dogs: "köpekler gibi çalışıyorum. kim için? yine köpekler için. kendim için çalışmalıyım artık. kendim."
welcome to the machine: "ya evlat! makineye hoşgeldin. çalışmazsan para yok. para yoksa hayaller yok. hayallerini unut. burada kimseye yer yok"
alan's psychedelic breakfast: "biraz yemek yiyeyim. yoksa açlıktan düşüp bayılacağım bilgisayar başında. bakalım ne yiyebilirmişiz?"
keep talking: "mustafa'yla iletişimi koparmayalım. stokları güncel tutmak lazım sürekli. bu da bizim işimizin temeli zaten. iletişim. (koyim dibine)
money: "money get back, i'm allright jack, keep your hands of my stack. new car, chavier, four star day dream, i think i'll buy me a football team. bizde ala ala anca koçun başını alırız çalışarak. peh"
wish you were here: "keşke burada olsaydınız şu an** ve görebilseydiniz ne halde olduğumu. 3 gündür sandalye tepesinde kestirdiğimi. sizin için önemli olan tek şey "paranın gücü"
shine on you crazy diamond: "gaza gel lan. bitir artık şu raporu. bitir de sende kurtul, onlarda kurtulsunlar. gaza gel, parılda"
have a cigar: "gel koçum, bi sigara yak. geçici bir süreliğine keyfine bak. eserinin kaymağını ye, yavrum"
learning to fly: "keşke kuş olup şu camdan uçabilsem. uçak olup mavi gökyüzünü arşınlayabilsem bulutları sayabilsem. ah ah".
coming back to life: "kendine hakim ol!. uyuma, işine geri dön. birazdan bitecek zaten. az kaldı, sabret"