|
|
- banka müfettişliğine kafayı takmış, sevecen, güzel yazılarıyla sözlüğe renk katan yazar..kendisine banka müfettişliği yolunda başarılar dilerim...ancak bu arada da sözlüğü ihmal etmesin lütfen, rica ediyoruz..
(bkz: keserim çocuğumu)(joker, 25.07.2007 00:51)
- itu sozluk chatte sıradan bir muhabbet sırasında tanıştığım üstüne üstlük biraz daha ileriki muhabbetlerde hemşehri(tire) olduğumuzu öğrenince kısa süreli şok-şaşkınlık geçirdiğim,daha önce tanışmamış olmamıza hayret ettiğim hoşsohbet hemşo yazar *
(deathcomp, 09.08.2007 01:35 ~ 01.12.2007 22:55)
- halk dilinde kötü, işe yaramaz anlamında kullanılan kelime öbeği. genellikle bir iş yapılırken istenmeden yanlış bir hareket yapıldığında sarf edilir.
- şu an saçlarını kızıla boyayıp afeti devran olma yolunda emin adımlarla ilerleyen muhabbeti güzel insan.
- çok sevdiğim,her ortamdan bayan,eğlendirmenin imkansız olduğu,pıtır çıtır sevimli dostum.
- kırmızı saçlı jelibon, sevgi pıtırcığı insan. insanların görüşlerini önemseyen nasılsa her girisine bir şey yazma isteği uyandıran insan. her yaptığımı yapacağından korkuyorum bu ara, kızıl saç, dil piercingi. nazar değmesin pek de yakışıyor.
- hehe hehe insanı. ne desem alacağım cevap bu. arada denemek için saçma sapan şeyler diyorum kitleniyo eheahah filan diye. sürekli sarhoş bi de ciddiye alamıyorum o yüzden. severim kendisini epey, bu da bayram hediyesi olacakmış hadi bakalım.
- hedeflediği ciğere ulaşamamış egeli bir kedi repliği.
(bkz: mundar)
|