|
|
- gaziosmanpaşa'da bulunan,düz ve yabancı dil ağırlıklı eğitim veren devlet okulu.
- tarihi oldukça eskidir; halihazırda gaziosmanpaşa milli eğitimi müdürü olan ahmet hacıoğlu'nun müdür muavinliği yaptığı dönemde disiplin açısından son derece hızlı bir şekilde kimlik değiştirmek durumunda kalarak ilkokul düzeyinde yapılan disiplinsizliklerin bile ortadan kalktığı bir üç sene eğitim ve öğretim hayatımı devam ettirmiş olduğum lisedir.ayrıca bu dönem içerisinde başarı grafiğini yükselterek üniversite sınavlarında türkiye çapında dereceye girmiştir.
- öğrencilerinin kaçarken parmaklıklara takılıp pantolonlarını yırttığı okuldur. okulumdur. sınıfları not ortalamalarına göre dizmeleri en güzel uygulamasıdır.
- liseye gittiğim dönemler, içerisinde yer almak için deli olduğum lise.büyüdük geçti tabi
- 2006 yılında mezun olduğum ,istanbul'un en kalabalık ilçesi olan gaziosmanpaşa'da bulunan ve merkezi konumlandırılması yüzünden öğrencilerle dolup taşan lisedir.toplumun her kesiminden öğrenci barındrıması bakımından enteresan bir okuldur.öss sınavında çok başarılı olan öğrenciler çıkarmasına rağmen genel başarı düzeyi düşüktür.bu da öğrenci sayısı ile alakalıdır.artık varolmayan yabancı dil ağırlıklı bölümü ise özellikle çok iyi öğrenciler çıkarmıştır."önemli olan okuduğun okulun namı değildir önemli olan beraber okuduğun insanlardır" sözünü hafızama kazımama yol açmıştır.bana kattıklarını okurken fark edemesem de şu an emeği geçen herkese müteşekkirim ve kesinlikle bu sefer beni getirdiği seviyenin farkındayım.
- efsane bir müzik öğretmenine sahip okuldur. son 5-6 yılda mezun olan her öğrenci tanır onu. kimisi sever, sevmez. fakat, iyi bir insan ve hariha bir eğitimcidir o.aynı zamanda ebru gündeş'in vokalidir.
- her sene okul için farklı adlarla dergi çıkaran okuldur. bu senede pierre loti adlı bir dergi çıkarmıştır. öğretmenleri gözetiminde öğrenciler derlemiş toplamoş dergiyi.
yetkin dikenciler, ahmet uğurlu gibi isimlerle söyleşi yapmışlar. güzel de yapmışlar.
bravo gençler.
www.pierrelotidergisi.tr.gg
|