belki ilginizi çeker
  1. · ben polat alemdar olacağım
  2. · kendini film karakterleri ile özdeşleştirenler
  3. · titanic i izleyip şehir hatları vapuruna binmek
  4. · psikopat çocukluk deneyimleri
  5. · hogwarts hayaliyle evi terk etmek
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · beşiktaş
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · kafası basmamak
  9. · babylon

pikaçuya özenip camdan atlayan çocuk  

1. (close2death, 16.05.2005 13:13)
  2. pokemon fanatiklerini çizgi dizisinden eden çocuk.
    (mclaren, 16.05.2005 13:19)
  3. pikaçunun sahibine değilde, koala kedi ayı karışımı garip yaratığına özenmesiyle garipsediğim velet. redkit değilde dül dül olmayı istemek gibi bişey.
    (eriyenadam, 16.05.2005 13:47)
  4. başka platformlarda da ele alınıp konuşulmuş bir konu olmasına rağmen değinmek, hatırlatmak istediğim bir gerçek vardır ki pikachu uçabilen bir pokemon değildir.burdan bu veledin ya çizgi filmi düzgün izlemediği ya da izlediğini algılayamayacak derecede embesil olduğu ortaya çıkmaktadır.(pencereden atlamış olması embesil olduğu gerçeği için yeterliydi galiba)
    (katil sincap, 16.05.2005 17:56)
  5. türk halkını pokemon dan merhum bıraktığı için akranları ve içlerindeki çocukları öldürmeyen abileri/ablaları tarafından 4 öğün sövüldüğünü düşünemeyecek çocuk.herhangi bir konuda düşünebileceği de araştırılmalıdır tabi.
    (leeloo, 27.11.2005 15:15)
  6. eskiden abimin cüneyt arkın'a özenip kendini kalorifer borularına pantolon kemeriyle asması hadisesinin günümüze uyarlanmış hali.
    (biliyorumhayatyenilerkendini, 05.05.2007 16:37)
  7. benzer bir vaka ingiltere'de de yaşanmış:

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (azwepsa, 05.01.2008 11:27)
  8. pokemon yayından kaldırılınca şeker kız candy izlemek zorunda kalan çocuklar tarafından hunharca eşşek sudan gelinceye kadar dövülen "undentified flying object"tir.
    (fallout, 05.01.2008 11:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil