pirates of the caribbean dead man s chest   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. 2006'da vizyona gireceği duyurulan kaptan jack sparrow'u yine johnny depp'in oynayacağı, çekileceği pirates of the caribbean: the curse of the black pearl'ün sonundan anlaşılabilecek dört gözle beklenen devam filmi

-gentlemen, m'lady, you will always remember this as the day that you almost caught captain jack sparrow!
    (nienna, 13.05.2004 15:38 ~ 15:38)
  2. keith richardsın jack sparrowun babasını oynayacağı filmdir. hadi bakalım.
    (telperion, 13.01.2005 18:41)
  3. stellan skarsgardın da william turnerın babası william "bootstrap bill" turner karakterini oynayacağı filmmiş. ben bugün bunu görüm.
    (telperion, 14.02.2005 16:19)
  4. pirates of the caribbean 3 ile beraber çekilen devam filmi. faouzi brahimi adlı oyuncu da bir türk bekçi'yi oynayacak. üçüncü filmde de bir türk hapishane görevlisi var. son 2 filmdeki bu türk'ler falan güzel şeyler.
    (creepingdeath, 09.07.2005 15:10)
  5. amerikada 7 temmuz 2006da gösterime girecek olan devam filmi. fragmanı için: http://sinema.superonline.com/...
    (mynerva, 06.06.2006 09:24)
  6. burdan buyrun efendim:
    http://disney.go.com/...
    hatta:
    http://www.apple.com/...
    hatta ve hatta:
    http://www.imdb.com/...
    (telperion, 07.06.2006 12:57)
  7. 14 temmuz'da türkiye'de gösterime girecek olan lütfen en az ilki kadar güzel olsun dedirten film. (bkz: heyecanla bekliyoruz)
    (neutral, 09.07.2006 21:36)
  8. amerikada türklere özel altyazı olmadığı için orjinal dilde izledigim film.tabi haliyle kopuk kopuk anladım.bi de adamlarda ara verme kavramı yok,tam 160 dk sürdü anladıklarımı da unuttum galiba.bir sahnede türkçe konuşmalar geçti en iyi anladığım kısmı oydu filmin.
    (kolpatusubasa, 12.07.2006 04:46 ~ 04:51)
  9. abd'de ilk gün 55.5 milyon dolar hasılat elde eden ve "star wars revenge of the sith" in rekorunu geçen film ilk üç günde de 132 milyon dolar toplayarak spider man 2'nin 114.8 milyon dolarlık rekoruna çakmıştır. yapımcı jerry bruckheimer bile bu kadarını beklemiyomuş, muhtemelen oha falan oldum demiş.
    (shadegrown, 12.07.2006 07:23)
  10. (bkz: jack sparrow)
    (mikeyx, 12.07.2006 09:12)
  11. neredeyse ilki kadar eğlendiğim bir film olmuştur. ilk filme yapılan referanslar biz ilk film severleri**** pek hoşnut etmiştir. johnny depp her zamanki gibi döktürmüştür. orlando bloomu daha başarılı buldum ilk filme göre, birkaç yüz ifadesi bile yaptı. aksiyon sahneleri yine eğlenceliydi. jerry bruckheimer bu işi öğrenmiş diyerek girimi sonlandırıyorum. izleyiniz. izletiniz.
    (telperion, 14.07.2006 18:03)
  12. birincisi kadar zevk vermese de yine de izlenesi bir film. fantastik olma da iyice uçmuş bir film. bir yerde hata bile yakaladım.*
    (meln, 14.07.2006 22:11)
  13. 3 saatlik bir filmde insanı 1 saniye bile sıkmayan bir senaryo...çarpıcı aksiyon sahneler..johhny depp'in komik koşuşları...yer yer güldüren(johnny depp sağolsun) , yer yer oha dedirten(orlando bloom sağolsun) yer yer hasskkktrrrr beeeee dedirten(keira knightley sağolsun) bir film..bir de filmde türk korsanlar var...filmde bir an türkçe konuşmalar duyunca insan şaşırıyor haklı olarak...yayında ve yapımda emeği geçen herkese selam ederim..3. filmi geciktirmeyelim abiler diye de eklerim...
    (fakespeare, 14.07.2006 22:19)
  14. johnny depp'in ne kadar iyi bir aktör olduğunu tekrar gösteren keyifli bir film
    3.sünü beklemekteyiz
    (pasiflora, 14.07.2006 23:59)
  15. matrix reloaded gibi mutlaka 3. filmi de izlemeniz gerekir dedirten bir sona sahip eğlenceli komik aksiyon dolu sahneleri ile hoşca vakit geçirten devam filmi. şimdiden 3. filmi beklemekteyiz. johnny depp gene döktürmüştür kanatimce. kaptan jack sparrow gene kendi çıkarları için çevirmediği dümen yapmadığı iş kalmamıştır.
    (pingus, 15.07.2006 00:04 ~ 19.02.2007 16:20)
  16. sonunda bağıra bağıra devamım gelecek bu aslında bir son değil, bir başlangıç diye bağıran filmlerden sadece biri. film boyunca sanki bir komedi filmindeymiş gibi salonu güldüren sahnelere sahip.
    (ascella, 15.07.2006 00:37)
  17. en az ilki kadar güzel olan film. özellikle define adası ve uçan hollandalı gibi eserlerden yapılan alıntılar * * * filmi daha da güzel yapmış. özellikle orgel çalınan sahne mükkemmel olmuş. johnny depp her zamanki gibi süper. her ne kadar tam bir geçiş filmi olsa da, keyifle ve yer yer kahkalarla izleniyor. merakla üçüncüsünü beklemekteyim.
    (chrystal, 15.07.2006 23:55 ~ 23:56)
  18. tema müziği ile insanı kendinden alan, korsan olma isteği uyandıran (bence) harika film.
    (mikeyx, 16.07.2006 09:47)
  19. creditlerden sonra gösterilen çok sağlam bir sahne var olduğu söylenen film. x men 3 ten sonra şimdi bu çıktı.
    creditlerden sonra sahne koymak bence mantıksız. seyirciyi kandırmaktır. oradaki isimlerle iglilenen zaten kalır izler, bunu zorla izlettirmenin bir anlamı yok.

