belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · tunceli alevileri dinsizdir
  4. · thierry henry
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · yeşim salkım
  7. · galatasaray
  8. · türkiye nin kalkınması için gerekenler
  9. · gabrielle anwar

pkk nin sempatik bir örgüt olması  

1. (bkz: sempatizan/3)
    (maglor, 04.09.2009 21:26)
  2. bir paradokstur .ayrıca sempatik kelimesinin kişiden kişiye farklılaşabilen anlamlar teşkil eden bir kelime olduğunu ortaya koyar.ilginçtir.
    (neonoktabirfan, 04.09.2009 21:30 ~ 21:31)
  3. ülkede ve dünyada olup bitenlerden 400 yıl boyunca bihaberse söyleyen sadece konuşmak için söylemiş olabilir.
    (ben brokoli sevmem o işleri brokoli çok oldu, 04.09.2009 21:35 ~ 21:36)
  4. kardeşlik nararı atıp vatan bölmek istemesi, dağda silahlanıp türkiye cumhuriyeti'ne düşmanlık güden devletlerden yardım alması, uyuşturucu kaçakçılığı yapması, güney doğu'da köydeki kızları alıp tabiri caizse haremlerine götürmeleri, kendine yardım etmeyen kürt vatandaşları silahla tehdit etmeleri ve vatan millet adı altında ceplerine çalışmaları dışında cidden sempatik olan bir örgüttür.
    (antitartaklar, 04.09.2009 21:36)
  5. +komutanım, bunlar gittikçe azıyorlar
    komutan: hayret yaaa nedir yani bu pkk'nin sempatikliği nedirrr?

bu paragraf benim olsun: sempatizanlığını tartışmak boşa zaman kaybı olacak örgüttür. çook sevdiğimden ya da hiç sevmediğimden demedimbunu, gerçekliğinden dedim, kürt halkının bu örgüte yüklediği gerçeklikten. sevelim ya da tam aksi sevmeyelim bir halk var ki dört harfli diye tabir edilen bir halk işte onların gerçeği.

buyrun aşağı da komutan lafına devam ediyor;

komutan; insan düşünmekte yahu, o kadar can alsınlar, iştee kimine göre bölücükten başka bişey olmasın sebepleri, bebek katilinden fazlasını ima etmeyen bir örgütün mücadelesi yıllarca sürsün hem de güçlü türkiyemin güçlü ordusu tskyi kanata kanata. sadece silahta değil sonraa hee halkta ayaklansın arkasında, destek versin buna. çoçuğundan en büyüğüne kadar hemde. nasıl yahu?

dedim ya asker! düşünüyor be kardeşim insan, neden diye? bi soruyor kendine. biz bunlara orospu çocuğu diyoruz, bölücüler diyoruz, dört harfli diyoruz, dillerini unutturmak için elimizden geleni yapıyoruz neden hala pkk diyorlar. nedir bu sempati?

hani sonra e lazlarda niye yok ki böylesi, çerkezde filan hani. onlar gayette bizimle geçiniyor, hele lazlar pek bi severler bizi, devlete bağlılıkta üstlerine yoktur, bulgardır gürcüdür geneli ama en türkçüsüdür yahu, e bu kürtler ne şeyime ayaklanıyor ki. o kadar insan öldürmekten geri durmuyorlar hemde vahşice ama hala bitmiyor sevdaları. e biz de elimizden geleni yapıyoruz;

misal en başarılı cinayetler doğuda, hemde sayısı binlerce hala faili meçhul. başarılı çalışıyoruz. korucular aracılığıyla gerek katliam olsun, gerek ispikleme ve sonrasında işkenceler olsun iyice çalışıyoruz e ne boka büyüyor hala bu hareket. yıllardır eziyoruz kardeşim e pess edin artık ama yoook, kürtler hala sokakta. taş atıyor bi de gavat gir lan kodese iti dölü senii, nedir yani bunları iten nedir yav. en iyisi athırsızı bunların bu mücadele niye?

demek ki çıkarım yapmak lazım askerr! daha çook ezmeli, daha çok yıpratmalı ki mücadele bitsin...

