belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · okan bayülgen
  3. · thierry henry
  4. · zongul ducks
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · author
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · en iyi yerli gitar soloları
  9. · olivetti

pinkflamingo  

1. 6. nesil yazarmış ve nick altı oluşumuna daha dahil olmamış. hoş geldin diyerekten mevzuya girelim.
    (bkz: @3430267)

öncelikle kendisini hürmetle selamlarım.

üniversiteye koyulan zorunlu türk dili dersi nedeniyle, her vizede bir kitaptan da sorumluyuz ve satır arası sorulara hazırlıklı olmamız isteniyordu.

bugün sona eren 2. vizelerde kapanış günü, olayın şanına yaraşır şekilde oldu. calculus 2'nin yağlı kazık olarak hala içimde kalması bir yana, bu sınavın 2 saat sonrasına koyulan türk dili sınavı aslında pek de can sıkıcı durmuyordu. sorun, mesul olduğumuz kitabın "puslu kıtalar atlası" olmasıydı.

yalan söylemeyeceğim, okumadım. hocamız da gayet sürükleyici olduğunu söylemişti. ancak calculus etkeni ağır bastı. gerçi onun için de son geceye kadar pes oynadığımdan, sınava ilgi göstermedim. ancak son geceyi calculus'a çalışmaya adadım.

gerçi 0'ın altında almamın daha muhtemel olması bir yana, türk dili için kalan 2 saati de özeti okuyarak geçirmeye ayırdım ancak o da ne. o nasıl bir roman kardeşim hiçbir şey anlaşılmıyor.

bu yazar kardeşimizin adı geçen kitap ile ilgilendiğini görünce, bir de bu günün akşamında bu olay olunca kanım kaynadı. münihe yeni inmiş ve türk görmüş gurbetçiler gibi.

yalnız bu kitabı anlayamamamı 2 nedene bağlamak istiyorum;
    1- calculus ardından gelen beyin amcıklaması.
    2- tarihi gerçekliklere dayanan araştırmalara olan tutkumun diğer kitap türlerini okumama olan engeli.

neyse bu muhterem yazarımıza tekrar saygılarımı sunar, meydandan çekilirim...
    (hashus1099, 09.05.2009 01:38)
  2. (bkz: pink flamingos)
    (ne içersen iç su iç, 09.05.2009 01:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil