pinhani şarkılarının ruha dokunması   

adana çık aradan

1. okadar içten çıkarsız ve samimi yazılmışlardırki tek amaç hissettiklerini içgüdüsel olarak ifade etmektir.bundan dolayı tek bi notası ağlatır şarkıların,kısaca gerçek gözlerini yakar insanların...
    (fluwn, 27.07.2007 02:02)
  2. "bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız, ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan" şeklindeki sözleriyle ruhuma dokunmayı aşıp beni benden alan şarkılardır.

(bkz: hele bi gel)
    (bkz: istanbulda)
    (bkz: beni al)
    (choochoo, 27.07.2007 02:06)
  3. şarkılar güzeldir, müzikleri de hoştur ama solistin ses tonunu ve söyleyiş stilini hiç değiştirmeden gazete okur gibi (sesi güzel lafım yok) söylemesi sonucu şarkılar ruha dokunmayı aşar, hipnotize etkisi yapar, ruh sağlığınızı bozar, canınızı sıkar bir yerden sonra...
    (rasputin, 27.07.2007 02:20)
  4. sözler dikkat çekici ve hislidir yani bana öyleydi ta ki solistin söylerkenki yüz ifadesini görene kadar öyle şarkılar nasıl o kadar ruhsuz görüntüye bürünmüş bir insanda canlanabilir anlamış değilim.
    (amnesiac, 27.07.2007 02:56)
  5. dinlerken sevgi,hasret,umut,nefret....pek çok duyguyu bir anda hissettiriyor galiba!solistin seside bence şarkılara süper gidiyo..
    (her sistemi gördüm darısı yeni sistemlere, 31.07.2007 16:57 ~ 17:03)
  6. özellikle dön bak dünyaya da his patlaması geçirir insan. misal ben:

"yanlız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bak"diye başlar şarkı ve o andan itibaren bulunduğun yerden ayrılırsın."güneş açmış mı ?yağmur düşmüş mü? dön bak dünyaya"sözleri gelir ve kendini yağmurdan yeni silkinmiş ve güneşin cıktığı gökkuşağı dolu bi yerde bulursun.
    "herkes gitmi$$e sakince arkanı dön bir bak dostun kalmı$ mı? a$kın solmus mu? dön bak dünyaya" der o kadife sesiyle sinan ve yanlız olduğunu kimsenin olmadığını kavrarsın. neden ? dersin.
    "bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan"sözleri kulağını okşar ve dumanın yalnızlık paylaşılmaz şarkısını düşünürsün ve hakikaten yanlız olduğunu düşünürsün
    "asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü dön bak dünyaya"ve cıktığın yolculuğun sonuna geldiğini ve tekrar cam kenarında kendini bulursun sonra akın eldesin o muhte$em solosu girer ve sözleri düşünürsün.
    (myster, 04.09.2008 23:04 ~ 23:04)
  7. masal gibi sözler, hayal gibi notalar ve insanın kendini herşeye rağmen huzurlu hatta mutlu hissetmesi gibi bişey
    (mayıs, 05.09.2008 00:07)
  8. grubun felsefesi ile alakalı bi olay kanımca. giyim tarzları olsun, konuşmaları olsun, klipleri olsun içimizden birileri sanki. böylece bize bizi anlatmaları çok da zor değil.

bi de beyazıt öztürk ün söylediğine göre ortalarda görünmemenin değerli olduğunun farkındalar. sezen ablamız da böyle yapar o da pek bi ruhumuza dokunur.
    (flowersinthedustbin, 05.09.2008 00:19 ~ 00:19)
  9. (bkz: bırak ya)
    (karyenass, 05.09.2008 00:21)
  10. (bkz: ergen benmerkezciliği)
    (ortam değişkeni, 05.09.2008 00:23)