istiyorum.
    (dadundan yinmazz, 04.09.2009 16:04)
  15. bu adamın bu sakin, her şeyi aşmış bitirmiş tavrı beni öldürecek.
    bildiğin nirvanalık kendisi. konuşurken böyle bi huşu, böyle bi huzur... yahu nasıl anlatılır ki bu! ?*
    şu sözlükler aleminde tanıştığım ilk insanlardan biridir kendisi.
    saçlarını kestirmiş çok daha hoş olmuş ayrıca. gerçi insanın içi güzel olunca dışına da vuruyor o bir şekilde zaten. ne diyeyim; sağolsun, hep olsun.

editz: iftar mönüsü için hiiç üzülme, oooh mis gibi yedim iskenderimi ben. olacak yahu o kadar. maksat gönüller bir olsun.
    bir de o ne sevimli dildi sahi ya. bir ara öğretiver onu bana.*
    (antik acılar çarşısı, 09.09.2009 00:34)
  16. hayatı yalayıp yutmuş bir tavrı vardır. konuşmalarında herşeyden bir parça bulunması vay be dedirtir insana.

öss döneminde arada canımın çok sıkıldığı dönemlerde arayıp da muhabbet ederek tekrar motive olmama neden olan insan. kuzenim canım ciğerim. herşeyin gönlünce olmasını en çok isteyeceğim insanlardan..

yakında istanbula geri dönüş yaparak hayatımın geri kalanında sıkca görüşmeyi planladığım kişilik.
    (istanbulagain, 15.09.2009 16:49)
  17. kendisini zirvelerden, halı sahalardan tanırız efenim. iyidir hoştur. sözlüğe, bulunduğu ortama her daim bi katkı sağlar. eğer tanıştığımız mekandan tamamen ayrıldıysa kayıp, itüsözlük için kazançtır.
    (yozgatyan, 21.09.2009 13:35)
  18. herkesin uludağ sözlükten tanıdığı, benim liseden tanıdığım sıra arkadaşım. hayatıma yön veren yüksek seviyede makara kokan olayların yardımcı erkek oyuncusu. ihsan. ilk ihsan. filozof vari insan. şimdilik bu kadar. haftaya tekrar kendi gününde, kendi saatinde, kendi kanalında...
    (lapatos piços, 23.09.2009 01:24)
  19. kendini kübalı sanan yazar. guantanamera my friend diyorum kendisine anlamını bilmeden. çok sağlam muhabbeti var. geçenlerde tarihi ve turistik yerdeyken bir başkaydı. kayalıklar ve denize karşı! bambaşka.
    (defanstaki son adam, 28.09.2009 13:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil