|
|
- yemeksepetinde beşiktaşa saat 23.30a kadar pizza getirebilen tek yer.
- son yaptıkları zam ile soğuduğum zamdan önce haftada üç öğün tıkındığım yemepsepeti üyesi
- yemeksepeti tarafından birçok kişiye martın sonuna kadar %50 indirim kuponu sağlanan yer.
- toplam 13 tane %50 indirim kuponu kullandıktan sonra soğudum pizzacı.
- getirdiği piliç ızgaralardan tavuk tüyü çıkan yer. tavuğu nereden alıyorlarsa artık...
- sarımsak ve acı sosu mükemmel olan pizzacı.
- http://www.pizzamax.com.tr/...
- pizzanın yanında verdikleri kenar sosunu ayrıyetten kutu kutu satarsa köşeyi dönecek olan pizzacı.
- bakırköy town center'da bünyesinde bulunanı her ne kadar yemeksepeti'ne göre florya'ya gönderim yapmıyor gözükse de telefonla sipariş vermeniz mümkün.
- asıl konsepti pizza olmasına rağmen tavuk kanadını inanılmaz bulduğum lokanta/restoran/restaurant. beşiktaş şube açmaları da son derece doğru bir strateji olarak değerlendirilebilir.
- logosunu değiştirmiş olan pizzacı.yemeksepeti'nde neredeyse istanbul'un her yerine yayılmış oldukları görülebilir.pizza pizza'yla birlikte ulusal pizzacımız.
- pizza ve tavuk ürünlerinin birleşimi olan fast food. türk girişimci ömer diler in sahibi olduğu firmadır. 35 bin amerikan doları ile bayilik veren firma.
- 1,5 yıldan sonra sipariş vermeye kalktığımda sevdiğim tüm pizza çeşitlerini değiştirip yerlerine garip ve malzemesi az pizza çeşitleri koyduklarını farkettiğim pizzacı. ah yok ki yakınlarda bi pizza pizza!
- algida nın ürün gamına eklediği pizza aromalı yeni bir dondurma.
- pizzalarını hiç denemedim ama tavuk kanatları mükemmel! özellikle buffalo soslu olanı orgazmik yiyecekler listesinde en tepeye konulmalı. mutlaka deneyin.
- yaptığı tavuk kanatları ile beni benden alan yer.mutlaka denenmeli o kanatlar.
- (bkz: http://www.mekanist.net/...)
- kanat dışında tavukları da oldukça lezizdir. kfc'ninkine rakip değil çok daha farklıdır. açıklamasında basınçla pişirilip kolestrolsüz olduğu yazmaktadır. fiyatı kfc kovaya göre daha pahalıya gelmekte olup yanında yolladıkları patatesler olduuukça lezizdir. pizza max'ı seviyoruz
- hamuru güzel ama kullandıkları malzeme iğrenç olan pizzacı. peyniri güzeldir, fazla yağlı olmaz. pizzayı yağ içersinde bırakmaz ama söylediğim gibi malzemeleri sanki hamur piştikten sonra eklenmiş hissi verir.
|