plaj voleybolu   

adana çık aradan

1. 16*8 mlik kocaman alanın arasına gerilmiş 2.43 metrelik filenin üstünden topun aşırılması suretiyle puan kazanılması üzerine kurulu ikişer kişilik takım oyunu.
    (invisibleruh, 20.04.2004 01:45 ~ 01:46)

2. hem kumda oynanması hem ikişer kişilik takımlarla oynanması daha rahat uçup zıplanmasına sebep olur, keyiflidir.
    (intelligence, 04.07.2007 16:31)
  3. televizyonda yayınlanma amacının erkek izleyicileri ekran başına kilitlemek olduğunu düşündüğüm spordur efendim bu. şöyle ki, sıcak bir yaz gününde bilinçsizce tv karşısında otururken, açık pencereden gelen saniyelik bir esintinin uyarıcı etkisiyle toparlanınca bir plaj voleybolu müsabakasını izlemeye dalmış halde yakaladım kendimi ve anladım ki bu bizler için hazırlanmış bir tuzaktır sevgili arkadaşlar. sonrasında bir müddet de sosyal tespit amaçlı seyretmeye devam ettiğim bu karşılaşmada gördüm ki oyun kurucu kızımız mütemadiyen elini popo nahiyesine götürerek takım arkadaşlarına taktik işaretleri vermekte ve kameraman arkadaşımız da biz bu taktik işaretlerinden bir bok anlıyormuşuz gibi her seferinde popoya zoom yapmakta. şimdi öncelikle sana soruyorum kameraman evladım: her seferinde oraya zoom yapmanın sebebi nedir? oyunu daha iyi okumamızı düşündüğünü hiç sanmıyorum. peki ya sana ne demeli hanım kızım: sen ne diye her seferinde o taktiksel işareti verirken poponu fon olarak kullanıyorsun? üşenmedim bizzat denedim, bir kere pozisyon almış bir vaziyette, hafif eğik bir şekilde dururken elini arkaya götürdüğünde normal şartlarda el baldır hizalarına denk gelmekte ama sen ne yapıyorsun her seferinde elini popo hizasına kadar kaldırıyorsun ki kameramanın zoom yapmasına vesile olasın. hiiç uğraşmayın boşuna beni kandıramazsınız. bu şovu bilinçli olarak hazırladığınızı kanıtlarıyla tespit etmiş bulunuyorum artık. dikkat ettiyseniz sayı yaptığınızda tebrik kisvesi altında birbirinizin orasını burasını ellemenize hiç değinmedim bile.
    (quentin, 15.07.2007 21:25 ~ 21:26)