tekrar ben; iştee mesele çıktı ortaya... o yüzden sempatik ya... herşeye rağmen toplumsallaşıyor ve mücadele büyüyor...
    not: belirtmek isterim ki kesinlikle pkk destekçisi değilim, hoş aksi takdirde destekçi olsam da söylemekten çekinmem, çekinmeyeyim ki derdimi anlatayım, tartışayım insanlarla. her neyse pkk destekçisi değilim ama dedim yaa iştee o kürt halkının bir gerçeği atsa atamaz, satsa satamaz ve bunca mücadeleden sonra da ne atacağını ne de satacağını hiç sanmıyorum...
    (bilebilebiikikere, 04.09.2009 21:45)
  6. gece personeliyim. sabah saat 8.00 da işten çıkıyorum. birkaç gündür alışkanlık haline geldi. deniz baykal a özendim, sabah yüzmeye gidiyorum. sempatik adam ne de olsa. kılıçdaroğlu kadar olmasa da.

bu sabah saat 10 a kadar yattım. sonra denize gittim. su pırıl pırıldı. eylül zaten denize girmek için en uygun mevsim. baya kaldım denizde. daldım çıktım. şnorkel-gözlük takıp taradım ortamı. dalmayı da çok özlemişim.

sonra geldim yattım cankurtarana tahsis edilen şezlonga. cankurtaran da arkadaş yahu. lafını etmez. ama hem gece yorgunlunluğu hem o kadar yüzmenin yorgunluğu uyumuş kalmışız orada. ama ölü gibi uyumuşum şezlongta.

sağ tarafımdaki şezlongdan duyduğum rusça kelimelerin ardından gelen kahkaha seslerine uyandım. gözümün üstünü tişört ile kapattığım için bunların neye güldüğünü de anlamadım. tabi uyku sersemliği de var.

sonra tişörtün bir tarafını tek gözümün üstünden çektim bunlara baktım. bana bakıp gülüyorlardı. bana bakıp aralarında birkaç kelime konuşup kikirdiyorlardı. kendi kendime lan ne oluyor? dedim. kızlar beni taşağa mı alıyor?

ama yok taşşağa almıyorlardı. böyle sevimli bir bakış atıp kikirdiyolardı. tabi tam göz göze gelmediğimden anlamıyordum neye kikirdediklerini. ama nedense gülmelerinden rahatsız olmadım.

sonra kendime geldim. uyku sersemliğimi üzerimden attım. o anda fakettim ki çadırı kurmuşum. e uyuyan her erkekte olur bu. gayet normal. birde mayo bol. mayonun altına kimisi iç çamaşırı giyer. ben giymem, çünkü iç çamaşırı götünde ıslak kalır. birde benim mayonun içinde o örümcek ağına benzeyen tabaka da yok. manzara ortada yani. direk gibi dikmişiz. nasıl utandığımı anlatamam. yani normal bişey aslında. utanılacak bişey yok. uyuyan insanda olur. ama ne bileyim...

şöyle bir etrafıma baktım tişörtün arkasından. ne yapacağımı düşünüyordum. ya inene kadar uyuyor numarası yapacaktım. ya kalkıp hemen denize atlayacaktım. işte tam o anda tişörtün altından rus kızlardan biri ile gözgöze geldik. kız gayet sevimli baktı yüzüme. sonra bakışlar aşağıya kaydı. tebessümle beraber bir ufak bir gülüşle beraber tekrar yüzüme baktı ve gülümsedi. böyle sanki sevimli, fino köpeğene bakarmış gibi baktı bizim oğalana sonra döndü yüzüme baktı gülümsedi. şey gibi:

-ayy canııııım, sizin miiii? çok sevimliiiiii. yerim ben seni ciciş..

der gibi.

lan manyak!!

şimdi diyeceğim o ki sempati bu hatunun bakışlarındadır. sempatik de bu vak a da benim oğlandır.

yani diyeceğim odur ki yalan ifadedir. inanmayın kardeşim. benim oğlan bu örgütten daha sempatiktir.

not: paniğe gerek yok. tırnaklarınızı yemeyin. o hatunla aramda bişey olmadı.

edit: pekaka ya pekeke diyeni sikiyim.
    (kremberiz, 04.09.2009 23:12 ~ 23:28)
  7. yalnızca apo'nun şirin baba olması durumunda gerçekleşecek önermedir. ama bildiğiniz gibi ali kırca son günlerdeki imajıyla şirin babalık müessesesini çoktan kapadığı için apo'ya olsa olsa gargamel rolü kalmıştır.

(bkz: böyle başlığa böyle tanım)
    (hikaru, 04.09.2009 23:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil