belki ilginizi çeker
  1. · 92 li sözlük yazarları
  2. · sözlükteki müzisyenler
  3. · yemeği hiç tatmadan içine tuz atma alışkanlığı
  4. · kenan imirzalıoğlu mu kıvanç tatlıtuğ mu
gündem
  1. · ismail yk
  2. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  3. · tahrik edici erkek kokuları
  4. · dinde zorlama yoktur
  5. · disko kralı
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · author gibi erkekler
  8. · sabah dolmuşunda patlayan sakız çiğneyen kadın
  9. · azureel

pirsultanabidal  

1. hoşgelmiş altıncı nesil yazar.*
    (damdanakan, 02.02.2009 14:11)
  2. sözlüğe hoşgelmiş nesildaş yazar.
    (anil, 02.02.2009 14:45)
  3. @3068173nolu girisiyle yürü be denilen ve yazdıkları takip edilen yazar.
    (karyatid, 03.02.2009 14:00)
  4. nickiyle beni benden alan yazar.
    (türevinintürevi, 14.02.2009 12:59)
  5. sebebi bilinmeyen bir şekilde çaylak olmuş yazar arkadaşım. bence moderasyon tehlikeli sularda yüzüyor çünkü kendisi ona yamuk yapan insanlara acı dersler vermeyi seven bir insan. örnek vermek gerekirse okulda canını sıkmış bir hamfendiye "senin doğum günün ne zaman ya sana bi tıraş bıçağı alayım da şu sakallarından kurtul" tarzı bir şey diyebilmiş ve ağzımı açık bırakmıştır. iyi geçinin bence. ben tanırım severim iyi çocuktur zaten.
    (kido, 26.02.2009 19:46 ~ 19:47)
  6. özelden mesaj atan,kibar bir insana benziyen yazar.yalnız çaylak filan değildir galiba,heralde yani...
    (my jekyll doesnt hide, 29.03.2009 21:12)
  7. tespit ishali olmuş görüntü itibariyle. sırf bu gün, 10 tane tespit dolu giri girdi, alın işte kanıtlarım:
    · küpe niyetine kulağa kiraz asmak
    · yazmayan tükenmez kalemle verilen amansız mücadele
    · yeni sönmüş kibrit dumanı kokusu ::
    · damdan aşağıya bir şeyler atmak
    · sümük yiyen çocuklar
    · kabuk tutmuş yaranın çekiciliği ::
    · laf atma teknikleri ::
    · liverpool 8 ::
    · korku anında dizlere çöken ağırlık ::
    · nike halı saha ligi ::
    · rüzgarlı havada gazete okumak
    · bir erkeğin pembe renge hayran olması ::

yavrum bi dur, bi sakin ol. elindeki tüm malzemeleri bir anda kullanma. sonra bir ay sonra "nerelerdesin gönüllerin sultanı" diye inleyince sözlük yazarları. diyecek lafın kalmayacak.
    (mihman, 24.04.2009 23:53 ~ 23:53)
  8. hızlı tespitçi, sempatik yazar. nacizane önerim; boş zamanının bir kısmını itü sözlük'ten alıp, başka konulara da ayırmasıdır.
    (senin olmaya geldim, 25.04.2009 23:13)
  9. girileri kadar genel kültürü de sağlam. çok şey biliyor. ama bir o kadar öğrenecek de...
    yaşı genç zaten, hem önünde uzun zaman var daha.
    (dy, 02.06.2009 17:38)
  10. nikini kıskandığım yazar. kıskandığım niki olsun gerçi ama lan millet ne güzel nik almış ben odun gibi afedersin. ne lan bu sosyal mesaj kaygısı. allah belamı versin.
    (benim meskenim dağlardır, 25.08.2009 16:22)
  11. allahımın kürdü, vurmasınlar ne lan hıyar? dövmesinler olacak. şimdiye kadar iyi kandırdın sözlük yazarlarını ama artık saklayamazsın. qirix.

(bkz: @4100763)
    (mihman, 24.10.2009 14:10)
  12. ya çok seviyorum ben bu çocuğu. adam bildiğin naif, bildiğin ben. şaban filmi diyor, vurmasınlar diyor. şaban filmi diyor abi.
    (mihman, 01.11.2009 23:58)
  13. hayırlısıyla 8. girişinde öss yi kazanacak, dizimin dibine gelip orda okuyacak. esmerlerin çok sevilmediği diyarbakırdan gelip, esmerlerin kilosunun altın değerinde olduğu, finlandiyada süt gibi kadınları birer birer içecek. yazar. amin diyelim.
    (mihman, 21.11.2009 22:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil