pink floyd un türkiye ye gelmesi *  

adana çık aradan

1. gerçekleşme şansı olsa, gerçekleşmesi için ruhumu verebileceğim olay
    (markrenton, 23.08.2004 13:52)
  2. pink floyd değil ama roger waters gelmiştir.
    (neyazdiginibilmeyendengesizkisilik, 02.07.2007 18:28 ~ 18:33)
  3. (bkz: susun lan gilmour solo atıyor çarpılırız)
    (sirona, 09.09.2007 23:08 ~ 23:09)
  4. (bkz: ve şimdi pink floyd ve arkadaşları çalıyor)
    (invader, 09.09.2007 23:14)
  5. (bkz: wish you were here)
    (betatron, 09.09.2007 23:16)
  6. aslında bu konuyla alakası yok ama duygularıma tercüman olması nedeniyle:

seni düşünmek güzel şey
    seni düşünmek ümitli şey
    dünyanın en güzel sesinden
    en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey

seni düşünmek güzel şey
    seni düşünmek ümitli şey
    fakat artık ümit yetmiyor bana
    ben artık şarkı dinlemek değil
    şarkı söylemek istiyorum.
    (los lunes al sol, 09.09.2007 23:18 ~ 23:18)
  7. (bkz: amin)
    (bkz: keşke)
    (bkz: yarabbim)
    (bkz: imana geldim)
    (jack, 09.09.2007 23:20)
  8. ohaa lan noluyoz dediğim başlık.
    heyecanlandırdınız beni birden...

nerdeeeee...
    (bkz: the happiest days of our lives)
    (anti nick, 09.09.2007 23:20 ~ 23:20)
  9. herkesin ohalelelhölehelö tepkisini vereceği olaydır, lakin kabul etmek gerekir ki, bu saatten sonra biraz zordur. en gencinin* 61 yaşında olmasını geçtim, adamlar bir araya gelmiyorlar ki yahu. çok bekleriz yani.
    (jack, 09.09.2007 23:25)
  10. (bkz: çocuğumu keserim)
    (yaqui, 28.03.2008 04:57)
  11. türkiye'ye gelen ve bu yaz gelecek olan diğer orgazmik grupları düşündüğümüzde bunda bir anormallik yoktur ama, pink floyd'un bu zamandan sonra konser verecek olması başlı başına bir olaydır ve ki, bunun david gilmourlu ve roger waterslı gerçekleşecek olması dedikoduları ayrı bir heycanlıdır..

ama şu bir gerçektir ki; bu topraklarda asla bir queen konseri gerçekleşmemiştir ve ki, bunun kimse hesabını veremeyecektir.. en azından bu açığı pink floyd ile kapayalım. şimdi nerden daldım buna bilmiyorum ama, annelerimiz, babalarımız asla bir queen, bir pink floyd izleme olasılığı içinde olmadılar ve şimdi en azından pink floyd'u izlemek düşüncesi beni kendimden geçiriyor. babamla birlikte bu olası konseri izlemeye gitmeyi isterdim, "bizim zamanımızda pink floyd'un türkiye'ye konsere geleceğini düşünmek komediden başka bir şey değildi" muhabbeti yapmasını isterdim babamın.. ama babam olasılıklı bon joviden başka bir başka yabancı grup tanımıyor. aman neyse, öyle işte. yılmaz erdoğan edebiyatına girebilcek halde değilim şu anda.
    (geber marla singer, 28.03.2008 05:08)
  12. bir efsaneye göre 70 li yılların sonu yada 80 li yıllar olabilir tekne ile bodruma gelen çok sağlam bir rock grubu limana demirler.gece geç saatte gelmişlerdir. sahile çıkıp müzik yapmaya başlarlar. tam kopmaya başladıkları anda bekçi gelir şunu der " yassağ kardaşım baarmayın burda " " where is the problem man ? " derken bekçi bizim elemanları kovalar apar topar.işte bu grubun pink floyd olduğu söylenmektedir.recep ivedik tarzı bir yaklaşım ama izlemek isterdim şahsen böyle bir durumu çünkü dünyada bir tek bizde olur eğer bu gerçekten oldu ise...
    (colt 1911, 28.03.2008 12:41)