belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · yaran diyaloglar
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · ugg
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · zongul ducks
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · prozac
  9. · lümpen proletarya

pikatel  

1. adsl modem üreten firmalardan biri.
    (hansvoralberg, 30.04.2005 12:10)
  2. quartet diye modeli olan ve internete bağlanmak için modemi açtıktan sonra 3 dakika beklemeniz gereken sinir bozucu adsl modemi üreten firma.

edit: meğer modemin bir ayarı varmış "use dhcp" yi "disable" olarak işaretlemek gerekiyormuş. şimdi 30 saniye içerisinde bağlanıyor.

edit: modem bozuldu.
    (nigra, 04.04.2006 14:26 ~ 17.07.2008 16:41)
  3. piyasada en çok bulabileceğiniz adsl modemleri üreten firmadır. oval ve beyaz renkli olan modemleri içinizi açar, fatura günü cebinizi açtığı gibi.
    (fikirsel flört, 02.01.2009 10:55)
  4. ttnet tarafından bana verilmiş adsl-kablosuz "airmax 101" modemin markası.
    bir yılı aşkın süredir sorunsuz çalışmaktadır. önceleri neden airties, us robotics verilmedi diye hayıflanmış, sonradan sorunsuzluğu ve onlardan farksız performansını görünce şikayet etmekten vazgeçmiştim.
    (luto, 15.03.2009 18:14 ~ 19:08)
  5. ucuz olan ve sorunsuz çalışan modemlere sahip firma. fazla işlevsel olmuyorlar ama görevlerini başarıyla yerine getiriyorlar. tıpkı marco aurelio gibi.
    (kinesis, 15.03.2009 18:52)
  6. quartet*'imi aldığım gün fişe taktım, o gün bu gündür hala kapatmış değilim. hala takır takır çalışıyor. alalı da en az 4 sene oldu... daha ne olsun.
    (steinmetz, 15.03.2009 19:00)
  7. combo denilen modeli tamamen keyfine göre çalışan markadır. internete bağlandım diye ışığını yakar wan ip alınmamıştır, torrent için port açayım dersiniz hepten kendini kaybeder. ayrıca on/off düğmesi yoktur, adaptörü bağlı tuttuğunuz sürece çalışır, öyle de güzeldir.
    (tiğtiğ, 28.04.2009 20:21)
  8. airmax 101 isimli modeli, üzerindeki uyduruk antene rağmen gayet güzel sinyal veren modem markasıdır. o uyduruk anteni çıkarıp yerine 7 veya 9 dbi anten takınca tadından yenmez.
    (zetina kocamış singerin maskarası olmuş, 28.06.2009 20:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil