pilot ile yatmayan hostes   

adana çık aradan

1. pilot ile uçmayan hostes yoktur, pilot ile yatmayan hostes vardır. ha uçarken yatanı / yatarken uçanı var mıdır bilinmez.
    (dünyayı kurcalayan adam, 06.08.2008 00:52)
  2. +uçak düşüyooo... son isteğim seninle sevişmek. bak nasıl olsa ölücez.
    - yemezler kardeşim. düzelt şu uçağın burnunu, bi dünya işim var daha yemek servisi yapıcam.
    (busburak, 06.08.2008 00:54)
  3. bildiğin hostestir. standart diyebiliriz.

cinsel taciz her meslekte olduğu gibi hava yollarında da suçtur. gerekli durumlarda şikayet yoluyla şirkete ya da yargıya başvurabilirsiniz korkmayın.

ayrıca kabin ekibi pilota göre değil uçuş kontrol dairesine göre belirlenir. her ay gidersiniz kabin odasından kağıdınızı alırsınız. o kağıda göre uçanların arasında pilotlar da vardır.

ayrıca; kabin amiri seçilmek gibi bir nevi terfide, pilotlara sorulmaz. dönem sırasına göre alınacağınız kursta verilecek eğitim sonucunda başarılı olursanız terfi alırsınız.

ayrıca; pilotun hostes üstünde büyük bir hiyerarşik sıralaması yoktur. pilot uçağı götürür, kabin amiri-hostes kabini idare eder. yolculuk sırasında yapılan ikramlar haricinde birbirlerini çok göremezler zaten.

ayrıca; gidilen yerde bütün ekip aynı otelde kalır. herkesin odası birbirinin dibidir. odadan çıkarken pilota-kabin amirine haber vermek zorundasınızdır. yani öyle "hop ordayım hop burdayım nasılım" yoktur.

yine de; niyeti olanın üstüne kilit vursanız bacadan kaçar. ama burda önemli olan insanın niyetidir, mesleği değil. hala ve ısrarla para kazanmayı birinin altına yatmakla illa bağdaştıracaksanız; buyrun naçizane öneriler

(bkz: müdür ile yatmayan sekreter)
    (bkz: doktor ile yatmayan hemşire)
    (bkz: ev sahibi ile yatmayan hizmetçi)

kolay gelsin. dikkat edin de kafayı sıyırmayın "tespit yapıcam!!" diye
    (burju, 06.08.2008 01:28)
  4. yapılan bu tespiti diğer yalan yanlış tespitlerle karıştırmamak gerek.çünkü en azından gerçeklik yanı var bu tespitin.ekip seçme olayı nasıl olur bilmem ama diğer durumlar ile ilgili bilgim var.evet uçuş ekibi aynı otelde konaklar ama odalar her zaman düşünüldüğü gibi dip dibe değildir.kaptanlara hep daha iyi oda verilmeye çalışınır.host ve hostesler standart odada kalırken kaptanlar her zaman en kötü ihtimal plus odalarda kalırlar.evet hostesler yaptıkları işten dolayı üstlerini bildiriler.nasıl oluyor derseniz, şöyle oluyor anlatayım... kaptanım 'ben uçuş ekibinizden x , y arkadaşımla birlikte dışarı çıkıyoruz, numaramız 05xxxxxxxxx istediğinizde bize ulaşabilirsiniz' yazılı bir not iletirler kaptanlarına.ayrıca kaptanlarının tüm sorunlarıyla ilgilenirler.resepsiyondan yapılabilecek her şeyi isterler kaptanları için.bazen şöyle bir konuşma da geçer kaptanları ile arasında... 'kaptanım xxx numaralı odada kalıyorum, canınız sıkılırsa gelebilirsiniz istediğiniz zaman'... benim gözlemlerim bu şekilde.ha bir de şu var..aldığımız bir duyuma göre pilot beğenmediği bir hostesle bir daha uçmak istemez.pilotların ne kadar nazlı olduğunu bildiğimiz için ve havayolları şirketleri ellerindeki tecrübeli pilotları kaybetmek istemedikleri için onların nazlarını çekerler.hostes her zaman bulunur ama tecrübeli bir pilot bir mücevherdir havayolları şirketleri için.
    (mkopaw, 06.08.2008 02:22)
  5. kendini kullandırtmaya meraklı hatun için opsiyonel mesleklerden biridir. diğer tüm meslekler gibi.

üstünüzde bir erkek çalışıyorsa, isterseniz avukat olun, isterseniz hizmetçi; dişilik kullanılabilir. en eski meslekmiş fahişelik.

yapan yok mu? kesin vardır.
    ama bu genelleme gerektirir mi? hayır.

evet kaptanlar üsttür. uçağın yetkili kişisidir. tutuklama gibi işlemleri yapmaya yetkili ilk insandır.
    evet onlara haber vermek gerekir. zira ekipten o sorumludur. misal 15 kişilik ekip gitti, 1 kişi kayboldu ve uçağın kalkış saati geldi. pilot bu durumda havaalanından şirket personeli almak zorundadır. 15 gittiyse 15 dönmelidir. geldiğinde de rapor yazmalıdır.
    evet onlara uçuş ve yatı sırasında daha iyi hizmet etmek gerekir. zira adam uçak uçuruyo lan?! bi gözü kapansa mazallah. azrail airlines.

ha; burda orta zekalı bir insan gibi düşünelim.

hayır, üstünüz olan herkese cilve yapmak zorunda değilsiniz.
    hayır, ona numaranızı vermeniz ya da haber uçurmanız onun kişilik haklarını ihlal edebileceği anlamına gelmez. "ben çok sevdim singapuru, dönmüyorum" demediğiniz sürece.
    hayır, "tüm" ihtiyaçları karşılamak zorunda değilsiniz. edep ve ahlak çerçevesinde ne yapacağınız size kalmıştır.

bir de türk milletindeki "ulan karıya bak giyiyo minicik dar eteği, kaç gün otelde pilotla ne haltlar yiyo vay a.k." mantığını kırabilirseniz, şilt hazırlatırım size o derece. sanki kadını eve kapatsak bacadan çıkamazmış da namuslu kalırmış gibi, iş gereği evinden uzaklaşan kadına da fahişe muamelesi yapmayın.
    (burju, 06.08.2008 02:45)
  6. bazen öyledir ki bir kaç gün kalmaz uçuş ekibi otelde. 12 saatte çıkan ekipler var.ve kimse de kolay kolay kimseye fahişe sıfatı yakıştırmaz.bir de hiçbir iş için genelleme yapılamaz ama bazı sık sık tekrarlanan olayların altı çizilir.

pilotluk bambaşka bir meslektir.tüm uçuş ekibi erkek bayan farketmeden pilotlarına komutan saygısı gösterirler.her türlü gereken yardımı yaparlar.ne olursa olsun pilotlarını mutlu etmek zorundadırlar.ve bilinir ki pilotlar da genel olarak kaptanar gibi çapkındırlar.akıllarına geleni söylerler.ama ekip ters tepki gösteremez pilotuna ve durum gereği olaylar gelişir.

pilot ile yatmayan hostes vardır da yoktur da.
    (mkopaw, 06.08.2008 03:01)
  7. pilotla yatmayan hostes vardır da yoktur da.
    müdürüyle yatmayan sekreter vardır da yoktur da.
    doktorla yatmayan hemşire vardır da yoktur da.

yatmayı bir zorunluluk olan gören vardır da yoktur da. önemli olan kişiliğinizin sınırı, midenizin gücü.

daha uzatalım mı?
    (burju, 06.08.2008 03:14)
  8. aynı ortamda uzun süreler birbiriyle çalışan insanların birbirlerine yakınlaşması kadar doğal birşey olamayacağından dolayı, pilot ile yatmayan hostesler olabileceği gibi, pilot ile yatan hostesler de hayatın bir parçasıdırlar. şirket içi evlilikler, ilişkiler, arkadaş ortamındaki flörtler yok mu ki pilot - hostes ilişkisi bu kadar garipseniyor. bu da öyle birşey işte.

tamam bir an kabul edelim, bütün hostesler pilotlarla yatıyor. bundan kime ne? işini layıkıyla yapıyorsa bana ne?
    (lamentable belaborment, 06.08.2008 09:27 ~ 09:28)
  9. (bkz: hostes ile yatmayan hostes)
    (denizbalinası, 06.08.2008 09:28)
  10. ne kötüdür şimdi o pilotun hali.düşünsenize götü boklu hostes bile onunla yatmıyor.uçağı kaçırıp ya benim olacaksın yada toprağın dese yeridir.
    (eristhabella, 06.08.2008 09:31)
  11. evli barklı çoluğu çocuğu olan , bir sevdiği olan ya da sadece işini yapan hostes'tir. ama bazı öküzler bunun ayrımını yapamaz. herkesi bir tutar ona göre hemşire -doktorla yatar , sekreter- patronuyla, hostes-pilotla sırf kendi annesi,ablası,kardeşi hostes olmadığından elalemin annesine ,kardeşine,ablasına şaak diye kaşar damgası vurur. bayılır genelleme yapmaya o olmayan beyniyle. e bir beyne sahip olmadığından haliyle başka organlarıyla düşünmeye uğraştığı için böyle bir sonuca varması olasıdır tabii.
    (billy, 06.08.2008 10:29)
  12. (bkz: şimdi benim bir arkadaşım var)
    (cerceve, 06.08.2008 11:12)
  13. (bkz: mesleki sapkınlığı olan yazarlar)
    (emir cool u, 06.08.2008 11:34)