|
|
- (bkz: platonik)
- (bkz: plakonit)
- (bkz: iyi ki varsın platon ya da ben bir malım)
- kapalı çocuğu.
- bazı insanlar vardır böyle kanınızın kaynaması mı denir ne birden alışıversiniz, kopamazsınız, çakılcık demesi bile yüzünüzde gülümsemeye neden olur..sonra hayatınıza girer bu insan, her sorununu sizle paylaşır, var olan tüm gücünüzle yardım etmek istersiniz, onunla üzülürsünüz.. bi bakmışsınız ki dostunuz olmuş.. iyi ki varsın.. bi de iyi ki beşiktaşlısın artık platonik olmasan da platonikimsin benim..(gülücük)
- çok fena bi adam bu. irc de dangalağın birine kız numarası çekti herif artık takip eder oldu bunu. (bkz: beyaz balinalar kovalasın seni) sohbeti de çok keyiflidir nitekim bu plakonitin. kanalı da var zaten giren confused falan oluyo yağni.
- bu adamla tezahurat yapmak ayrı bir zevk muhabbet bambaşka bir zevk ne zaman beraber maça gitsek beşiktaşımız galip geliyor birbirimize uğur getirdik
- aynı zamanda aşk çocuğu.
- kapalının sessiz çocuğu 2 ekim 2005 beşiktaş samsunspor maçında beni hayal kırıklığına uğratmıştır. maçta beşiktaştan çok turkcell için çalışmış, maç boyunca smsler göndermiştir birilerine (ya da birine). bir kolu tezahürat yaparmış gibi havadayken diğer eliyle sms yazmaya çalışırkenki görüntüsü hafızalardan silinmeyecektir.
(sta, 03.10.2005 02:29 ~ 02:29)
- "böyle bir yazar aslında yok"
|