|
|
- fen edebiyatın kantininde asılı olan, yaran, güldüren bir beko reklamı. öğrenciyle dalga geçmenin prim yapabileceğini düşünen zihniyetin son gafleti.
zira öğrenci bir plazma tv ye vereceği parayla
- evindeki tüm odalara 2şer tane 70 ekran sony trinitron tv, yada
- 14 tane play station 2, yada
- 179 tane baileys alabilir, yada
- 233 aylık sınırsız akbil yükletebilir.
edit: bugün feb'e gidip yeniden inceledim de ilanı, doğrusu ´öğrenci evi plazma tvsiz olur mu´ymuş.(whopper, 12.12.2004 17:42 ~ 16.12.2004 19:30)
- (bkz: olma mı)*
- elektronik kantininde de varolan reklam.tam olarak oha be prekazi lafının hakkını vermektedir.
- (bkz: tok açın halinden ne anlar)
(delilah, 26.12.2004 12:13 ~ 25.01.2006 23:25)
- kiralama yöntemiyle öğrenci evinin de plazma tvye kavuşabileceğini kast eden reklam. şayet fiyatlar uygunsa neden olmasın? hatta çok da güzel olur...
- içecek ayranı olmayanları def-i hacete taht-ı revanla götürmeye çalışan afiş. tabi ki asan da taht-ı revan satıcısı...
- aslı "plazma tv fiyatına öğrenci evi bir sene kiralanır mı" olması gereken eblek reklam.
- (bkz: beni güldürdün,allah da seni güldürsün)
(lapsus, 19.03.2005 19:30 ~ 19:35)
- (bkz: http://www.hurriyet.com.tr/...)
espirinin fikir babası : kornish ve evet, kendisi yaşıyor...
- yanlış markanın yaptığı reklam kampanyasıdır.
37 ekran* shov'suz öğrenci evi olur mu?
iki tanesini üstüste koyup bir winning oynuyorsun, dillere destan.san siro'dasın sanki...
(polyanna mıyım ne?)
- (bkz: ben ironiden anlamam sopadan anlarım)
- okulu kazandığım zaman babama söylediğim; babamın bana yüksek desibelli "şrrraaaakkkk!!!" sesi çıkartan bir nah çekerek cevap verdiği cümle. yani olur diye yanıtlanacak soru.
|