-----spoiler-------------------------

http://www.youtube.com/...

-----spoiler---------------------------
    (fizban, 19.07.2006 11:32)
  20. sonlarına doğru biraz bayan ama son derece eğlenceli aksiyon sahneleri içeren film ayrıca jack sparrow ile han solo benzerliği gözden kaçmamalı.
    (bkz: harrison ford)
    (bkz: han solo)
    (anubis, 22.07.2006 21:24)
  21. (bkz: pirates of caribbean the legend of jack sparrow)
    (ahmet karaca, 06.08.2006 12:17)
  22. başarılı bir film, salondan çok mutlu ayrıldım.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 10.09.2006 05:00)
  23. yönetmenliğini gore verbinski'nin yaptığı karayip korsanları 2, beklentileri fazlasıyla karşılıyor. sanırım 1.bölümünde jack sparrow'un enteresan karakterinin izleyiciyi en çok etkileyen kısım olduğunu düşünmüşler ki ölü adamın sandığı'nda yine kaptan jack in karakteri en ön planda! film macera fantastik olarak tanımlanıyor ama bence komedi de denmeli ki bu vampirlerin şafağından kat ve kat bilinçli ve izleyicinin zekasına da hakaret etmiyor..
    filmdeki diğer oyuncular yine harikalar yaratmış! orlando bloom ve oscarlığa aday olmuş keira knightley nefes kesiyor!
    bu arada filmin her yerde bahsedildiği gibi türklere ufak bir süprizi de var.
    filmin konusu ilgi çekici ama konuyu biraz daha fantastikleştiren beklemediğinz ögeler de var ki pişman etmiyor! konu davy jones adlı yaratık * ve içinde ne olduğu bilinmeyen bir sandıkla ilgili..
    (ayrıca bu süper ötesi filmin yapımında bir de türk yer almış burak yarkent.. bazı sahneler ve efektler üzerinde çalışmış , kasmış, oldukça da başarılı olmuş.)
    (ivy, 10.09.2006 10:52 ~ 10:55)
  24. ilk gün ve haftasonu hasılatlarında en yüksek gelir rekorunun şu anlık sahibi ve toplamda da $1,065,361,812 hasılat yapmış film.dvd satışları gelirine falan hiç girmek istemiyorum...
    (sycrone one, 05.01.2007 22:29)
  25. ilkine göre başarısız olduğunu düşündüğüm yapıt.ama üçlemelerin 2.filminin geçiş filmi olduğunu göz önünde bulundurursak hoş bir film.elizabeth i gördüğü anda "hide the rom" demesiyle beni benden almıştır sparrow bey.ayrıca barbossa'nın eksikliği hissedilmiştir.
    (middle finger response, 05.01.2007 22:34)
 sayfa  / 2