|
|
- king size ahlakı, power stone duruşu ve stainless steel fikirleri ile gerçekten kaliteli bir yazardır. kısa sürede yazarı ya da yazmazı ayırtedebilirim ben. yazar ne düşünürse düşünsün ahlaklı olabilendir. ayrıca nickaltında yazılan ilk giri de kendisine taban tabana zıt ben tarafımdan yazılmıştır. bu durumdan kıvanç duyuyorum. çok sevdim kendisini 1 milyon giri yazsın okurum.
- uzun zamandır sözlükteki maşist dalga dışında biri tabiri caizse fırtına gibi esmeye başladı. hem de taptaze. iyi ki gelmiş, iyi ki bilen ve yazan yazar.
- (bkz: pişmaniye)
- girilerini okurken cidden mutlu olduğum başarılı yazardır.
aynı zamanda meslektaşım olup sevilesi bi insandır kendileri
- fazla uzun zaman geçirmedim şu dünya ama,hani anlarsınız insanların yaklaşımlarından samimiyetlerini...
ne biliim,bunun reçetesi yoktur,anlaşılır işte.
gecenin bir saati dalıp gitmişken siz,"ara ses ver yaf" mesajı sıcacık yapıyorsa içinizi;
"sanırım bu sözlük bana bir dost kazandırıyor,yuppiii" diye düşündüğüm insandır.
- uçurulmuş. yazıları da gitmiş tabi. ilk ağlaklık deneyimim olacak bu giden yazarın arkasından. umulur ki makul bir sebepledir. yokluğu bu sözlüğü bitirmez, endişe etmiyorum o kısımla ilgili. doğru düzgün yazanlar neden barınamıyor, onu anlamıyorum sadece.
açıklama beklemiyorum. ya da bekliyorum. paşa gönlünüz bilir.
- gidişi ile,okumaktan müthiş zevk aldığım kaliteli yazılarını okuyamayacağım için üzüldüğüm yazardır.
bu durumda "neden?" sorusunu sormak ve cevap beklemek ne derecede isabetlidir bilmiyorum ama,sanırım sözlüğe emek vermeye çalışan herkesin böyle bir hakkı vardır.
kafam karışık,canım sıkkındır...
- badem gözlüydü...
(falas, 14.09.2008 23:35)
- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jet hızında üreten, üretirken okutan, tarz sahibi yazar. korkusuz, kaygısız, statüyü iplemeyen, an itibariyle şaftı kaymış paradigma. smayli olayına yeni boyutlar getirmiş, fikifiki efektiyle desteklemiştir. deli mine!* kelime oyunu mu ne yaptım lan! bir de elmayı sert sulu sever.* seviyoruz...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
daha 3 gün önce yukarıdakileri yazmıştım pismaniye başlığına. lakin ''akıllı bakınızın hıyarca kullanımı'' gerekçeli ispiyonla anında silinmişti girim. editleyerek canlandırma girişimim sonuçsuz kalınca, tam da şu an yeni bir nickaltı yazmaya hazırlanıyordum ki, uçurulmuş olduğunu gördüm. formatın ırzına geçen niceleri barınırken bu sanal platformda, neden bazılarına katı kurallarla yaklaşılır? akıl sır ermiyor buna. umudum odur ki geçerli ve mantıklı bir sebebi vardır uçurulmasının. gerçi eminim benim önemsediğim kadar önemsememiştir bu uçurulma hadisesini. hatta kıçıyla gülmüş, dil bile çıkarmıştır. lakin can sıkan bu nahoş gelişmenin ardından, sevenlerinin aynı şevkle bu diyarlarda duramayacağını da bilmelidir. yasını tutuyoruz.
|