28 nisan 2003 new york'lu reggae plak şirketi easy star'ın isim vermeden bünyasindeki sanatçılarla kotardığı albüm. albüm notlarında sanatçı isimleri yerine easy star all stars diye geçer. rock tarihinin en bilinen albümüne farklı bir perspektiften bakış açısı..
25 kasım 2002 tarihli, musea isimli plak şirketinin yapımcılığında çıkan tribute albümü. albümdeki isimlere dikkat. yorumlar ise ortalama bir rock düzeyinde, farklı bir sound ya da tarz arayanlara ise hiç hitap etmiyor, "işte ben de ancak bu kadar coverlardım" diyenlere...
31 ağustos 1995 tarihli, roadrunner records'tan, dark side of the moon'un en başarılı tribute'larından birisi. albümün çok sağlam bir prodüksiyonla kotarıldığını şarkıları dinleyince anlayacaksınız. eminim roger waters da bana hak verir..
1 temmuz 2000 çıkışlı, musea records ve avrupa'lı progresif rock gruplarının elinden, şimdiye kadar çıkmış pink floyd tribute'leri içindeki en sağlam albüm. bu albüm sadece pink floyd için değil, içinde barındırdığı grupları tanımak için de çok önemli bir fırsat. bazılarının yorumları ve parçalara olan katkıları inanılmaz. eğer pink floyd tribute'leri toplamak istiyorsanız ya bu albümü en baştan alın, ya da en sonra bırakın...
3 ekim 2005 tarihli, cleopatra'dan çıkan bir the wall çalışması. keith emerson, steve howe, rick wakeman, steve lukather, tommy shaw, john wetton, ian anderson ve glenn hughes gibi rock tarihinin ustalarından çıkma bir albüm. albümdeki eksiklik, her biri birbirinden profesyonel olan sanatçıların bir grup ruhundan uzak bir iş çıkarmaları. kendileri için çantada keklik olan şarkıları ve enstrümanlarını çalmışlar ve gitmişler gibi. ama yine de thin ice gibi bir şarkıda ian anderson'ın sesini duymak güzel oluyor..
disk 2 echoes pt. 1 (soundcheck rehearsal - philadelphia, pa - 4/2/04) one of these days (live in rotterdam, netherlands - 1/18/04) sheep (soundcheck rehearsal - anaheim, ca - 3/9/06) in the flesh (live in berlin, germany - 2/26/95) run like hell (live in poughkeepsie, ny - 12/30/98) hey you (live in paris, france - 6/25/98) comfortably numb (featuring queensryche - live in spokane, wa - 7/30/03)