belki ilginizi çeker
  1. · itiraf com
  2. · ilk görüşte aşık olunan kişiyi bir daha görememek
  3. · bir kere görüp aşık olduğunu bir daha görememek
  4. · e10daki çocuk
  5. · ege üniversitesi kampüsündeki sarışın dilber
  6. · kızla tanışmak için arkasından koşan erkek
  7. · itiraf com platonikim
  8. · yonja daki seksi erkek
  9. · platonik
  10. · özel numara ile arayıp şarkı dinlettirmek
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · ezel
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · bir kızı etkilemek için yapılabilecekler
  9. · bıyıksız olmazsa olmaz kişilikler

platonikim*  

1. itiraf.com un genç abaza delikanlıların ve dellenmiş hatunların platonik aşklarını ilan ettikleri bölümü.arada okumakta fayda var keza gülmek için birebir.

bazı örnekler şöyle sıralanabilir

ortaköy'deki gözlemeciler içinde yola en yakın tezgahtaki satıcı kumral kız. o nasıl bir güzelliktir? 2 gündür aklımdan çıkmadın. değil gözlemeyi, tezgahı satın alasım geldi. hoşuna gider miydi?

itü elektrik mühendisliği'nin en güzel kızı mehtap! tapılacak kadar güzelsin. her gün madenin kantinine gelmeni dört gözle bekliyorum. partide de çok tatlıydın. seninle konuşacaktım ama erkenden ayrıldın. görmemezlikten gelme lütfen. neden sana ulaşmak bu kadar zor? etrafındaki orduyla gezmeyi bırak.

itü maslak kampüsünde her gün seni görüp bir şey diyememek çok koyuyor be melike. artık kimya mühendisi olduğunu da biliyorum

fenerbahçe-bursaspor maçında, numaralı c tribünde sahaya en yakın koltukta oturan, lacivert van hooijdonk formalı tatlı kız. yanındakinin sevgilin olmadığını ve maç sonu bakıştığın koyu yeşil montlu çocuğu beğendiğini umuyorum.

izmir meslek tanıtım fuarı'nda iç mimarlık tanıtım bölümü'nde yan yana oturduğumuz izmir saint joseph'li, babası mimar olan yeşil gözlü kız... sana çok kanım ısındı. olayı buraya taşımamın sebebi ise aynı gece seni ve babanı rüyamda görmem oldu. fazla söze gerek yok..

itü matematik mühendisliği'nden burak. biraz etrafına bak lütfen! 1 senedir kimseyle çıkmadığını biliyorum. kimseye bakmıyorsun. kantinde hep arkadaşlarınla oturuyorsun. biraz etrafınla ilgilen!

itü'den fatma. yarın fizik vizem olmasına rağmen ben gecenin bu saatinde hala seni düşünüyorum...
    (sizzle, 15.04.2004 01:52)
  2. aşkların yerlere düşmesiyle alakası olmayan bir site bölümü. keza burdaki insanların bahsettikleri şeylerin aşkla hiç bir alakası yoktur. bu insanları bilinçlendirecek erdem ve misyonda kimsede olmadığına, olsa da bunu yapacak güç şuan bulunmadığına göre (bkz. güleriz ağlanacak halimize)
    (sizzle, 15.04.2004 02:21 ~ 02:24)
  3. eski kız arkadaşıma ilanı aşk görünce çıldırdığım, monitöre kafa atmama sebep olan bölüm.
    (akaydo, 15.04.2004 11:22)
  4. seni şu saatte şurada gördüm beni farkettiğini biliyorum *umarım burayı takip ediyorsundur benzeri mesajlardan oluşan bazen insanların arkadaşlarıyla dalga geçmek için yazdıkları site.
    (despinaa, 15.04.2004 11:30)
  5. itü yle alakalı birkaç bomba mesajın daha olduğu bölüm.

itü sehir ve bölge planlama'dan fatma. seni gerçekten çok seviyorum. ama bu olay ancak 'biz uzaktan da severiz' olayi olmaktan öteye gidemiyor.

itü gida'da okuyan feyza. benimle ne kadar dalga geçsen de ben hala senden hoslaniyorum. artik bu durumdan artik kurtulmaya da çalismayacagim. sevdim seni bir kere baskasini sevemem. ilk ve teksin.

seni, 12 mart cuma günü itü makina fakültesinde saat 12:00-13:00 arasi iki kez gördüm. ilk kez, kantinin orta kapisinin yanindaki panoya bir seyler asarken gördüm seni. bir sonraki karsilasmamiz yarim saat sonra yemekhanenin oradaki panoya sen bir sey asarken oldu. sari saçlisin, uzun boylusun. allah'im, seni ilk gördügümde nefesim kesildi, konusamadim. tekstildesin galiba ama daha önce sana hiç rastlamadim. ne tatli, ne sirin yaratiksin sen yaa. umarim seni bir daha görürüm.
    (sizzle, 15.04.2004 19:47)
  6. itiraf.com'un en eblek bölümü. bu bölümde cesareti olmayan itirafçıların " nolur beni bul, ölüyorum geberecem aşkından" gibi salak yorumları bulunmaktadır.
    (guenhwyvar, 12.11.2004 09:23)
  7. itirafları yaptıktan sonra bir de "lütfen beni bul" derler ya adamı iyicene çileden çıkarırlar. belli ki senden haberi yok, itirafı okudu diyelim seni nasıl bulacak be gerizekalı diye sordurtur adama. al eline katana git hepsini doğra.
    (guenhwyvar, 28.06.2005 23:24)
  8. asıl anlayamadığım trafikte, markette, durakta vs. hayatında ilk kez gördüğün bir kaç milisaniyelik bakıştığın(ki adına itiraf yazılan kişi muhtemelen gayri ihtiyari bakmıştır) birine nasıl biliyorum sen de benden etkilendin, hoşlandın vs. gibi sözler sarfedildiğidir.
    (juda, 07.11.2005 11:01 ~ 11:01)
  9. içinden pek naif yazıların da çıktığı itiraf.com bölümü.
    "pazar günü dayımların orda gördüğüm yeşil etekli kız, aklımdan çıkmıyorsun nerden bulcam seni ben?" filan der 17 yaşında bir kişi örneğin. dayın kimdir nerdesindir kız ne bilsin, ama yazar o yine de. naiftir, insanın "salak" diyesi gelmez nedense...
    (ay cadisi, 22.05.2007 15:02 ~ 15:03)
  10. bir arkadaşın sadece can sıkıntısından oturup hiç üşenmeden yalandan bir üyelik alıp, kendi kendisine ilan-i aşk ettiği itiraf.com un bir bölümü. kendine gizli hayran modunda yazı yazdıktan sonra yayınlandığında arkadaşları tarafından hemen tesbit edilmiş olup, yazı yazanın kim olduğuna dair ciddi kulisler yapılmıştır. arkadaş ise saf rolünü çok iyi yapmayı becererek "ya kim yazmış olabilir ki hiç bilmiyorum, ayrıca asosyal ve korkak biri sanırım, hiç işim olmaz" diyerek işin iyice suyunu çıkarmış ama kendi çapında da gayet eğlenmiştir.
    (fihimafih, 05.09.2007 04:22)
  11. arıyor mu aranyor mu anlaşılamayan kişilerin olduğu bölüm.
    ''saat:10.00'da bilmem ne vapurunda gördüm seni,çok yakışıklıydın,mavi gözlerin denize baktırmıyordu,ben alt katta sen üst kattaydın ama bu sana bakmamı engellemedi.
    ben kim miyim sarı saçlı,yeşil gözlü,1.90 boyunda olan taş hatunum''
    (eazy, 14.09.2007 02:43 ~ 02:51)
  12. bir arkadaşımın sırf can sıkıntısından ve hayatına - deyişiyle- heyecan katmak istemesinden dolayı ilan-ı aşk edip, çevresindeki insanların birbirlerinden şüphelenmesine neden olduğu itiraf.com bölümü. ama ne yalan söyleyeyim, o gerçeği anlata kadar ben de "kimmiş lan bu?" diye düşünmedim değil, aslını öğrenince de çok gülmüştük beraber.
    (fihimafih, 29.06.2008 20:49)
  13. hollywood romantik- komedilerinden etkilenen, onu bunu kaderi zanneden, ruh hastası ,içten içe abazan gençliğin çok çılgın bir olaymış gibi, "sevimli ve sakarım aynı zamanda çılgın" ruh haliyle yaptığı saçmalık.
    (backdoor queen, 29.06.2008 21:21)
  14. itirafçı:titaniumxx,
    erkek , 39 , istanbul

'kabalak başakşehir kabalak su bayisinde telefona bakan aslı, ses tonun kadar sen de tatlı mısın acaba?'

(bkz: abazanlıkta son nokta)
    (capibara, 14.08.2009 19:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil