|
|
- nissan'ın yeni otomobili..
çevresinde 360 derece dönüyormuş ve park etmek çok kolaymış..ayrıca direksiyona yerleştirilen bir alet ile sürücünün morali ölçülecekmiş, bozuksa espiri yapacakmış. ( hep alettir şöyle şeylerin adı ya bravo yani!hani tornavida da alet, moral ölçer de alet,cinsel organ da alet,herşey alet bu ülkede.ben diyorum böyle girilere beni alet etmeyin diye,sinirleniyorum sonra)
espiri anlayışını ülkeye göre yüklemezlerse bu araç burda satmaz mirim, isterse takla atarak park etsin sen küçük parmağını oynatma. yiğit özgür'ü bilecek,test sürüşünü cem yılmaz yapacak filan..yoksa bir alana bir bedava bile tutmaz valla..
ama şu 360 derece ilgimi çekti bak. hmm neler yapılabilir acaba 360 derece dönen araba ile.bi düşünmek lazım bunu..
- baloncuk tadında minik, şeker bir araç. şöförü uykulu bulursa "500 metre ileride cafe var" uyarısı yapabiliyormuş.
türkiye'de satılırsa, 500 metre ilerideki kamyoncu barınağı "hamza abinin yeri"ne girecek uykulu şöförlere ilginç sürprizler yaşatacak neşeli taşıt.(budur, 10.10.2007 11:04 ~ 11:05)
|