|
|
- eskişehir'in ilk fast-foodcusudur.hatta 80lerin başında kurluduğu düşünülerse türkiye standartlarında bile baya eskidir.hamburgeri kocaman, pizzaları çok lezzetlidir.doymak bilmeyenlere pino tava önerilir.
- aylardır eskişehirde olmama rağmen bir kere bile uğramadığım mekan.eskişehir dahilinde şubeleri vardır.
- italyanca çam anlamına gelen bir kelime.aynı zamanda bir dönemin meşhur erkek kokusu.
- hayatım boyunca yediğim en lezzetli hamburgerlerin yapıldığı, doktorlar'daki şubesi her daim dolu olan fast foodçuların padişahı.burger king, mcdonalds falan halt etmiş yanında.
(ayqch, 19.11.2006 16:09)
- eskişehir e gidecek her insana tavsiye ettiğim mekandır. eskişehirliler in çözemediğim tavrı ise, böyle güzel hamburger yapan yer varken hala mcdonalds ın kapısında yer bulmak için kuyruğa girmeleridir; üstelik pino 40, bilemedin 50 adım ötedeyken. allah akıl fikir versin diyorum bu şahıslara.
- hamburger'i en iyi yapan restoran zinciri. bir de pino tabak diye bir seçeneğiniz vardır, o da ayrı bir şahanedir. mc donald's burger king de neymiş. peh.
- ergo proxy animesinde küçük android kız.oldukça tatlı ve şirin ve android olmasına rağmen insani hislere sahip olduğu hissiyatı uyandırıyor. hotaru no haka animesindeki küçük kız gibi.
- pınar ismindeki arkadaşıma hitap ediş şeklimdir. serbest çağrışımından dolayıda seçmiş olmam ihtimaller arasındadır. (bkz: fino)
- içimde, vidaları yerinden fırlayana dek yanaklarından sıkma ve sarılma hissi uyandıran ergo proxy'de yer alan dünyanın en tatlı robot çocuğu. (robot çocuğu tanımlaması da ayrı bir muammaymış, küfür eder gibi öyle..)
- kızım olursa ismini pino koymak isteyecek kadar tatlı android... vincent' ı seslendiriş şekli bile omuzlara alıp parklarda gezdirmek için yeterli sebeptir: vinsü
---ergo proxy spoileri içerir---
will b. good* tarafından yapılan lunaparktaki* herkesten daha doğal bir gülümsemesi vardır...*
- dünyanın en güzel hamburgeri pino hamburgeridir sloganı olan sanırım da bunu doğrulayan eskişehirdeki fast foodçu
|