belki ilginizi çeker
  1. · eski sevgilinin resmini öpmek
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · ezel
  4. · colin kazım richards
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · 1 temmuz 2006 izmir elektrik kesintisi
  9. · çocuklar namaz kılmasın bale yapsın

platonik sevgili  

1. allah kimsenin başına vermesin,acıdan başka bişi katmaz insana
    (cashmere, 17.05.2004 12:12)
  2. delirmenin eşiğinde, yalnızlığın ve aşkın acısını fazla fazla hisseden bünyenin şizofreni içerikli davranışının meçhul öznesidir. belki eski bir sevgili, belki de hiç erişilememiş bir aşkın bıraktığı izdir. hayaldir, uzaktır ama sevgilidir neticede.
    (billie jean, 20.02.2008 00:46 ~ 00:48)
  3. yeni bir kavram olmalı. bir kişi sevgili oluyorsa bu sevgi denen meret işteş olmuş demektir. yani karşılıklı. benim bildiğim platonik, tek taraflı olur. platonik sevgili nasıl olunur çözemedim. cennet zebanisi gibi bişi olsa gerek bu platonik sevgili denen şey.

ekleme: yazar burada sevgili kavramını el ele tutuşup gezen, öpüşen, oynaşan, kısacası karşılıklı birtakım eylemler(duyulan sevgi, el ele tutuşmak, öpüşmek v.s.) yapan zat-ı muhteremler olarak kullanmıştır. işbu giride, karşılıksız hayranlık duyulan kişileri(ileri derecesi saplantı*) de sevgili olarak gören derin kişiler gözardı edilmiştir. yanlış anlaşılmalara atfen.

sageeth yüzeysel aşk hizmetleri a.ş. - bu bir itü abazanlık© ortaklığıdır.
    (sageeth, 20.02.2008 00:58 ~ 01:19)
  4. vücudum gözyaşlarımla yıkanmaktan yıprandı artık... gözlerim gözyaşlarımdan bulanık görmeye alıştı. en canlı renk bile en soluk renk gibi görünmeye başladı...
    ruhum çığlıklar atıyor ama elimden bir şey gelmiyor. yine aldandım, yine gözümü kapatıp kendimi kaptırdım fakat sonunda yine duvara çarptım, kırıldım... yine yüreğimden bir parça koptu ve yeni kabuk bağlamış yüreğim yine kanadı... yine gözyaşlarımla doldu odam, hıçkırıklarım yankılandı odamın duvarlarında. ağlamadığım zamanlarda bile akıyor gözyaşlarım çünkü ağlamaya alışmış gözlerim... gözyaşlarıyla dolmuş içim ve artık sığmıyorlar dışarı taşıyorlar... bu seferde odam doluyor gözyaşlarımla... boğulsam gitsem gözyaşlarım içinde... belki o zaman yüreğim kanamaz... belki çığlık atan ruhum o zaman huzur bulur...
    (pofuduk pamuk, 28.01.2009 15:41)
  5. uzaktan hayran hayran bakılandır. ayrı bir albenisi vardır. varlığının farkında bile değildir. sense onu her yönüyle,her davranışla,her sözüyle tanırsın. keşke konumumuz farklı olsaydı diye içinden geçirerek geceler boyu ağlarsın.. hoştur,güzeldir, acı verir, mutlu edendir..
    (elaaemu, 28.01.2009 15:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil