|
|
- (bkz: dostum pipi demişsin ama yarrak çıktı)
edit: bize kaldı bu da.(hırbır, 04.07.2008 00:06 ~ 01.11.2008 01:12)
- (bkz: tavşan sikini taşa sürtmüş dağı siktim demiş)
(bkz: el yarağı yemeyen kendi sikini kazma sapı sanarmış)(timmy, 04.07.2008 00:17 ~ 00:18)
- (bkz: noluyoz lan)
- (bkz: sözlükteki kadınları etkilemenin yolları)
- (bkz: çüküme bakan kız at mısın dedi)
- dünya basınının gündemine oturan demeç.
'' 'bir uyruk olarak zencilik' kitabının yazarından müthiş bir eser'' - vaşingtın taymz
''zenci değilim,türk'üm ben'' müthiş! - ortadoğu gazetesi
''pipime değil yüzüme baksa anlardı zenci olduğumu'' - ronaldinho
''yok artık'' - lebron james
- bir acınasılığın en iyi tarifidir bu cümle.
doğduğu günden bu yana en büyük başarısı bir kızı "ayarlamak" olan bir bireyin, babalarının ter dökerek kazandıklarını menilerini saçarak harcayanların hayat hikayesidir.
konuya nereden gireceğimi bilemedim. egolarını tatmin etme telaşını mı anlatsam ya da dikkat çekebilmek için ensest'ten bile gocunmayacak insanların karakterlerinden mi ya da medyanın da etkisiyle bir erkeğin tek erdeminin uzun ve kalın bir cinsel organ olduğunu; bir kadının ise büyük göğüsler ve derin dekolteler anlamına geldiğini zanneden ucubelerden mi dem vursam?
anneleri bacılarının yüzde yüz bakire ve "kimseye vermemiş" olduğu ancak dünyadaki bütün kadınların kendisiyle sevişmek için can attığı düşünen bir insansınız farzedin. var sayın ki hayatınızın tüm dönemlerinde ön sırada oturan o hep ders çalışan çocukla dalga geçen, babasının parasıyla aldığı topla mahallenin fakir çocuklarına hava atarak egolarınızı besleyen bir adam olageldiniz.
ter dökerek kazanmanın ne demek olduğunu bilemeyeceksiniz asla.
aşık olarak sevişmenin...
özlemenin.
ve siz ucubeler, bir kadının aslında sadece cinsel organdan değil; annelik iç güdüsünden, senin salya sümük şiirler yazdığın anda hissettiğin aşkın on katından, güç duruma düşen arkadaşına sonuna dek destek çıkmaya çalışan bir insanlık anlayışından müteşekkil olduğunu ve de liseli serapta bile izlediğin gibi, sadece aşık olduğu erkeğe hayır diyemedikleri için binlerce hatalar yaptıklarını asla bilemeyeceksin...
sen ucube. biliyorum seni bir kadın doğurmadı. sen kendi kendini oluşturdun biliyoruz.
ertesi gün editi: sözlüğü şok gazetesinin sanal platformu sanan bir yazar(!) arkadaşın yukarıda bir yerlerde girisi vardı, gözlerim seçemez oldu, silmiş mi ne?
- (bkz: komşumuz ayfer abla)
- (bkz: yazık oluyor bu sözlüğe)
(bkz: yazık oluyor değerlere)
|