pistachio   

adana çık aradan

1. (bkz: antepfıstığı)
    (kornish, 11.08.2005 13:50)
  2. konuksever,samimi,güvenilir yazar.dördüncü neslin hem sözlüğe,hem bana kazandırdığı önemli isimlerin en başta gelenlerinden.
    (adrian, 27.06.2007 17:37 ~ 04.10.2007 17:44)
  3. (bkz: mehmet günsur) *
    (lefteyenine, 15.08.2007 17:21)
  4. hoşsohbet sözlük yazarı.safkan gotik,ben şahidim yani...ayrıca çok sıcakkanlı ve samimi bir insandır,takdir ediyoruz kendisini,başarılarının devamını diliyoruz *
    (deathcomp, 16.08.2007 12:31 ~ 12:32)
  5. "tip tip şeylerle beni güldürdün ya allahta seni güldürsün" şeklinde rozetimle suratına "miriba" demeyi dördüncü gözle beklediğim 4. nesil -çok komik- yazar.
    şu kadar bekliyorum ama;
    (bkz: izmir ramazanda kaynaşalım zirvesi)
    (justfrozen, 13.09.2007 16:03)
  6. tantuniyle yanalım sonra bira olup akalım zirvesi'nde tanışma şerefine nail olduğum güzel insan...

sayesinde sarışın barok hatun'un gerçek hayatta var olduğunu gördüm... sarışın barok olmamıştır adeta öyle doğmuştur...
    (van den budenmayer, 18.09.2007 11:33)
  7. tapılası sarışın gotik hatun yazardır.
    gerçekten, hem güzelliği ile hem zekasıyla hem de ruhunun temizliği ile insanı kendine hayran bırakacak kadar mükemmeldir. saatlerce konuşsa hiç bıkmadan dinlenebilecek birisidir. saygı duyulması gereken bir insandır.
    eğer pistachio nun hayatına uzaktan veya yakından girmişseniz çok şanslı birsiniz demektir.

ayrıca sizi kültürü ve bilgisi ile döver parçalar, kesinlikle ukala insanların yaklaşmaması gerekir.
    sesi de çok güzeldir. kendisine burdan menejerlik teklif ediyor ve sanat dünyasına atılmayı teklif ediyorum.

ben tanıdım büyülendim, umarım irtibatımız hiç kopmaz ve aramızdaki bağlar sağlamlaşır.

edit: bir insanın bir insana hayran kalmasını yadırgayan arkadaşlar, eksilemeye devam edin.
    (nevarlannevar, 04.10.2007 16:25 ~ 05.10.2007 21:34)
  8. pista'm benim o.şu önümüzdeki 5 senelik memleketime ilk adımımı attığım andan itibaren bana, uzaktan dahi hissettirmeyi başardığı o sıcaklığıyla sarılan güzel insan.gerçi kendisine ulaşmak için alsancakta hafiften bi üçbuçukla turladım ama olsun, yüzlerimizi gördüğümüz o ana değdi doğrusu.hayır yani ayağımın tozuyla başıma ne işler açıyordum az kalsın...
    kordon güzeldi,gün batımı da öyle ama pista'mın muhabbetine doyamadım.
    ekimden sonra seninim...
    (falasquil, 08.09.2008 22:59)
  9. hayatımın dönüm noktalarından biri olabilecek ve belki de yaşamımı salak saçma yönlere çekebilecek türden şeyler yapmamı, engin hayat tecrübesinin az bir kısmını bile olsa bana aktararak engelleyen, dolayısıyla beynimi peynir ekmek kullanarak yemememi, yola devam etmemi sağlayan ultra güzel insan. burada mübalağa sanatı da kullanmıyorum, hakikaten her şeyiyle ultra güzel, ben onun yanında ihtiyar delikanlı kalıyorum yahu, alkol benim cildimi bozarken, onun cildini daha da güzelleştiriyor.
    (sükun, 12.11.2008 01:26)
  10. (bkz: sokakta aşçı ,mutfakta orospu,yatakta hanımefendi)
    (pistachio, 02.12.2008 09:58)
  11. italyanca; pistacchio = antep fıstığı.
    (fular, 02.12.2008 10:05)