orospu evladı anlamına gelen söz öbeği. hatta daha kıvamlıcası.
yardım ve yataklık suçu işlemesi muhtemel şahıs
akabinde partizan ve onun akabinde militan olma potansiyelini taşıyan şahıstır.
(bkz:
sempatizan partizan militan)
"yukarıda gök delinmedikçe,
aşağıda yağız yer yarılmadıkça
bizi ve ülkemizi kim bozabilir?"
bizi yine içimizden biri bozar a dostlar...
(bkz:
22 mayıs 2007 ulus patlaması)
(bkz:
dtp)
terörist cenazelerine ambulans yollayan bu partinin yetkililerinden aynı zamanda
22 mayıs 2007 ulus patlaması konusunda da destek bekliyoruz.
her eylemde, akan her kanda söyleyecek sözleri azalan kişilerdir.
pardon ama öyle sempatiyi sikeyim ben, terörün sempatisi mi olur?
not: hiçbir sempatik bana
empati palavralarıyla gelmesin. zira ezilen bir halk başka yollarla ayağa kalkabilir, ama parçalanan(!) bir halk asla.
(bkz:
22 mayıs 2007 ulus patlaması)
bunları "solcu" diye nitelendirenlere meşe odunu hazırladım. sıraya girsinler.
(lethromar, 22.05.2007 22:53 ~ 02.11.2007 10:36)
sempati özgürlüğünüzü sikeyim dediğim toplulukumsu.
(deulu, 22.05.2007 23:17)
ulus'u mahvetmiş muhtemel it sürülerinden birisi. şöyle oluşurlar:
bütün sülalesi alınır. bilinen tüm kamasutra teknikleri uygulanmak suretiyle ve de tam olarak 313100 kişinin yardımıyla gereken işlemler yapıldıktan sonra ortaya çıkan yarı insan ama daha fazla hayvan biraz da götlek bir o kadar da .mcık tipli yaratıklara verilen isim budur.
bunca insanı nasıl öldürebildiniz sorusunun sorulması gerekir ama karşıdakinin soruyu anlaması beklenmemelidir.
az pkk lı gibi hafifletilmiş halidir. azı aramızda çoğu dağdadır. yada tam tersi azı dağda çoğu aramızdadır. takdir sizlerin artık. atatürk milliyetciliğini özümsememiş bu vatana ihanet eden ve taraf olan kim varsa şunu iyi bilsin ki sahipsiz değil bu topraklar.
bir de şu modelleri de vardır ki allah muhafaza en az sempatizanları kadar tehlikelidir.
(bkz:
solcuyum deyip kürt milliyetçiliği yapmak)
(bkz:
solculuk kisvesi altında pkk propagandası yapmak)
(bkz:
esat canan)
edit: bir de aydınım diyerekten geçinen kalemi kuvvetli fakat aklı geri insanlar vardır ki o konuya hiç girmeye gerek görmüyorum. herkez herşeyin farkında.
pkk sempatizanı diye bir şey yoktur; insanlık düşmanı hayvan diye bir şey vardır..
daha geçtiğimiz 1 nisan’da londra'da pkk bayraklı ve abdullah öcalan posterli konsere çıkan edip akbayram..
bende bunlara karşı sempati beslemekteyim. o kadar ki ne desem nasıl anlatsam bilemiyorum.
hah buldum!
çok seviyorum ben bunları, hepsinin allah belasını versin ki çok seviyorum!
bunu yapan bir kürt ise kendi halkına en çok zararı verendir. bunu yapan bir türk ise kendi vatanına zarar verendir yani vatan hainidir.
pkk lıdan farkı yoktur, karşısında olmayanda
vatan hainidir.
bölücü ve aynı zamanda kafatasçı olduğu belli olan mahluk.
bugünlerde belli odakların kendileri gibi düşünmeyenleri itham etmede dahada sıklıkla kullandıkları tanımlama.olayları onlar gibi değerlendirmiyorsan, egemen olandan farklı düşüncelerin varsa artık daha kolay bu şekilde itham ediliyorsun.
aynı zamanda bir baskı aracı olarak kullanılıyor.kendisi gibi düşünmeyene karşı nefret dolu bir yargı.ama yıllar boyunca kullanılan yöntemlerin iflas ettiğinin göstergesidir esasında geldiğimiz nokta.bugün artık farklı bir bakış açısı geliştirme zorunluluğu ortadayken, hatta geçenlerde üst düzey bir komutanın yaptığı itirafta olduğu gibi örgüte katılmaları bir türlü durduramıyorken, bunun engellemek için yeni yöntemler geliştirmek gerekirken, yöntemleri mağlup olanların sesi daha baskın çıkıyor.23 yıldır çözülemeyen bu soruna farklı çözümler getirmek isteyenler hemen damgalanıyor.ölen askerlere üzülmedikleri tespit ediliyor!!, pkk'ya puşt, orospu çocuğu gibi küfürler etmedikleri için, onlarla bir tutuluyorlar.sözlükte bile ayrımcı ifadeler taşıyan, yargılayıcı başlıklar açabiliyorlar.(neyse ki yönetim bu başlığa el koydu)
şu anda geldiğimiz nokta ve gitmekte olduğumuz yön hiç hayırlı bir yer değildir.yıllar önce bu ülkede emperyalist amerika diyenleri gominist diye öldürüyorlardı, asıyorlardı.bugün asanlar kendileri küfrediyorlar amerikaya.şimdi kardeşim bu gidiş doğru değil, yanlış yönetiliyoruz, yanlış kararlar alıyorlar bizi yönetenler. bu savaş ortamından kim rant sağlıyor ona bakalım, kimin cebi doluyor bu ülkenin gençleri ölürken, bir şekilde birbirlerini öldürürken onu görelim.
bugün sermaye herşeyden kar sağlar. bunun bizim kanımızdan bile olması, alıkoymaz kar elde etmekten onu.bunu görmeye çalışalım.yoksa pkk'ya küfretmek kolay kısmı işin. ya da senin gibi bakmayanları hemen yargılamak.zor olan öfkenin yerine aklı koyabilmek.nefretin karşısına çözüm önerebilmek.bunu yapamadık hala da yapamıyoruz.ve şimdi kardeşimiz, komşumuz, arkadaşımız doğuya askerlik görevini yapmaya gidince yine akşamları rahat uyuyamıyoruz yatağımızda.
türkiye düşmanı, potansiyel katil.
albayrağımızı gördüklerinde kırmızı görmüş öküz gibi tepki verir bu şerefsizler!
her yerdeler,belki bir arkadaş belki bir aile dostu,yüzlerini görebiliyoruz ama,çok sazan kendileri,ele veriyorlar hemen kendilerini.ama benim tavsiyem;eğer az cesaretleri varsa açıkça karşımıza çıkıp söylemeleridir pkkcı olduklarını,biz de ona göre davranırız,korkaklığın lüzumu yok beyler.çıkarın maskelerinizi,bilelim düşmanımızı.
olunmaması gereken insan modelidir. kendisinden uzak durulmalıdır...