belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · uludağ sözlük
  4. · ezel
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · boylumlama
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · barış akarsu
  9. · mutluluk veren küçük şeyler

pink floyd dinleyerek rapor hazırlamak  

1. iş stresi yüzünden girilen bunalımın yansımasıdır.

ha ayrıca;

nazireler içerendir.

(bkz: guns n roses dinleyerek bulaşık yıkamak/!thecrimson)
    (bkz: pink floyd dinleyerek farsça çalışmak/!usako)

hey you: "şştt oğuz". abi dağılımların hepsi tamam mıdır? rapor hazırlıyorum bak burada.

brain damage: "eeeeh, sikerim lan!. beynim yalama oldu lan bu rapor belasından."

goodbye blue sky: "dışarda masmavi gökyüzü, millet beşiktaş'ta fink atmakta, bizde burada çalışalım. iş mi lan bu?"

take up thy stethoscope and walk: "bir tansiyon hastası'nın ağzından sap* anıları. zbam!"

dogs: "köpekler gibi çalışıyorum. kim için? yine köpekler için. kendim için çalışmalıyım artık. kendim."

welcome to the machine: "ya evlat! makineye hoşgeldin. çalışmazsan para yok. para yoksa hayaller yok. hayallerini unut. burada kimseye yer yok"

alan's psychedelic breakfast: "biraz yemek yiyeyim. yoksa açlıktan düşüp bayılacağım bilgisayar başında. bakalım ne yiyebilirmişiz?"

keep talking: "mustafa'yla iletişimi koparmayalım. stokları güncel tutmak lazım sürekli. bu da bizim işimizin temeli zaten. iletişim. (koyim dibine)

money: "money get back, i'm allright jack, keep your hands of my stack. new car, chavier, four star day dream, i think i'll buy me a football team. bizde ala ala anca koçun başını alırız çalışarak. peh"

wish you were here: "keşke burada olsaydınız şu an** ve görebilseydiniz ne halde olduğumu. 3 gündür sandalye tepesinde kestirdiğimi. sizin için önemli olan tek şey "paranın gücü"

shine on you crazy diamond: "gaza gel lan. bitir artık şu raporu. bitir de sende kurtul, onlarda kurtulsunlar. gaza gel, parılda"

have a cigar: "gel koçum, bi sigara yak. geçici bir süreliğine keyfine bak. eserinin kaymağını ye, yavrum"

learning to fly: "keşke kuş olup şu camdan uçabilsem. uçak olup mavi gökyüzünü arşınlayabilsem bulutları sayabilsem. ah ah".

coming back to life: "kendine hakim ol!. uyuma, işine geri dön. birazdan bitecek zaten. az kaldı, sabret"

high hopes ise kayışın kopma anına!.
    (blackfield, 21.12.2008 00:55 ~ 13:56)
  2. (bkz: pink floyd dinleyerek asldkaslşd ok.)
    (white shadow, 21.12.2008 00:59)
  3. we don't need no education*: sikerim lan raporu, hamını, humunu, eğütümünü!
    (sir da ros floyd, 21.12.2008 01:04 ~ 01:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil