görseller
pirates of caribbean the curse of the black pearlpirates of caribbean the curse of the black pearl

belki ilginizi çeker
  1. · pirates of the caribbean 2
  2. · pirates of the caribbean 3
  3. · captain jack sparrow
  4. · johnny depp
  5. · keira knightley
  6. · pirates of the caribbean
  7. · ilkinin tadını vermeyen devam filmleri
  8. · he s a pirate
  9. · the pirates of caribbean
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · dersim katliamı
  6. · banu güven
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · ben dönyanın en gözel garısıyam
  9. · müderris mustafa sükrü efendi

pirates of caribbean the curse of the black pearl*  

1. johnny depp, keira knightley, orlando bloom ve george rushın başrollerinde oynadıkları gore verbinsky filmi.
    (telperion, 26.07.2004 14:45)
  2. devamı da çekilecektir bu filmin. özellikle son yıllarda çekilen en izlenesi macera filmidir. johnny depp abimiz ise unutulmaz bir karakter olan captain jack sparrow'u yaratmıştır.
    (laurent, 26.07.2004 18:49)
  3. (bkz. pirates of the caribbean 2)
    (nienna, 26.07.2004 20:47)
  4. keira knightley'i keşfetmemi sağlayan film. sinemada seyretmedim, aylar sonra divx'ine sahip olduğumda filmin büyük bölümünde komedi mi, masal mı, aksiyon mu ne olduğunu anlamadım. ilk görüşte saçma gelen, aslında çok güzel olan bir film. johnny depp mükemmel oyunculuğu ile, keira knightley masum güzelliği ile götürmüş bütün filmi.
    (aqua, 26.07.2004 20:52)
  5. ayrıca bir bilgisayar oyunu. tavsiye ederim.
    (azwepsa, 13.09.2004 12:14)
  6. (bkz: pirates of the caribbean 3)
    (creepingdeath, 09.07.2005 15:11)
  7. süper bir oyunu bulunan film. insanı bilgisayar başından ayıramaz. sistem gereksinimleri abartılı değildir.
    (kartalkalkardalsarkardalsarkarkartalkalkar, 17.09.2005 20:44)
  8. bu pazar saat 20:00 da kanal d de yayınlanacak olan film.
    (toshiba, 10.03.2006 20:42)
  9. fazla kafa yormayan çıtır çerez kıvamında bir filmdir..

her ne kadarjohnny depp manyağı olmasam da severim kendisini..ama bu filmi izledikten sonra dedim ki; adam biliyor işini..gerçekten olağanüstü bir oyunculuk sergilemiş..beğendim valla, kızların beğendikleri kadar varmış*..şahsi fikrim, onun yokluğunda bu filmin vasatı aşamayacak bir film olmasıdır..makyajlar ile de bütünlenen film; güzelliği, sürekli hareketli bir atmosferi ve korsanları konu alan renkli konusu ile top listeme girmeyi başarmıştır..ay ışığında gerçek yüzleri gözüken black pearl'ün lanetli korsanları olsun, deli dolu manyak zeki korsan jack sparrow (pardon, captain jack sparrow) olsun, güzelliği ile beni büyülemeyi başarmış elizabeth swann olsun, bıyıklarla pek de hoş karşılamadığım ama yaptığı üstün oyunculuk ile kalitesini bir kez daha kanıtlamış olan ve karakteri will turner'i başarıyla canlandırmış olan orlando bloom olsun, hepsi film izlenebilir bir boyuta taşımış..casting tam puan alır benden..

tabi akıllara hemen monkey island gelmektedir..en azından manyağı olmuş bir adam olan benim aklıma geldi..filmi ilgi ile izlememe neden olacak diğer bir etmen de oydu..ama sonlarına doğru artık filme aldığım haz giderek arttı ve keşke ben de black pearl'de olsaydım dedim içimden..güverteyi bile silerdim vallahi..

filmin diyalogları da başarıyla hazırlanmıştı..hiç aşırıya kaçan, kasıntı bir olay yoktu ve filmin komedi dalında da etkili olmasını bu diyaloglar sağlıyordu..bir de monkey island ve sid meier imzalı pirates'ı yüklemeye gitmeden bir tavsiye vereyim; filmi kesinlikle bir kere kendi dilinde (ingilizce aksan kasan oyuncular) ve orijinal dvd'de izleyin..güzel sürprizler mevcut izleyicilere..
    (zeus, 07.06.2006 12:07 ~ 08.06.2006 00:19)
  10. (bkz: karabük korsanları)
    (fizban, 17.07.2006 20:48 ~ 20:49)
  11. benim çok da sevmediğim bir film. belki de birincisini izlemediğim için anlayamadım olayları, ama ben yazılanlar kadar müthiş bulmadım bu filmi.
    (neva, 17.07.2006 23:14)
  12. pirates of carribean " artık önüne geleni korsan yapıyorlar" repliğiyle uzun süre konuşulacak film. kılıçlar elde gemide savaş çıktığında aşkın üstünlüğü adına savaşın ortasında evlenen bir çiftte var filmde sonuncusunu izlemenizi tavsiye ederim.
    (salem salmakis, 27.05.2007 11:23)
  13. kişisel kanımca serinin en güzel filmidir
    (lord hypnos, 23.06.2007 11:22)
  14. 2011 de 4. filmi gelecek denilen çok kalite oyuncuları içinde bulunduran film...
    (dedimvekaçtım, 06.02.2009 18:20)
  15. (görsel: pirates of caribbean the curse of the black pearl/75024)
    (elpinoras, 12.04.2009 18:32)
  16. aynı matrix serisinde olduğu gibi en iyi film yine ilk filmdir. hem bu seride hem de matrix serisinde ilk filmden sonraki diğer filmler tamamen ticari başarı için çekildiği bariz belli. konusu, kurgusu herşeyi ile dört dörtlüktü ilk film. ikincisinde davy jones dedik hadi sabrettik. üçüncü filmde ise iyice baydı. özellikle elizabeth swann'ı gözümüze soktular gereksiz yere. ayrıca jack sparrow'un da suyu çıktı. dördüncü film için açık kapı da bıraktılar çekilir mi belli değil ama umarım iyice beter etmezler seriyi
    (naunet, 16.06.2009 21:25)
  17. 88.ye izliyorum şu an ama hala gaza geliyorum * işte böyle bir film bu.

4.sünüde dört gözle bekliyorum. johny depp in oynayacağı kesin ama diğerleri hala belli değil.

bu arada keşke keira knightley yerine natalie portman oynasaydı. keira da yakışıyor filme ama natalie nin ayrı bir yeri var tabii ki.
    (nicholai hel, 30.10.2009 20:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil