bayrağın sapının ağızdan çıkmasıyla sonuçlanacak hadise..
tabii o ağız nerede olur orası muamma..
edit:başlık bana kaldı gibi ama ben açmadım hem vallahi hem billahi..
sonucu göte giren şemsiyenin açılması şeklinde kendini gösterecek olan eylemdir.
vahşice bir intihar yöntemidir, kişinin kendisine hiç acımamasıdır... (mvpdirk , 18.09.2007 17:11 ~ 19.04.2008 23:35)
yapılması sonucunda kişinin hem ruhani hemde fiziki anlamda şekil değiştireceği olaydır. bir değişik versiyonu için
(bkz: mhp mitinginde türk bayrağı yakmak )
--
çok sonra gelen bir edit: 15 şehidimize allah rahmet eylesin. kalanların başı sağolsun... (mikeyx , 18.09.2007 17:12 ~ 09.10.2007 13:31)
kesin a.g.d olur.
+cuma namazında allah yoktur diye bağırmak
+mideye kaçan sineği öldürmek için ağıza sinek öldürücü sıkmak
+2450 derecelik fırında sigarasını yakmak için 600 tonluk pres makinasının arasından geçmek
gibi durumların bile yanında daha mantıklı kaldığı eylem.
intihar etmenin dayanılmaz hafifliğini yaşamak isteyen kişinin yapması muhtemel harekettir.
kazıklı voyvada'nın rahmetle anılmasını sağlayacak eylemdir.
direk "gel beni vur,ben ölmek istiyorum" demek.yani "fındık ye aynı şey!"
(bkz: intihar etmeden önce dinlenecek şarkılar )
(bkz: içimde ölen biri var )
(bkz: beşiktaş çarşısında galatasaray forması aramak )
(bkz: türklere özgü ölüm yolları )
sonuçlarının benzerlerinin mhp mitingi dışında türkiye'de bulunan birçok parti mitinginde de doğmasına sebebiyet verecek eylem.
monotonlaşmış hayatına renk katmak isteyen insanın girişeceği aksiyon
şehadet getirilerek yapılması gereken eylem.
(bkz: provokasyon )
canlı bomba gibi bir durum.yalnız bomba götünüzde patlayabilir
yav ammına koyim bayrak nedir önce bir tartışsak diyeceğim olaydır.öncelikle herkes baksın;
(bkz: bayrak )
bir kere ona bez parçası denir. babam genelde öyle şeyleri motorsikletini temizlemek için kullanır. bayrak demeyin gözünüzü seveyim. o bez parçasını bir mhp lide getirmiş olabilir yakmak için. ne var bunda. o kadar zor mu böyle bir mitingte pkk nın bez parçasını yakmak.
bir ihtimal jennifer lopez'in yapabileceği eylemdir, o derece göt ister yani.
(bkz: intihar saldırısı )
(bkz: konu salağı ) (draco , 08.10.2007 13:39)
(bkz: kamasutra )
tencerenin bahsi geçen mitingde kapağını bulmasıdır.
belkide hiç birşey olmaz
(bkz: pollyanna )
"yakmak için getirdim, kameraların gelmesini bekliyorum." diyip miting boyunca elinizde tutabilirsiniz, bir şeycik de olmaz belki.
(bkz: mazoşist )
(bkz: dead man walking )
sayfa 1 2 / 2